Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια για σας..εχει ενας φιλος μου μια xfx HD 5870 και εγω εχω μια xfx HD 5850..

1. Γινετε να τις κανουμε crossfire?

2.Εχει τροφοδοτικο thermaltake touchpower 620w θα σηκωνει και τις 2?

3.Επεξεργαστh quad core q9505 4gb ram.

Θα μπορεσουμε να κανουμε την ενωση η δεν θα μπορεσουμε επειδη η μια ειναι 5870 και η αλλη 5850

Ευχαριστω..Παρακαλω οχι off topic πραγματα.Το μονο που θελω ειναι απαντησεις!

Δημοσ.

Ναι θα μπορεσετε και θα παιζουν σαν crossfire 2 x 5850. Προυποθεση να υποστηριζει η μητρικη σου crossfire.

Το τροφοδοτικο δεν νομιζω να εχει προβλημα, εαν ο 9505 δεν ειναι κλοκαρισμενος.

Δημοσ.

Ειναι σιγουρο αυτο ετσι? Να σε ρωτησω αν ξερεις οι MSI καρτες γενικα εχω ακουσει δεν ειναι και τοσο καλες ειναι αληθεια?

Δημοσ.

Mια χαρα ειναι οι MSI, τι εχουν?

Σιγουρος δεν ειμαι για τιποτα απτη στιγμη που δεν ξερω τα παντα σε οτι αφορα το συστημα και την κατασταση του, ΤΥΠΙΚΑ ομως δε θα εχεις προβλημα.

Θα ημουν σιγουρος αν το τροφοδοτικο ηταν 750W. Τωρα εισαι οριακα και δεν με πειθει και η thermaltake ως κατασκευαστης για να σου πω εισαι οκ 1000%

Δημοσ.

Οχι απλα μου χανε πει οτι δν ειναι και η καλυτερη μαρκα η MSI.

Για το θεμα συμβατοτητας εννοω.Και γω να σου πω την αληθεια νομιζω πως ειναι λογικο να γινετε γιατι ειναι της ιδιας σειρας 58ΧΧ

Δημοσ.

Η 5850 με την 5870 κανουν crossfire κανονικοτατα και παιζουν σαν δυο 5850, εκτος αν προκειται περι τιποτα περιεργων version και γινει κανα μπερδεμα (ας διαφωτισει καποιος πιο ειδικος). Τυπικη 5850 με τυπικη 5870 crossaroun κανονικα και με το νομο.

Θα πρεπει φυσικα η μητρικη σου να εχει υποστηριξη crossfire.

Η MSI ειναι καλη μαρκα, μην ανησυχεις.

Δημοσ.

Ναι εχει υποστιριξη cf η μητρικη.!

Α και κατι αλλο εφοσον θα του δοσω την 5850 σκαιφτομε να παρω την MSI 6950οc θα χει διαφορες λες με την 5850? Γιατι ειναι δυνατη και αυτη που χω.

Δημοσ.

Και crossfire γινεται αλλα θα ειναι σαν να δουλευουν 2 5850.κοινως η 5870 θα γινει 5850.

καλη ειναι η Msi.ολες καλες ειναι.

απλα η Msi εχει ενα θεμα στις φθηνες μητρικες για amd.δηλαδη εαν ειναι να παρεις μητρικη γι amd,απο 100 και πανω για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

με την 6950 θα δεις διαφορες αλλα.....δεν αξιζει η αλλαγη.

μεσα εδω στο φορουμ ειδα να τριγυριζει στις αγγελιες μια 6970 στα 180.αυτη ναι,αξιζει.

Δημοσ.

Δες την υπογραφη μου και θα καταλαβεις οτι ολα αυτα που γραφεις στο αρχικο ποστ γινονται ανετοτατα και χωρις προβληματα!

Sent from my HTC Explorer A310e using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...