Γαλάζιο Φτερό Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Αραξε ρε,στις 10 το εστειλες και σου απαντησαν στη 1,δηλ σε 3 ωρες!και γρηγορα σου απαντησαν να λες Καλο βραδυ! Τι λες καλό μου?Στις 10 το πρωι.Αν ήταν να μου απαντουσαν σε 3 ωρες θα ημουν τριςευτυχισμένη!
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 μην περιμενεις απαντηση σε 3 ωρες.ξερεις ποσες χιλιαδες ατομα θα στελνουν για διαφορα τετοια?επισης οπως σου ειπα με βαση αυτα που ειπαμε μπορει να μην ειναι hacking που δεν πιστευω οτι ειναι αλλα οτι εσυ κλειδωσες τον ευατο σου εξω λογω του τηλεφωνου.οποτε λογικο ειναι να στελνουν να τους στειλεις κατι για αποδεικτικο.τωρα αν τους ειχες στειλει παλια και τωρα δεν τα εχουν αυτο μπορει να το κανουν για να λαβουν τωρα κατι που να λεει οτι εισαι αυτη γιατι με την ιδια λογικη θα μπορουσα να εστελνα εγω και να ελεγα οτι ειμαι εσυ και οτι καποτε σας εστειλα τα χαρτια.απλα κοψε τα περιττα στοιχεια απο πανω απο την ταυτοτητα.και σου ειπα.μολις μπεις κοψε τα εξτρα μετρα.
cosmos000 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μπορείτε να μου εξηγήσετε κάτι?Εφόσον έχω στείλει φωτογραφίες με την ταυτότητά μου και στοιχεία απο τη φορολογική μου δήλωση,γιατί μου στέλνουν αυτό το μήνυμα? off topic.... πλάκα κάνεις ε; Από άλλο pc έχεις δοκιμάσει να μπεις;Τελείως αλλού...εκτός σπιτιού... Δεν χρησιμοποιώ το φβ για να ξέρω τίς δικλείδες ασφαλείας του...αλλά για δες και που φυλάς τους κωδικούς σου και ποιοί έχουν πρόσβαση σ αυτούς... κατα τ άλλα ο poulinos μια χαρά στα λέει.
Γαλάζιο Φτερό Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 @cosmos000 Όχι δεν κάνω καθόλου πλάκα.Δεν έβρισκα χαρτί από το σχολείο μου και εφόσον η δήλωση είχε τα στοιχεία τα έστειλα.Αυτά!
koslibpro Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 τι ωρα ξυπνατε γαμωτο για πρωι?!βλεπω δημοσιευσεις 6 και 7 η ωρα καλο θα ηταν παντως να μην δωσεις φωτοτυπια της φορολογικης σου δηλωσης..εισαι που εισαι φακελωμενη εξ'ορισμου απο το φβ,μην το προκαλεις ρε συ ακομη πιο πολυ το θεμα... Λοιπόν θα βγάλω το μήνυμα μια φωτο και θα στο στείλω σε μήνυμα μπας και καταλάβεις και εσύ τίποτα.Σκεφτικα μήπως σου έδινα το mai και τον κωδικό μου να μπεις εσυ να δούμε αν βγάζει το ίδιο μήνυμα.Πες μου αν θες. κανε οτι πιστευεις εσυ οτι ειναι καλυτερο..απλα να εισαι πιο επιφυλακτικη με τα προσωπικα σου δεδομενα ΠΑΝΤΑ..
Γαλάζιο Φτερό Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Offtopic-->Πως βάζεις το spoiler? Επίσης,ο poulinos δοκίμασε να μπει με τα στοιχεία μου και του έβγαζε το ίδιο μήνυμα. Και,δεν με πειράζει να δουν προσωπικά στοιχεία.Δεν έχω κάτι να κρύψω.Και δεν μπορούν να μου κάνουν τίποτα αλλά και πάλι είμαστε όλοι μα όλοι φακελομένοι.Τα αρχεία του καθενώς τα κρατάνε σε ένα δορυφόρο(από ότι έχω διαβάσει). Μιλάμε για πολύ offtopic
koslibpro Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μην παραμελεις τοσο τα προσωπικα στοιχεια σου..ποτε δεν ξερεις τι γινεται. Επισης,αυτο με τον δορυφορο...no comments at all:Pεκτος αν εννοεις το google maps:P Γενικα αν ηξερες πως ειναι φτιαγμενα τα κοινωνικα δικτυα,ουτε που θα εκανες εγγραφη εστω για να δεις πως ειναι,οσον αφορα την ιδιωτικοτητα Το σποιλερ μπαινει ετσι: [σποιλερ]κατι [/σποιλερ] οπου σποιλερ με λατινικους χαρακτηρες
Γαλάζιο Φτερό Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μην παραμελεις τοσο τα προσωπικα στοιχεια σου..ποτε δεν ξερεις τι γινεται. Επισης,αυτο με τον δορυφορο...no comments at all:Pεκτος αν εννοεις το google maps:P Γενικα αν ηξερες πως ειναι φτιαγμενα τα κοινωνικα δικτυα,ουτε που θα εκανες εγγραφη εστω για να δεις πως ειναι,οσον αφορα την ιδιωτικοτητα Το σποιλερ μπαινει ετσι: [σποιλερ]κατι [/σποιλερ] οπου σποιλερ με λατινικους χαρακτηρες Τέλος πάντων..... και αυτό με το δορυφόρο το διάβασα όπότε μη κράζεις εμένα αλλά αυτούς που βγάζουν τέτοιες ειδήσεις
koslibpro Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 οοοχι,εσενα κραζω γιατι πρεπει να εχεις κριτικη σκεψη ως σωστη πολιτης Οπως και αν εχει,απαντησες στην επικοινωνια του φβ?τι εξελιξη εχεις απο εκει?μην στειλεις τιποτα αλλο,αρκετα εστειλες!(seriously)
Γαλάζιο Φτερό Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Λοιπόν βρήκα από που είναι.Καμία σχέση με την Ιερά Οδό.Αυτό το έβγαλε και για μια άλλη ip που έβαλα. Εγώ μπήκα εδώ: http://www.ipaddresslocation.org/ip-address-locator.php και μου έβγαλε ότι είναι από το ξενοδοχείο Sandra στην Ομόνοια.Προσπάθησε να με ξανα χακάρει σε ένα λογαριασμό που έφτιαξα χτες με διαφορετικό ip.Μήπως να κάνω μήνυση?
koslibpro Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 κατσε λιγο γιατι ποσο πια να σε εχει βαλει στο ματι.. τσεκαρε σε παρακαλω αν η IP που μπαινεις εσυ ειναι η ιδια με αυτη που λεει το FB..την εξωτερικη σου δες,οχι την εσωτερικη,προσεχε.. μην τρεχεις για μυνησεις τωρα ετσι ενω μπορει να μην χρειαζεται..
Γαλάζιο Φτερό Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 ..την εξωτερικη σου δες,οχι την εσωτερικη,προσεχε.. Ποιά είναι η εσωτερική και ποια η εξωτερική?Εγώ καλά καλά χτες έμαθα ότι έχουμε 2 ip
koslibpro Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Την εξωτερικη θα την δεις στο whatismyip.com.ειναι η IP που βλεπουν οι servers οταν συνδεεσαι σε αυτους. Η εσωτερικη,ειναι συνηθως της μορφης 192.168.χ.χ και ειναι για την επικοινωνια μεταξυ των συσκευων του οικιακου δικτυου σου.
Γαλάζιο Φτερό Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Ναι η ίδια είναι. Ρε γαμώτο και αυτό το site με την ip μούφα είναι.Έβαλα και τη δικιά μου και με βγάζει πάλι στο ξενοδοχείο Σάντρα.Δεν την παλεύω άλλο!!!!
koslibpro Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Ολα αυτα τα "εντοπιστικα" στο περιπου παιζουν.. Αλλα στακα μισο εδω..δεν υπαρχει χακερ πουθενα μου φαινεται στη συγκεκριμενη περιπτωση.. Απλα τιθεται θεμα με την επιπροσθετη ασφαλεια που εβαλες.αλλα χακερ δεν υπαρχει νομιζω. Αν θες αναλυτικοτερα να σου πω πως κατεληξα στο συμπερασμα αυτο,πες μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα