souz Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά! Ηθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο εξάρτημα για το ιpad οπου θα μπορώ να βάζω το usb μου, κάπως έτσι δλδ
isay Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 βαλε το Link μεσα σε code ή quote tag για να φαίνεται
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά! Ηθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο εξάρτημα για το ιpad οπου θα μπορώ να βάζω το usb μου, κάπως έτσι δλδ Μήπως μπορείς να εξηγήσεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις για να σε βοηθήσουμε καλύτερα;
souz Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 θέλω να ξέρω αν υπάρχει αυτό το εξάρτημα κάπως έτσι δηλαδή για να συνδέω Usb στο Ipad και να μεταφέρω πράγματα!
basilis5 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Υπάρχει. Ειναι για να κανείς import φωτογραφίες και μόνο. Έχει η apple το δικο της που κοστίζει ~ 35€ και υπάρχουν και κάποιες κινεζιες σαν αυτο που έχεις στην φωτο. Απο διάφορα που διάβασα στο Ίντερνετ, αν αποφασίσεις να το πάρεις κατα την γνώμη μου πάρε μόνο της apple. Τα αλλα ειναι λαχείο να δουλέψουν σταθερά για καιρο ( απο reviews στο amazon). Sent from my iPhone using Insomnia
souz Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 α δηλαδή αυτή η θύρα usb ειναι μονο για να περνάω φωτογραφίες ε? όχι τίποτα άλλο?
Heatspreader Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Ναι. Η Apple δεν επιτρέπει "κόλπα", όπως επεκτάσεις μνήμης. Προσωπικά δεν μου αρέσει ούτε αυτό που έχει βγάλει για εισαγωγή φωτογραφιών. Βέβαια αν ο χρήστης είναι φωτογράφος, μάλλον είναι απαραίτητο.
souz Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 α δλδ δν μπορώ να περνάω μουσική κτλ από αυτό το usb ε? μονο φώτο?
Heatspreader Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Μουσικη μονο απο itunes. Ξεχνας Copy Paste και φακελους.
souz Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 α κατάλαβα οπότε δν εχει νοημα να το παρω, τις παιρνάω και από το itunes τις φώτο
skipperas Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 με jailbreak φαντάζομαι και είναι πολύ πιθανό να μπορείς να κάνεις πολλά περισσότερα!! δε το έχω ψάξει και δε ξέρω, απλά λέω..
Heatspreader Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Φυσικα... Καπου κερδιζεις, καπου χανεις ομως.
apple32 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Αμα γινει jailbreak,βάζοντας το προγραμμα ifile απο το cydia,βλεπει τα παντα μεσα,οχι μονο φωτο... Αυτο εχω κανει εγω.
babisgr Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Βλέπει τα πάντα ναι αλλά δεν μπορείς να μετά φέρεις τα mp3 στον native player παρά μόνο με άλλους μπορείς να τα ακούς. Ακόμα μπορείς να συνδέσεις οποιοδήποτε USB keyboard χωρίς jailbreak . Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα