newtech Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) HP Deskjet 3050A e-All-in-One Printer (Print, Scan, Copy, AirPrint, Wireless, e-Print) http://www.amazon.co.uk/Deskjet-Printer-AirPrint-Wireless--Print/dp/B005BSSGFC/ref=sr_1_4?s=computers&ie=UTF8&qid=1334518115&sr=1-4 42€ (Το Multipack είναι με κωδικό CR340EE) Κ HP Photosmart 5510 e-All-in-one Printer (Print, Scan, Copy, Wireless, e-Print) http://www.amazon.co.uk/Photosmart--All--Printer-Wireless--Print/dp/B0055J4HGO/ref=sr_1_6?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=computers&ie=UTF8&qid=1334518289&sr=1-6 72€ (Το Multipack είναι με κωδικό SD534E) Επεξ/σία 16 Απριλίου 2012 από newtech
άδικος Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Μια χαρά! Με κάνει να εύχομαι να χρειαζόμουν ένα. Το παλιό μου κάνει δουλεία ακόμα...
newtech Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Μια χαρά! Με κάνει να εύχομαι να χρειαζόμουν ένα. Το παλιό μου κάνει δουλεία ακόμα... Μια απο τα ιδια.. θα πρεπει να βρω καποιον να το δωσω αλλα δεν ξερω σε ποιον (ενα HP F2280 εχω)
άδικος Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Ρε αδερφέ μη μου βάζεις ιδέες τώρα! Πήρα & το δώρο του Πάσχα & μου ξεχειλίζουν τα ευρά από τις τσέπες (λέμε τώρα) Έχουμε & σχεδόν το ίδιο πολυμηχάνημα... Λες να το δώσω & γω σε κανένα...; Μπα, έρχεται βαρύς "χειμώνας" τον Ιούνιο, με φειδώ οι σπατάλες...
newtech Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Ρε αδερφέ μη μου βάζεις ιδέες τώρα! Πήρα & το δώρο του Πάσχα & μου ξεχειλίζουν τα ευρά από τις τσέπες (λέμε τώρα) Έχουμε & σχεδόν το ίδιο πολυμηχάνημα... Λες να το δώσω & γω σε κανένα...; Μπα, έρχεται βαρύς "χειμώνας" τον Ιούνιο, με φειδώ οι σπατάλες... χαχα.. κοιτα εγω μιας και δεν ειμαι Ελλαδα.. ευχομαι οταν κατεβω (μιας και δωρεαν αποστολη μονο για ελλαδα εχουν και αγγλια) να βρω να τον δωσω έστω 10-20€.. και ειμαι μια χαρα.
tiestointhemix Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 επειδη ειμαι σε αναζητηση πολυμηχανηματος βλεπω απο τα links του φιλου οτι το φθηνοτερο εχει τα καλυτερα reviews και το ακριβοτερο τα χειροτερα. μπερδεμα μεγαλο. το κοστος μελανιων στη HP πως ειναι? με lexmark τοσα χρονια (πριν τα φτυσει) το λεγες affordable
newtech Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 επειδη ειμαι σε αναζητηση πολυμηχανηματος βλεπω απο τα links του φιλου οτι το φθηνοτερο εχει τα καλυτερα reviews και το ακριβοτερο τα χειροτερα. μπερδεμα μεγαλο. το κοστος μελανιων στη HP πως ειναι? με lexmark τοσα χρονια (πριν τα φτυσει) το λεγες affordable Καλες τιμες Τιμες σε PACK 16-18ευρω (CR340EE) Για μενα το VALUE ειναι αυτο με τα 42. Τα αλλα πάνω κάτω τοσο εχουν. το 2ο ουσιαστικα ειναι κ FAX και το τριτο ειναι για ποιο QUALITY pics (χωρια μελανια)
άδικος Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Ναι & εγώ το 1ο θα ζαχάρωνα... χαλαρά. Τώρα για μελάνια... δεν είμαι & ο καταλληλότερος να πω μιας & δε κάνω κατανάλωση.
baskon Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Το δευτερο εχει στο msystems 62 ευρω. Αρα δεν ειναι καλη προσφορά. Το πρωτο ειναι καλη τιμη, ενω το τελευταιο μετρια (περιπου κανα δεκαευρω κατω). ΤΟ βασικο ειναι να βρισκεις και φτηνα μελανια.Οσο και να μη το χρησιμοποιεις καποια στιγμη θα αλλαξεις..Και αν τοτε κανουν 40 ευρω...
newtech Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Το δευτερο εχει στο msystems 62 ευρω. Αρα δεν ειναι καλη προσφορά. Το πρωτο ειναι καλη τιμη, ενω το τελευταιο μετρια (περιπου κανα δεκαευρω κατω). ΤΟ βασικο ειναι να βρισκεις και φτηνα μελανια.Οσο και να μη το χρησιμοποιεις καποια στιγμη θα αλλαξεις..Και αν τοτε κανουν 40 ευρω... Τα γνισια μελανια (και τα 2) για τον πρωτο κοστιζουν απο ~18€ Οσο για το αλλο που λες ναι τον μεσαιο τον διεγραψα
michaelred Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 παιδιά εγώ πήρα έναν epson bx305f στα 63 ευρώ και με fax από πλαίσιο (έχει και μελάνια μέσα αν και δεν το αναγράφει) , δεν συνδέεται με wireless όμως και ένα στικάκι 16gb δώρο,πιστεύω πως αξίζει χαλαρά τα λεφτά του!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα