Προς το περιεχόμενο

ipad usb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά! Ηθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο εξάρτημα για το ιpad οπου θα μπορώ να βάζω το usb μου, κάπως έτσι δλδ

IPAD_USB_SD_Camera_connection_kit.jpg
  • Super Moderators
Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά! Ηθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο εξάρτημα για το ιpad οπου θα μπορώ να βάζω το usb μου, κάπως έτσι δλδ

Μήπως μπορείς να εξηγήσεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις για να σε βοηθήσουμε καλύτερα;

Δημοσ.

θέλω να ξέρω αν υπάρχει αυτό το εξάρτημα κάπως έτσι δηλαδή για να συνδέω Usb στο Ipad και να μεταφέρω πράγματα! :whistle:

Δημοσ.

Υπάρχει. Ειναι για να κανείς import φωτογραφίες και μόνο.

Έχει η apple το δικο της που κοστίζει ~ 35€ και υπάρχουν και κάποιες κινεζιες σαν αυτο που έχεις στην φωτο.

Απο διάφορα που διάβασα στο Ίντερνετ, αν αποφασίσεις να το πάρεις κατα την γνώμη μου πάρε μόνο της apple. Τα αλλα ειναι λαχείο να δουλέψουν σταθερά για καιρο ( απο reviews στο amazon).

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

α δηλαδή αυτή η θύρα usb ειναι μονο για να περνάω φωτογραφίες ε? όχι τίποτα άλλο?

Δημοσ.

Ναι. Η Apple δεν επιτρέπει "κόλπα", όπως επεκτάσεις μνήμης.

Προσωπικά δεν μου αρέσει ούτε αυτό που έχει βγάλει για εισαγωγή φωτογραφιών. Βέβαια αν ο χρήστης είναι φωτογράφος, μάλλον είναι απαραίτητο.

Δημοσ.

α κατάλαβα οπότε δν εχει νοημα να το παρω, τις παιρνάω και από το itunes τις φώτο :(

Δημοσ.

με jailbreak φαντάζομαι και είναι πολύ πιθανό να μπορείς να κάνεις πολλά περισσότερα!!

δε το έχω ψάξει και δε ξέρω, απλά λέω..

Δημοσ.

Αμα γινει jailbreak,βάζοντας το προγραμμα ifile απο το cydia,βλεπει τα παντα μεσα,οχι μονο φωτο...

Αυτο εχω κανει εγω.

Δημοσ.

Βλέπει τα πάντα ναι αλλά δεν μπορείς να μετά φέρεις τα mp3 στον native player παρά μόνο με άλλους μπορείς να τα ακούς.

Ακόμα μπορείς να συνδέσεις οποιοδήποτε USB keyboard χωρίς jailbreak .

Sent from my iPad using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...