Γαλάζιο Φτερό Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Καλησπέρα σας.Έχω ένα θεματάκι με την ip μου και το facebook.Δηλαδή:Εγώ μένω πχ. στην Κηφισιά.Ε λοιπόν γίνετε να μου λέει στο facebook ότι συνδέομαι από το Ηράκλειο?Μήπως κάποιος έχει χακάρει τον υπολογιστή μου ή το facebook μου?Και στο μεταξί,πριν από λίγο που δοκίμασα να κάνω login λέει οτι δεν αναγνώριζε τη συσκευή μου.Ας με βοηθήσει κάποιος please!Υπάρχει κάποια λύση?
antonl Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Για αρχή δες την IP σου και σύγκρινέ την μ αυτή που ναι καταχωρημένη στο facebook (νομίζω ότι γίνεται να τη δεις κάνοντας hover το mouse πάνω απ το location).
makfil Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Για αρχή δες την IP σου και σύγκρινέ την μ αυτή που ναι καταχωρημένη στο facebook (νομίζω ότι γίνεται να τη δεις κάνοντας hover το mouse πάνω απ το location). Έλεγξα και εγώ τα στοιχεία της IP μου και ενώ φαίνονται σωστά, ως προς τον πάροχο και τη μείζονα περιοχή (Αττική), προσδιορίζει τη θέση μου στα Εξάρχεια αντί στην περιοχή Χαλανδρίου. Επομένως, δεν φαίνεται να είναι αξιόπιστο το σύστημα geolocation.
Γαλάζιο Φτερό Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Για αρχή δες την IP σου και σύγκρινέ την μ αυτή που ναι καταχωρημένη στο facebook (νομίζω ότι γίνεται να τη δεις κάνοντας hover το mouse πάνω απ το location). Να ρωτήσω όμως και κάτι:Παίζει ρόλο που κλέβω ίντερτνετ από άλλους?2 συγκεκριμένα. Βρήκα την ip μου αλλά στο facebook δεν μπορώ να μπω γιατί λέει δεν αναγνωρίζει τη συσκευή που χρησιμοποιώ.Μεγάλη βλακεία γιατί μονο το λάπτοπ χρησιμοποιώ για να μπαινω fb. Έλεγξα και εγώ τα στοιχεία της IP μου και ενώ φαίνονται σωστά, ως προς τον πάροχο και τη μείζονα περιοχή (Αττική), προσδιορίζει τη θέση μου στα Εξάρχεια αντί στην περιοχή Χαλανδρίου. Επομένως, δεν φαίνεται να είναι αξιόπιστο το σύστημα geolocation. Και εσύ Χαλάνδρι μένεις?Anyway εγώ τη βρήκα πληκτρολογόντας στην Εναρξη cmd και στο περιβάλλον που εμφανίζει πληκτρολογώ ipconfig,Enter και βρήκα τη Default Gateaway Πληροφορίες από εδω http://www.freehelp.gr/index.php?action=artikel&cat=8&id=13&artlang=el Παιδιαααα!!! Η IP είναι διαφορετική!!! Τι να κάνω??Μπήκα σε ένα δεύτερο λογαριασμό που έχω στο fb και το είδα.Είναι SOS!!!!
koslibpro Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Αν εχω καταλαβει καλα μεχρι ωρας,γιατι δεν αλλαζεις κωδικο?και να βαλεις καποιον δυσκολο,συνδυαζοντας πεζα κεφαλαια αριθμους και συμβολα..
Γαλάζιο Φτερό Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Αν εχω καταλαβει καλα μεχρι ωρας,γιατι δεν αλλαζεις κωδικο?και να βαλεις καποιον δυσκολο,συνδυαζοντας πεζα κεφαλαια αριθμους και συμβολα.. Έχω αλλάξει κωδικό και έχω βάλει και αριθμούς και σύμβολα μέσα...το θέμα είναι πως θα μπορέσω να μπω στο facebook εφόσον δεν μου αναγνωρίζει τη συσκευή?Έχω στείλει και ειδοποιηση στη Facebook αλλά δεν έχω πάρει απάντηση....και δε νομίζω να μου απαντήσουν και ποτέ.
koslibpro Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Εγω σχεδον σιγουρα μπορω να σου πω μονο οτι δεν φταιει σε τιποτα το οτι κλεβεις ιντερνετ. Επειδη δεν χρησιμοποιω φατσοβιβλιο,ας βοηθησει καποιος αλλος οσον αφορα την αναγνωριση της συσκευης..
Γαλάζιο Φτερό Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Εγω σχεδον σιγουρα μπορω να σου πω μονο οτι δεν φταιει σε τιποτα το οτι κλεβεις ιντερνετ. Επειδη δεν χρησιμοποιω φατσοβιβλιο,ας βοηθησει καποιος αλλος οσον αφορα την αναγνωριση της συσκευης.. Εντάξει ευχαριστώ.Πάντως στο 2ο λογαριασμό που έχω στο φατσοβιβλίο όπως πολύ σωστά λες,μόλις άλλαξα τον κωδικό και τη διεύθυνση e-mail και πάλι λέει ότι έχω κάνει loggin από Iraklio 91 GR με ip 94.66.112.158 Μήπως υπάρχει τρόπος να βρω σε ποιον ανήκει αυτή η IP?
koslibpro Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Κοιταξε να δεις.σε ποιον ανηκει δεν μπορεις να το μαθεις,τουλαχιστον οχι τοσο απλα.για να το μαθεις πρεπει αν εχει γινει κατι σημαντικο και να υπαρχει εισαγγελικη εντολη για να σου δωσει την πληροφορια αυτη ο ISP και παει λεγοντας.. το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να δεις που μενει,με whois.
Γαλάζιο Φτερό Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Κοιταξε να δεις.σε ποιον ανηκει δεν μπορεις να το μαθεις,τουλαχιστον οχι τοσο απλα.για να το μαθεις πρεπει αν εχει γινει κατι σημαντικο και να υπαρχει εισαγγελικη εντολη για να σου δωσει την πληροφορια αυτη ο ISP και παει λεγοντας.. το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να δεις που μενει,με whois. Με το whois βρήκα αυτό. http://whois.domaintools.com/94.66.112.158 και στο χάρτι που το είδα φαίνεται ότι είναι κοντά στην Κοκα-κόλα.Τα υπόλοιπα δεν καταλαβαίνω τι είναι.
koslibpro Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Με το whois βρήκα αυτό. http://whois.domaint...m/94.66.112.158 και στο χάρτι που το είδα φαίνεται ότι είναι κοντά στην Κοκα-κόλα.Τα υπόλοιπα δεν καταλαβαίνω τι είναι. αν εννοεις αυτα τα στοιχεια>> address: 109 Kifissias Ave & Sina Str.Marousi address: GR-15124 Athens address: Greece αυτα ειναι του ΟΤΕ,οχι του χρηστη που εχει αυτη την IP.
Γαλάζιο Φτερό Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Πφφ....και πως στο καλό θα βρω αυτόν που έχει την IP?Μήπως εδρεύει κάποια εταιρεία σε αυτή τη διεύθυνση και με χακάρει άτομο από εκει μέσα?
koslibpro Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 εταιρια δεν νομιζω να εδρευει εκει.για να βρεις αυτον που την εχει την ΙP ειναι ιδιαιτερα δυσκολη διαδικασια στην συγκεκριμενη περιπτωση...
Γαλάζιο Φτερό Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Κάτι δεν πάει καλά.Βάζω τη δική μου ip address και μου λέει ότι είναι PRIVATE IP ADDRESS LAN Ενώ όταν βάζω του χάκερ μου βγάζει όλες τις πληροφορίες κανονικά.Γιατί συμβαίνει αυτό? Αν αλλάξω την IP μου θα σταματήσει να με χακάρει?Δηλαδή θα μπορεί να με ξαναβρεί?
koslibpro Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 βαζεις IP της μορφης 192.168.x.x.??μαλλον αυτο θα κανεις για να σου βγαζει οτι ειναι private lan IP.. οχι,αν αλλαξεις την IP σου,δεν σημαινει οτι παυει να εχει οποισδηποτε προσβαση στο FB σου,ειτε εναι χακερ ειτε οχι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα