Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Windows xp sp3 msdn, Geforce 7400go , Firefox 11

Ανοιγω το λαπτοπ το πρωι αφου εχω φτιαξει φραπεδια, και με το που μπουταρει, μου βγαζει το παραθυρο του adobe flash που με ενημερωνει πως εχει βγει νεα εκδοση 11 κάτι.Οπως παντα παταω οκ και την περναει.Ανοιγω firefox 11 και τοτε το χάος.Χαθηκε η επιταχυνση της gpu στο youtube,για παντα!Flash αλλου εχω,στο vimeo ολα καλα.Τα βιντεο παιζουν μονο σε 360p με αρκετο tearing.Στο fullscreen δεν παει αυτοματα 720p (κι ας εχω επιλεξει να γινεται αυτοματα απο τις ρυθμισεις του youtube).Οταν το βαλω χειροκινητα στα 720p πρεπει να κανει buffer όόόλο το βιντεο για να αρχισει να παιζει και εκει κιαν εχει tearing.Αφου απηυδησα με απεγκατασταση/εγκατασταση forceware/firefox/flash και ειχα παλι τα ιδια, λεω τον ηπιαμε παμε για φορματ.Θελω οσο γινεται να αποφευγω το φορματ 1ον για τη δογματικη διαδικασια εγκαταστασης των utilities στα vaio που σε κανει να βγαζεις καρκινο και 2ον λογο ssd.Format, ερχομαι στο σημειο να κατεβασω το flash για FF 11 και...φιασκο.Ενταξει λεω no worries απεγκαθηστω το flash και παω να κατεβασω παλαιοτερο απο τα archives της adobe.Κατεβασα την 10 κάτι, οχι την activex αλλα την standalone που ειναι για ff, και παλι @@.Με chrome ειμαι κομπλε αλλα δε τον μπορω.Θα κλαψω.

Επεξ/σία από tsakonass

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...