Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για να λυθουν καποιες αποριες γιατι βλεπω διαφορα.

α.η Ip σου ειναι dynamic.αν κλεισεις τον ρουτερ για μερικα λεπτα και τον ανοιξεις θα παρεις αλλη.

β.δεν υπαρχει προγραμμα και δεν μπορει καποιος να βρει απο ποια περιοχη εισαι δηλαδη αν εισαι απο χαλανδρι η απο βριλησσια η απο ηρακλειο.

το pool με τις ip που εχει ο Provider ειναι κοινο για ολους και το μονο που μπορει να δει καποιος και αυτο οχι με επιτυχια εναι αν εισαι απο αθηνα η απο θεσσαλονικη κτλ.

εγω πχ τωρα ειμαι ο 178.128.124.87

σε Resolve ειμαι ο 178.128.124.87.dsl.dyn.forthnet.gr το οποιο δεν λεει τιποτα.σε tracert απο μενα προς τα εξω το δευτερο Hop ειναι

C:\Documents and Settings\onsite>tracert 194.219.227.2

Tracing route to teiresias.forthnet.gr [194.219.227.2]

over a maximum of 30 hops:

1 40 ms 99 ms 99 ms 192.168.1.254

2 16 ms 17 ms 16 ms bbras-llu-ath-01L500.forthnet.gr [213.16.246.6]

3 17 ms 17 ms 16 ms core-ath-08-Po1.forthnet.gr [212.251.60.62]

4 17 ms 16 ms 17 ms serv-ath-01.forthnet.gr [194.219.227.205]

5 17 ms 16 ms 15 ms teiresias.forthnet.gr [194.219.227.2]

ο bbras -llu-ath ο οποιος θα μπορουσε να πει οτι δειχνει οτι ειμαι απο αθηνα αλλα αυτο ειναι σχετικο διοτι και ενα νησι μπορει να πεφτει στον bbras-llu-ath.

αυτα τα ολιγα οποτε μην ψαρωνεται με τα προγραμματα που βγαζουν οτι βλακεια νανε.δεν παει σπιτι και ip ουτε περιοχη και ip.

επισης να μαθεις ποιος χρηστης ειναι με την ταδε ip προυποθετει σοβαρη κατασταση με εισαγγελικη παρεμβαση και ακριβης ωρα που εγινε οτι εγινε.για το fb και για το καθε fb κανεις δεν θα ασχοληθει.οπως απορω ποιος ασχολειται να κανει hack σε Fb.σοβαρα πραγματα.

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι έτσι ξεκινάει.Μήπως τελικά δεν είναι αυτή η ip μου?

ρε συ αυτη ειναι η εσωτερικη IP σου!την εξωτερικη πρεπει να βαλεις!για να την βρεις,πηγαινε στο whatismyip.com.

κατα τα αλλα,οπως τα λεει ο πουλινος.

Δημοσ.

Ναι έτσι ξεκινάει.Μήπως τελικά δεν είναι αυτή η ip μου?

αυτη ειναι Lan ip δεν ειναι wan ip.την wan την βλεπεις απο το whatismyip.com

Δημοσ.

αυτη ειναι Lan ip δεν ειναι wan ip.την wan την βλεπεις απο το whatismyip.com

Μα καλά πόσες ip έχουμε?Και επίσης δεν μπορώ να κλείσω το ρουτερ και να το ξανα ανοίξω γιατί κλέβω ίντερνετ.Και καλά να μου χακάρει το 1 από τα 4-5 facebook που έχω.Αλλά αυτός άπό ότι φαίνεται μου χάκαρε και το 2ο.Ένα fake profile που έχω.Και στο κάτω κάτω πως στο καλό με βρίκε??Θα σκάσω!!!!

Δημοσ.

Μα καλά πόσες ip έχουμε?Και επίσης δεν μπορώ να κλείσω το ρουτερ και να το ξανα ανοίξω γιατί κλέβω ίντερνετ.Και καλά να μου χακάρει το 1 από τα 4-5 facebook που έχω.Αλλά αυτός άπό ότι φαίνεται μου χάκαρε και το 2ο.Ένα fake profile που έχω.Και στο κάτω κάτω πως στο καλό με βρίκε??Θα σκάσω!!!!

2 ip εχεις.μια wan που ειναι η πραγματικη που λεμε και μια lan Που ειναι Fake εκτος αν εχεις public δικτυο που δεν το αναλυω.

μπορει και να μην σου εχει χακαρει τιποτα.δεν μπορεις να κανεις Recover τον κωδικο ωστε να μπεις μεσα με τις γνωστες procedures του facebook?β.το πως μπροει να σε εχει βρει ενας ειναι απλο.απο το να εχεις τρεξει κατι στο Pc σου και να βλεπει τα παντα μεχρι δεν ξερω τι αλλες μεθοδους.και κατι off topic αλλα 4-5 accounts.real life out there.

Δημοσ.

μπορει και να μην σου εχει χακαρει τιποτα.δεν μπορεις να κανεις Recover τον κωδικο ωστε να μπεις μεσα με τις γνωστες procedures του facebook?

και κατι off topic αλλα 4-5 accounts.real life out there.

1.Τι να κάνω λέει?Τι εννοείς να μπω στις γνωστές procedures του facebook?

2.Το ότι έχω 4-5 λογαριασμούς δεν σημαίνει ότι το καίω απαραίτητα.Είχα 4-5 για παιχνίδια μέχρι που βαρέθηκα.Ε και ο ένας απο αυτούς είναι για να συνδέομαι με το blog μου.Και είχα ένα original να το πω έτσι προσωπικό λογαριασμό τον οποίο μου τον χακάρανε....πφφφ....μαζί με τον fake.Από ότι λέει η ip δηλ.

Δημοσ.

οταν δεν μπορεις να μπεις σε ενα λογαριασμο οσο ξερω γιατι και εγω δεν εχω facebook συνηθως σου δινει με καποιον τροπο οπως και στο email σου να κανεις recover το password.πχ στην hotmail το εχει σαν forgot password.εκει σου στελνει καποιο email στο email που εχεις δηλωσει εκτος αν ο αλλος το αλλαξε αυτο το email οποτε εκει απλα στελνεις στο facebook email και ο θεος βοηθος αν θα ασχοληθουν.δεν ειπα οτι το καις απλα υπαρχουν και καλυτερα παιχνιδια απο τοu fb:P

Δημοσ.

Εννοείτε ότι έχω κάνει επαναφορά αλλά το ριμάδι δεν αναγνωρίζει τη συσκευή που χρησιμοποιώ.Έλεοοος!!! Και όντως υπάρχουν καλύτερα παιχνίδια. The Sims3 xD εκεί το καίω.Χαχα!Όχι εντάξει.το έχω παρατήσει τους 2 τελευταίους μήνες και πηγαίνω θέατρο.Πολύ καλύτερο άπό το facebook.

Δημοσ.

αυτο το μυνημα δεν αναγνωριζει την συσκευη που χρησιμοποιω ...δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι

???Ούτε και εγώ μπορώ να καταλάβω γιατί δεν αναγνωρίζει το λάπτοπ μου. εκτός αν εννοείς κάτι άλλο

Δημοσ.

περα απο τον κωδικο ειχες βαλει και καποιο αλλο μετρο ασφαλειας??εκτος αν καποιος στο αλλαξε αυτο οταν μπηκε μεσα.και οταν πας να κανεις αλλαγη password Τι σου λεει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...