aslanG7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 δυστυχως τα ελληνικα ταχυδρομεια ειναι τοσο μπουρδελα που το φαινομενο να χανονται πραγματα ειναι συχνο. υπάρχει επισης η περιπτωση να εχει χαθει η ειδοποιηση για το δεμα και το δεμα σου να βρισκετε στο ταχυδρομειο αλλα αν ειχεσ παραγγειλει μονο ενα παιχνιδι μαλλον επρεπε να στο ειχε φερει κατιδιαν Σύμφωνο και γω. Οχι δεν εχω ειδοποιση το φερνουν κατευθειαν στο σπιτη.Εσυ φιλε giannirethymno ποσο καιρο περιμενεις?
default Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Θα συμφωνήσω και θα προσθέσω ότι έχω παραλάβει μόνο το 1/3 όσων έχω παραγγείλει απο zavvi-hut. Εννοεις οτι χαθηκαν τα υπολοιπα?
Giannisrethymno Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Παιδια εγω περιμένω πάνω απο μήνα και δεν έχει έρθει τίποτα.Μου έχει τύχει πολλές φορές πάνω απο 5-6.Λογικά τα χάνουν τα δεματακια.Ευτυχώς μου επιστρέφουν τα λεφτά πίσω. Μην ξεχνάτε ομως ότι μένω στο Ρέθυμνο.
kostiger Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Eγω εχω παραγγειλει εκατονταδες cd, games και αλλα και μονο σε τρεις περιπτωσεις δεν εχουν ερθει τα παραγγελθεντα στα χερια μου , ενω και στις τρεις περιπτωσεις μου εχει γινει επιστροφη των χρηματων μου ! Για το χρονο παραδοσης τωρα ,ποικιλλει . Μενω Πατρα και εχει συμβει να παραλαβω σε τρεις εργασιμες , αλλα και σε ενα ημερολογιακο μηνα . Παντα ομως σε εορταστικες περιοδους υπαρχουν χαρακτηριστικες καθυστερησεις .
Dannie Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 θα διαφωνίσω κάθετα. εδώ και καμιά 15αρια τουλάχιστον χρόνια έχω πάρει και στείλει άπειρα δέματα, λόγω χόμπι που απαιτεί αποστολές και παραλαβές, και ποτέ δεν έχω χάσει κάτι. Αντίθετα σε "πολιτισμένες" χώρες έχουν φάει χοντρές ήττες με τα εκεί ταχυδρομεία. Και όχι, δε δουλεύω στα ΕΛΤΑ. Εμενα παντως πολλα πραγματα τα εχουν πεταμενα στην εισοδο της πολυκατοικιας(και μιλαμε για καποιο ογκο) οποτε ο καθενας μπορει να στο κλεψει...!!!
aslanG7 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Τελικα σε μενα ειρθε σημερα η παργκελιια ολα καλλα εκτος του οτι ειταν λιγο βρεγμενο το κουτακι
kostiger Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 αφου φυσουσες και ξεφυσουσες για το αν θα ρθει , ε , τι να σου κανει το μαυρο το δεμα ιδρωσε ...
apathya Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Παρήγγειλα το dark souls για pain.Έχω ελπίδες να το παραλάβω η φρουδες ελπίδες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα