Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλα ναι το Fb πρεπει να δεχεται απειρα emal για accounts και hacking Κτλ οποτε δεν το βρισκω παραλογο που δεν απαντανε.

Δημοσ.

Υγεία πάνω από ολα.Το κακό είναι ότι είχα αρκετά προσωπικά δεδομένα στο facebook.Ελπίζω να ανοίξει κάποια στιγμή.Ευχαριστώ για την βοήθεια και των δυο σας.Και ευχαριστώ που δεν χλευάσατε το πρόβλημά μου.Υπάρχουν πολλοί κομπλεξικοί εδω μέσα.

Δημοσ.

Υγεία πάνω από ολα.Το κακό είναι ότι είχα αρκετά προσωπικά δεδομένα στο facebook.Ελπίζω να ανοίξει κάποια στιγμή.Ευχαριστώ για την βοήθεια και των δυο σας.Και ευχαριστώ που δεν χλευάσατε το πρόβλημά μου.Υπάρχουν πολλοί κομπλεξικοί εδω μέσα.

το κακο ειναι αυτο που ειπες.οτι δυστυχως σηκωνουμε πολλα προσωπικα δεδομενα εκειμεσα χωρις να το καταλαβαινουμε.ελπιζω να βρεθει λυση .απλα γενικως be careful.απο την μια λες οκ εχω φωτο εχω και 5-10 διαλογους ποιος θα ασχοληθει απο την αλλη.......u never know.ναι γενικως υπαρχει πολυ off topic .και ακομα πιο δυστυχως αυτα τα χαζοπαιχνιδα του facebook εχουν γινει πιο addicted και απο wow.τωρα υπομονη μηπως σου απαντησουν.απλα δεν μπορω να καταλαβω ακριβως το μυνημα λαθους που σου βγαζει το Fb και τι εννοουν με αυτο.

Δημοσ.

Λοιπόν θα βγάλω το μήνυμα μια φωτο και θα στο στείλω σε μήνυμα μπας και καταλάβεις και εσύ τίποτα.Σκεφτικα μήπως σου έδινα το mai και τον κωδικό μου να μπεις εσυ να δούμε αν βγάζει το ίδιο μήνυμα.Πες μου αν θες.

Δημοσ.

Η Facebook μου έστειλε e-mail γράφοντάς μου τα παρακάτω

Hi,

We need to verify your identity before we can take any action on this account.

If you don't have a government-issued photo ID, please reply to this email and attach copies of at least TWO documents that are from a respected institution (for example: business, school) and combined show your full name, birthday, and picture.

We encourage you to cover any personal information (for example: address, license number) that we don't need to confirm your identity. We also recommend sending your attachments over a secure connection. Find out more here: https://www.facebook.com/help/?page=148993491850191

Some examples of acceptable documents include:

- School or work ID

- Library card

- Utility bill

- Credit card (with the number covered)

- Birth certificate

If possible, please save this file as a JPEG. Once we receive a clear image of your identification, we will reevaluate the status of your account and permanently delete your attached identification document from our servers.

Please note that we will be unable to process your request unless you send in proper identification.

Thanks,

Grigoris

User Operations

Facebook

-------------------

Μπορείτε να μου εξηγήσετε κάτι?Εφόσον έχω στείλει φωτογραφίες με την ταυτότητά μου και στοιχεία απο τη φορολογική μου δήλωση,γιατί μου στέλνουν αυτό το μήνυμα?

Δημοσ.

γαμω τα προσωπικα δεδομενα μας δηλαδη ε...

τι να σου πω,εγω δεν θα εμπαινα προσωπικα στην διαδικασια αυτη..

Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει.Τους έστειλα σε μήνυμα ότι η τάδε διεύθυνση με χάκαρε από την τάδε περιοχή και δεν έχουν απαντήσει ακόμα.Έλεος.φαντάσου εδώ τους έστειλα από τις 10 την ειδοποιηση ότι ο λογαριασμος μου παραβιάστικε και εκείνοι μου απάντησαν τώρα.Ξεφτίλα.

Δεν την παλεύω άλλο.Παω για νανάκια.Καληνύχτα!!!!

Δημοσ.

Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει.Τους έστειλα σε μήνυμα ότι η τάδε διεύθυνση με χάκαρε από την τάδε περιοχή και δεν έχουν απαντήσει ακόμα.Έλεος.φαντάσου εδώ τους έστειλα από τις 10 την ειδοποιηση ότι ο λογαριασμος μου παραβιάστικε και εκείνοι μου απάντησαν τώρα.Ξεφτίλα.

Δεν την παλεύω άλλο.Παω για νανάκια.Καληνύχτα!!!!

Αραξε ρε,στις 10 το εστειλες και σου απαντησαν στη 1,δηλ σε 3 ωρες!και γρηγορα σου απαντησαν να λες:P

Καλο βραδυ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...