Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καθως ψαχνω διαφορα ετυχα σε αυτο το site amazingcorner.com λεει οτι δεχετε paypal (καταρχην εχει πολυ χαμηλες τιμες σε παπουτσια - γυαλια ηλιου κτλ ) κ εφοσον ελεγε οτι δεχετε paypal ειπα να ασχοληθω περισσοτερο το θεμα ειναι ομως πως ψαχνοντας κ στο google για το συγκεκριμενο site να βρω καποιους που να εχουν ψωνισει η να εχει αναφερθει το site ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ :confused: .

Τελικα ειναι μουφα site να προσεχουμε το διαφημιζε στο facebook .Εστειλα μαιλ αν τα προιοντα τους ειναι οκ κ γνησια κ αν δεχοντε paypal κ πως κ δεν βρηκα στο ινερνετ κατι για αυτους ,μου απαντησανε οτι ειναι γνησια οτι δεχοντε paypal λεγοντας μου" we accept PayPal. You can place your order and then we will send you the PayPal pay link. " κ απο τι καταλαβα πρεπει να ειναι κινεζικο site διοτι μου εχει κατι κινεζικα .

Απλα γινεται οσα εχουν paypal να μην ειναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ?

Δημοσ.

Παιδια καθως ψαχνω διαφορα ετυχα σε αυτο το site amazingcorner.com λεει οτι δεχετε paypal (καταρχην εχει πολυ χαμηλες τιμες σε παπουτσια - γυαλια ηλιου κτλ ) κ εφοσον ελεγε οτι δεχετε paypal ειπα να ασχοληθω περισσοτερο το θεμα ειναι ομως πως ψαχνοντας κ στο google για το συγκεκριμενο site να βρω καποιους που να εχουν ψωνισει η να εχει αναφερθει το site ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ :confused: .

Τελικα ειναι μουφα site να προσεχουμε το διαφημιζε στο facebook .Εστειλα μαιλ αν τα προιοντα τους ειναι οκ κ γνησια κ αν δεχοντε paypal κ πως κ δεν βρηκα στο ινερνετ κατι για αυτους ,μου απαντησανε οτι ειναι γνησια οτι δεχοντε paypal λεγοντας μου" we accept PayPal. You can place your order and then we will send you the PayPal pay link. " κ απο τι καταλαβα πρεπει να ειναι κινεζικο site διοτι μου εχει κατι κινεζικα .

Είναι κλασσική κινεζιά. Θα παραλάβεις φθηνά αντίγραφα ή δεν θα παραλάβεις τίποτα. Μακρια.

Και για τους αλλόγλωσσους του google

amazingcorner.com is fraud. Fake products. STAY AWAY!

Τελικα ειναι μουφα site να προσεχουμε το διαφημιζε στο facebook .

Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι οτιδήποτε διαφημίζεται στο φατσοβιβλίο ειναι και αξιόπιστο;

Εστειλα μαιλ αν τα προιοντα τους ειναι οκ κ γνησια κ αν δεχοντε paypal κ πως κ δεν βρηκα στο ινερνετ κατι για αυτους ,μου απαντησανε οτι ειναι γνησια.

Θύματα ψάχνουν. Αν σου απαντούσαν οτι ειναι αντίγραφα, θα αγόραζες;

δεχοντε paypal λεγοντας μου" we accept PayPal. You can place your order and then we will send you the PayPal pay link. "

Όταν βλέπεις οτι «έχουμε paypal αλλά θα στο στειλουμε μετα, γείωσε τους αμέσως».

Σκέφτονται : Κάνε εσυ την παραγγελία να εχουμε τον αριθμό της πιστωτικής σου και μετά βλέπουμε για το paypal.

To paypal ΔΕΝ ειναι εγγύηση για ΚΑΜΙΑ αγορά αλλά αν υπάρχει και ειναι διαθέσιμο ειναι ένα μεγάλο θετικό βήμα για επιτυχημένη αγορά. Και εκει υπάρχουν πονηράκηδες αλλά ειναι πιο δύσκολο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...