Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας παίδες έχουμε και λέμε θέλω να αγοράσω ένα καινούργιο PC GAMING με τα παρακάτω βεβαία μερικά από αυτά τα έχω!!!

1:GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3

2: INTEL CORE I7-2700K 3.50 GHZ LGA1155 - BOX

3: KINGSTON KHX1866C9D3K4/8GX DDR3 8GB (4X2GB) PC3-14000 1866MHZ HYPERX GENESIS KIT

4: Τροφοδοτικό έχω ένα 700w μπορει να ειναι και αυτο LAMTECH 700W PSU

5: κουτί έχω αυτό GMC H-80 BLACK ελπίζω να μου χωράει τα πράγματα

6:και SSD έχω αυτόν ADATA S510 120GB SSD 2.5'' SATA3 τον είχα πάρει σε προσφορά με 120 EURO

7:εεε και τα υπολιπα ψιλοπράγματα

και ξέχασα οθόνη με ανάλυση 1920x1080 που έχω επίσης

και έχω κολληση στην κάρτα γραφικών και θέλω μια μικρή βοήθεια από εσάς είμαι ανάμεσα σε ΑΤΙ

Δημοσ.

Eαν δεν μας πεις και μεχρι το ποσο διαθετεις δε μπορουμε να σε βοηθησουμε.

Καλα θα ηταν να διευκρινησεις και την αναλυση της οθονης σου.

Δημοσ.

Eαν δεν μας πεις και μεχρι το ποσο διαθετεις δε μπορουμε να σε βοηθησουμε.

Καλα θα ηταν να διευκρινησεις και την αναλυση της οθονης σου.

τώρα δεν ξέρω ακριβώς μπορεί κάνα 1000αρικο δεν ξέρω ανάλογα με την σύνθεση???

Δημοσ.

Τι 1000?για καρτα?μαλλον καποιο λαθος εκανες.επισης αντε πες οτι εισαι σωστος.πανω στο lamtech θα το βαλεις.

όχι 1000 λέω για τα υπολιπα που μου απομένουν να πάρω!!!

Τι 1000?για καρτα?μαλλον καποιο λαθος εκανες.επισης αντε πες οτι εισαι σωστος.πανω στο lamtech θα το βαλεις.

δεν ξέρω ακόμα άμα είναι lamtech δεν νομίζω βεβαία θα το κοιτάξω να δω

Δημοσ.

1000 ευρω για ποια υπολοιπα δηλαδη? Δεν ξερεις τι απομενει να παρεις και τι ποσο μπορεις να διαθεσεις για καρτα γραφικων?

Hint: Ρωτα αυτον που θα σου αγορασει το pc ποσα μπορει να δωσει για καρτα γραφικων, για να συνενοηθουμε! Αν δεν μας πεις μεχρι τι ποσο δινει για την καρτα γραφικων ΜΟΝΟ, δυσκολο να σε βοηθησουμε. Καρτες εχει απο 50 μεχρι οσα ευρω θες, αρα..

Ξεκιναμε τις προτασεις με μια 6870 στα 150 ευρω, η φθηνοτερη δυνατη για το συγκεκριμενο pc εφοσον παει για gaming. Και βλεπουμε..

Δημοσ.

Για αρχη.αλλαξε μνημες και βαλε τις πιο φθηνες 1600αρες που θα βρεις απο το μαγαζι που θα κανεις την αγορα.Εαν η διαφορα ειναι 5 euros τοτε βαλε αυτες που ειπες.

Μετα,βγαλε τον 2700Κ και εαν το θελεις για παιχνιδια το συστημα,περιμενε μεχρι τελος του μηνος να κυκλοφορησει η καινουργια γενια.στα ιδια λεφτα με λιγο καλυτερες επιδοσεις.

οι μητρικες που θα τους δεχονται εχουν ηδη κυκλοφορησει.δες για καποιες με Z77 τσιπακια.

και μετα βλεπουμε για καρτα.

Το κουτι τα χωραει μην στεναχωριεσαι.σκληρο δισκο εχεις κανεναν περα απο τον ssd?

Δημοσ.

Για αρχη.αλλαξε μνημες και βαλε τις πιο φθηνες 1600αρες που θα βρεις απο το μαγαζι που θα κανεις την αγορα.Εαν η διαφορα ειναι 5 euros τοτε βαλε αυτες που ειπες.

Μετα,βγαλε τον 2700Κ και εαν το θελεις για παιχνιδια το συστημα,περιμενε μεχρι τελος του μηνος να κυκλοφορησει η καινουργια γενια.στα ιδια λεφτα με λιγο καλυτερες επιδοσεις.

οι μητρικες που θα τους δεχονται εχουν ηδη κυκλοφορησει.δες για καποιες με Z77 τσιπακια.

και μετα βλεπουμε για καρτα.

Το κουτι τα χωραει μην στεναχωριεσαι.σκληρο δισκο εχεις κανεναν περα απο τον ssd?

RAM έχω δει και αυτέςG.SKILL F3-12800CL9D-8GBRL 8GB (2X4GB) DDR3 PC3-12800 RIPJAWS DUAL CHANNEL KIT αλλά οι Χρονισμοί είναι 9-9-9-24-2N ενώ σε αυτήν KINGSTON KHX1866C9D3K4/8GX DDR3 8GB (4X2GB) PC3-14000 1866MHZ HYPERX GENESIS KITειναι 9, 8, 7, 6 και ταχύτητα 1866 MHz αντί για 1600ΜΗz βασικά εγώ στην άρχει έλεγα να βάλω 8GBX2 16GB 1600 G.SKILL.Και τον 2700K γιατί να τον βγάλω εκτός???!!!για βαρβάτο GAMING τον θέλω!!!το PC

1000 ευρω για ποια υπολοιπα δηλαδη? Δεν ξερεις τι απομενει να παρεις και τι ποσο μπορεις να διαθεσεις για καρτα γραφικων?

Hint: Ρωτα αυτον που θα σου αγορασει το pc ποσα μπορει να δωσει για καρτα γραφικων, για να συνενοηθουμε! Αν δεν μας πεις μεχρι τι ποσο δινει για την καρτα γραφικων ΜΟΝΟ, δυσκολο να σε βοηθησουμε. Καρτες εχει απο 50 μεχρι οσα ευρω θες, αρα..

Ξεκιναμε τις προτασεις με μια 6870 στα 150 ευρω, η φθηνοτερη δυνατη για το συγκεκριμενο pc εφοσον παει για gaming. Και βλεπουμε..

ενοω τα υπολοιπα που μου εχουν μείνει να πάρω που γράφω στην αρχή.θα ρωτισω επακριβώς τον πατέρα μου και θα σου πω... αν και βεβαια κοιτάγαμε αυτήν την κάρταClub 3D RADEON HD 7870

τελικά το κοίταξα lamtech είναι πω παντός μόλις (ένα λεπτό περίπου) έβγαλα το καπάκι που είναι ο πλαϊνός ανεμιστήρας η κάρτα γραφικών από 32 βαθμούς πήγε 37

Δημοσ.

Λοιπον να σου προτεινω κατι?ανοιξε ενα θεμα στις αναβαθμισεις συμπληρωνοντας ακριβως εκεινη την φορμα που θα βρεις επι λεξη οτι σου ζηταει και επισης πες μας ακριβως και ποια ειναι τα εξαρτηματα που εχεις.

Οταν το κανεις αυτο θα λαβεις και τις πιο ισσοροπημενες απαντησεις για τα κομματια που πρεπει να βαλεις,τα μαγαζια που θα αγορασεις,και τα χρηματα που θελεις να δωσεις.

Για το δικο σου καλο και του πατερα σου που τα πληρωνει.εμεις.....δεν ειναι δικα μας τα λεφτα για να παρουμε τον 2700Κ.

γιατι λες οτι θελεις για βαρβατο gaming τον 2700Κ αλλα ο επεξεργαστης που διαλεξες ειναι ο δευτερος πιο λαθος επεξεργαστης για gaming που μπορεις να επιλεξεις βαση τιμης υστερα απο αυτον Intel Core i7 Extreme 3960X 3.3 GHz ΤΙΜΗ 1023.90 €

Δημοσ.

Οτι σου ειπε ο Θανος μεχρι στιγμης ειναι απολυτως σωστο!

Sent from my HTC Explorer A310e using Insomnia

Δημοσ.

δλδ για να καταλάβουμε έχεις τα πάντα εκτός από cpu , motherboard , μνήμες και κάρτα γραφικών και ένα χιλιάρικο για χάλασμα σε αυτά τα 4 κομμάτια?

αυτό που είπε ο Thanos πάνω. άσε των 2700κ εκτός (overkill για gaming, δεν κάνει) και περίμενε να βγούνε οι ivy και μια m/b με z77 πάνω.

ξεφορτώσου και το lamtech για εμένα εφόσον στο επιτρέπει το budget σου.

πχ. όπως το σκέφτομαι εγώ με 1000 ευρώ bugdet θα σου μείνουν και λεφτά στην άκρη.

cpu intel core i5 3570k ( βγαίνει τέλος του μήνα περίπου στα 200-240ε και θα είναι κορυφαίος λογικά) ή κάποιον λίγο "χαμηλότερο"

motherboard 140ε

ram 53ε

ati 7870 στα 330ε

υποθετικά όλα αυτά πάντα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...