arianos16 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Καλησπερα παιδια! Τον τελευταιο καιρο ηθελα να στησω ενα forum και ξεκινησα με phpbb για αρχη πηγα σε ενα free host και ξεκινησα εκει(μετα εμαθα τα localhost) μεχρι εκει ολα καλα. Το θεμα μου ειναι οτι θελω να το παρω λιγο πιο σοβαρα τωρα το πραμα οποτε τι μου προτεινετε να ξεκινησω να διαβαζω? Sorry αν εχω πει κατι λαθος ή πω καμια βλακεια αρχαριος βλεπετε!
koslibpro Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 θελεις απλα να μαθεις ή να το στησεις,να ειναι δημοσιευμενο σε domain και μεσα γενικα και απο αυτο να μαθεις ?
arianos16 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 θελεις απλα να μαθεις ή να το στησεις,να ειναι δημοσιευμενο σε domain και μεσα γενικα και απο αυτο να μαθεις ? Να μαθω πραγματα που θα μου χρειαστουν στην συντηρηση ή σε καποια προσθηκη αμα θελω να κανω κλπ. Επισης ποιες γλωσσες πρεπει να κατσω να διαβασω! Και κατι αλλο ετσι οπως κοιταγα τα host site μερικα λεγαν linux και windows πακετα τη εννοουν με αυτο?
koslibpro Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 ας ξεκινησω απο τα linux/win πακετα που ειπες. Η φιλοξενεια του φορουμ/ιστοσελιδας μπορει να γινει σε σερβερ με λειτουργικο linux ή win. Αυτο θα το επιλεξεις αντιστοιχα με την γλωσσα που εχεις αναπτυξει το φορουμ σου,η γενικα με το τι θελεις να κανεις. οσον αφορα τις γλωσσες,για Linux θα πας σε php πιο πολυ,αλλιως με windows σε asp,.net..
arianos16 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 ας ξεκινησω απο τα linux/win πακετα που ειπες. Η φιλοξενεια του φορουμ/ιστοσελιδας μπορει να γινει σε σερβερ με λειτουργικο linux ή win. Αυτο θα το επιλεξεις αντιστοιχα με την γλωσσα που εχεις αναπτυξει το φορουμ σου,η γενικα με το τι θελεις να κανεις. οσον αφορα τις γλωσσες,για Linux θα πας σε php πιο πολυ,αλλιως με windows σε asp,.net.. αχα.. δηλαδη εμενα το forum που θα ειναι php να παρω πακετο linux?
koslibpro Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 ναι.αλλιως ψαξε για ασυμβατοτητες σε πακετα win..περισσοτερα για πακετα win δεν εχω ιδεα παντως,ας πει καποιος αλλος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα