souz Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!!! Εγω πάρει απο τον ιανουάριο το Xperia mini όχι το x10 το μικρό μικρό το κανονικό και εδω και ένα μήνα πολλές φορές μου δονείται και μου κολλαει και δεν μπορω να μπω στο μενού και να το ξεκλειδωσω! Έχω δε όταν μου συμβαίνει όταν το αφήνω κάπου ζεστά ή μέσα στη τσέπη και κάτι τέτοια! Τομπηα στον Γερμανό και μου κανά αναβάθμιση αλλα και πάλι το ίδιο γίνεται! Ελεος δηλαδή τραγικό! Τώρα θα το πάω πάλι την Τρίτη και θα τους ζητήσω να μου δώσουν καινούργια συσκευή επειδή έχω εγγύηση ή να πάρω κάποια άλλη! Έχετε ακούσει γι αυτο το πρόβλημα?
Udaba Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Κανονικά στην αναθάθμιση έπρεπε να είχε λυθεί , είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα .
ioannis8558 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 ξαναδωστο για επισκευη/σεριβς/αναβαθμιση (η οτι αλλο νομιζουν αυτοι οτι χρειαζεται) ναι και να επισημανεις πως ειναι η 2η φορα που θα μεινεις χωρις συσκευη ωστε μετα αν δεν διορθωθει το προβλημα να απαιτησεις νεα συσκευη
souz Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 'Η μπορει να τους πω κατευθειαν να παρω άλλο κινητό γιατί είναι τραγικό αυτό που συμβαινει
EvilEyes Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Είναι γνωστό πρόβλημα με πολλά xperia mini, το είχα πάθει και στο δικό μου. Το πρόβλημα είναι όταν ζεστένεται το κινητό τα capacitive buttons κάτω από την οθόνη αρχίζουν και πατιούνται μόνα τους. Το πρόβλημα λύνεται με 2 τρόπους: 1) Πηγαίνεις το κινητό στο service Και ζητάς να σου κάνουν recalibration τα capacitive buttons. 2) Εάν είσαι rooted ακολουθείς τον παρακάτω οδηγό-->overheating issue
souz Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Είναι γνωστό πρόβλημα με πολλά xperia mini, το είχα πάθει και στο δικό μου. Το πρόβλημα είναι όταν ζεστένεται το κινητό τα capacitive buttons κάτω από την οθόνη αρχίζουν και πατιούνται μόνα τους. Το πρόβλημα λύνεται με 2 τρόπους: 1) Πηγαίνεις το κινητό στο service Και ζητάς να σου κάνουν recalibration τα capacitive buttons. 2) Εάν είσαι rooted ακολουθείς τον παρακάτω οδηγό-->overheating issue τι εννοείς rooted? Δηλαδή αν το παω και μου το κάνουνε αυτό στο service δν θα το ξανακάνει? εσυ τι έκανες?
EvilEyes Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Rooted σημαίνει να έχεις αποκτήσει δικαιώματα διαχειριστή στο κινητό σου. Με απλά λόγια είναι σαν να το "σπας". Υπάρχουν πολλοί οδηγοί στο Internet που εξηγούν πως θα κάνεις root το κινητό, ωστόσω να ξέρεις ότι χάνεις την εγγύηση όσο είσαι rooted. Εγώ το έκανα με το 2ο τρόπο που σου έδειξα. Αν δεν είναι στρουρνάρια εκεί στο service, θα καταλάβουν περί τίνος πρόκειται.
souz Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Εγώ επειδή δεν παίζει να τα καταφέρω με τον 2ο τρόπο θα τους το παω και θα ζητησω να μου δώσουν άλλη συσκευη εφόσον εχω εγγύηση γιατί έχω ξενερώσει
souz Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 το πήγα σήμερα, ζήτησα αλλαγή με άλλο κινητό και μου πανε δεν γίνεται, έπρεπε να το έφερνα μέσα σε 15 μέρες τώρα δεν γίνεται! Και το άφησα να το στειλουνε στην sony και μάλλον θα μου κανουν αντικατάσταση συσκευης! Αντε να δούμε
thanasis.13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 καλησπερα εχω ακριβως το ιδιο προβλημα , την πρωτη φορα το εδωσα στην sony εκαναν αναβαθμηση .Σημερα το ξανα εκανε, αυριο θα το παω παλι στο Γερμανο .Τα ιδια ειχα τρβηξει και με το προηγουμενο erricson που ειχα . Αν θες μπορουμε να ειμαστε σε επικοινωνια μηπως και βγαλουμε καμια ακρη .
thanasis.13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Το Σαββατο 7/5ου το πηρ απο τον γερμανο . Για αλλη μια φορα εκανα update στο λογισμικο Ειμαι λιγο επιφυλακτικος . ΘΑ δουμε ...........
jay_D Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Παιδια κ εμενα γνωστος μου εχει το ιδιο προβλημα! Εκανα τα παντα κ δεν εφτιαξε και αποτι διαβασα ειναι πολυ συχνο φαινομενο στο x10 mini! Αποτι καταλαβα το κολλημα ειναι στα δυο touch κουμπια διπλα απο το κεντρικο! Οποτε τα κρατουσα πατημενα σταματουσε η δονηση και δουλευε κανονικα αλλα δεν ειναι λυση αυτο! Το πηγαμε στα μουλτιραμα κ το στειλανε στη sony ελπιζω να το αλλαξουν γιατι οιαναβαθμισεις δεν παιζουν ρολο! H συσκευη εχει προβλημα! Καλα ξεμπερδεματα σε ολους μας ευχομαι! Sent from my iPhone using Insomnia
thanasis.13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 ποσες φορες το εχει παει για επισκευη ? Εμενα ειναι η δευτερη και δεν ξερω μετα απο ποσες επισκεψεις η sony σου αλλαζει κινητο . Εχεις κανεις ιδεα τι γινεται με τηια αντικαταστασεις κινητων , γιατι νομιζω οτι θα μου παρει πολυ καιρο μεχρι να βγαλω ακρη.
jay_D Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 1η φορα ειναι! Το θεμα ειναι οτι με αντικατασταση μπορει να αου δωσουν παλι προβληματικο! Καλυτερα να διορθωσουν το υπαρχον μια κ καλη! Αν βεβαια μπορουν!! Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα