Προς το περιεχόμενο

zavvi-Mega Monday - Save up to 80% on Games plus 100s more products

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη μιλαμε για παιχνιδαρες ,ισως στις καλυτερες τιμες πανευρωπαίκα ,για αυτα τα links που εδωσες εννοω.. Χτυπας με κλειστα τα ματια νομιζω ;) .

Η προσφορα διαρκει για ολοκληρη την εβδομαδα , μονο που μετα τη Δευτερα αλλαζει τιτλο και γινεται 80% discount η κατι τετοιο τεσπα και καθε εβδομαδα γινεται σιγα-σιγα εμπλουτισμος των προσφορων σχεδον σε ολες τις κατηγοριες ( βλεπε games , music , bluray κλπ )...

Δημοσ.

Βγάζουν καλές τιμές για παιχνίδια σε παιχνιδομηχανές αλλα οι ταινίες που πουλάνε δεν έχουν Ελληνικούς υπότιτλους.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Kαλα ολα αυτα αλλα δειτε και την διαθεσιμοτητα...Δηλαδη λεει οτι τα στελνει σε ενα μηνα. Μπορει να φυγουν και νωριτερα ομως αν καποιος βιαζεται δεν αξιζει....

Δημοσ.

Καλημερα και χρονια πολλα.Εγω περιμενω εδω και 3 εβδομαδες να ερθει το παιχνιδη που παρηγκειλα(uncharted 3) και ειμαι αρκετα απογοητευμενος απο την καθυστερηση αμα δεν ερθει μεχρι τελος της εβδομαδας θα τους στειλω eimailfrown.png Σε παλιοτερη παραγκελια το παιχνιδη το ειχα το πολυ σε 10 μερες

Δημοσ.

Οι τιμές που αναγράφονται στο site είναι πριν το 80% έκπτωσης? Γενικα πως θα δούμε ότι κάτι που αγοράζουμε έχει όντως έκπτωση και όχι την τιμή που αναγράφει το site?

Δημοσ.

aslan δωστου λιγο χρονο ακομα λογο πασχα αλλιως αν εχει χα8ει ειναι ταλαιπωρια μεσω ζαβι και the hut. επισης διαβασε τους ορους τους νομιζω οτι πρεπει να περασουν 30 ημερολογιακες και μετα να περιμενες να σου στειλουν επιστολη (για επιβεωαιωση οτι η πρωτη αποστολη ηταν στην σωστη διευθυνση) την οποια πρεπει να υπογραψεις και να τους την στειλεις πισω με email

mercyful μηπως εισαι λιγο αφελής? λες σε ολα να εχει 80% και αυτο το τοπικ να μην εχει φτασει ακομα τις 80 σελιδες? οτι βλεπεις - πληρωνεις.

Δημοσ.

aslan δωστου λιγο χρονο ακομα λογο πασχα αλλιως αν εχει χα8ει ειναι ταλαιπωρια μεσω ζαβι και the hut. επισης διαβασε τους ορους τους νομιζω οτι πρεπει να περασουν 30 ημερολογιακες και μετα να περιμενες να σου στειλουν επιστολη (για επιβεωαιωση οτι η πρωτη αποστολη ηταν στην σωστη διευθυνση) την οποια πρεπει να υπογραψεις και να τους την στειλεις πισω με email

Αυτο θα κανω θα περιμενω μεχρι τελος της εβδομαδας μια και θα συμπληρωθη ο μηνας με ταχυδρομο που μιλησα μου ειπε να περιμενω γιατι αργουνε τα δεματα αυτην την εποχη και λογο πασχα.Μακαρι να μην εχει χαθει παντος 2 φορες που εχω παραγκειλει ολλα πηγανε καλλα τι να πω τοσο ατυχος ειμαιfrown.png

Δημοσ.

δυστυχως τα ελληνικα ταχυδρομεια ειναι τοσο μπουρδελα που το φαινομενο να χανονται πραγματα ειναι συχνο.

υπάρχει επισης η περιπτωση να εχει χαθει η ειδοποιηση για το δεμα και το δεμα σου να βρισκετε στο ταχυδρομειο αλλα αν ειχεσ παραγγειλει μονο ενα παιχνιδι μαλλον επρεπε να στο ειχε φερει κατιδιαν

Δημοσ.

δυστυχως τα ελληνικα ταχυδρομεια ειναι τοσο μπουρδελα που το φαινομενο να χανονται πραγματα ειναι συχνο.

θα διαφωνίσω κάθετα.

εδώ και καμιά 15αρια τουλάχιστον χρόνια έχω πάρει και στείλει άπειρα δέματα, λόγω χόμπι που απαιτεί αποστολές και παραλαβές, και ποτέ δεν έχω χάσει κάτι.

Αντίθετα σε "πολιτισμένες" χώρες έχουν φάει χοντρές ήττες με τα εκεί ταχυδρομεία.

Και όχι, δε δουλεύω στα ΕΛΤΑ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...