achilles_g_ Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 εγώ τους ζήτησα να διαγραφεί ο λογαριασμός μου γιατί ακύρωσαν παραγγελίες 17.04 και δέχτηκαν άλλες με ίδια τιμή στις 20.04 και μου απάντησαν: << Στο Getitnow.gr στοχεύουμε διαρκώς στο να παρέχουμε μοναδικό επίπεδο εξυπηρέτησης για τα ελληνικά δεδομένα. Καθημερινή μας αποστολή είναι η άψογη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση των πελατών! Λάθη σε τιμές προϊόντων είναι ωστόσο ανθρώπινα και μη δεσμευτικά μεν, μη επιτρεπτά για το επίπεδο των υπηρεσιών που θέλουμε να παρέχουμε, δε. Όπως αναγράφεται ρητά και στους Όρους & Προϋποθέσεις Πωλήσεων (http://www.getitnow.gr/salestermsandconditions), οι πελάτες όταν διαπιστώσουν ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του καλούνται να επικοινωνούν πρώτα μαζί μας προτού προβούν σε οποιαδήποτε παραγγελία, για να διασφαλίσουν την εγκυρότητα της εν λόγω τιμής. Στο συγκεκριμένο προϊόν λόγω ανθρώπινου σφάλματος τοποθετήθηκε εκ παραδρομής ασυνήθιστα χαμηλή τιμή η οποία αποκαταστάθηκε αμέσως μόλις έγινε αντιληπτή. Δυστυχώς η συγκεκριμένη παραγγελία τοποθετήθηκε αφότου είχε γίνει αντιληπτό το τεχνικό λάθος, για το λόγο αυτό δεν προχώρησε η εσωτερική διαδικασία αποστολής της. Υπήρξαν ωστόσο ελάχιστες παραγγελίες οι οποίες προχώρησαν εσωτερικά σε διαδικασία αποστολής προτού γίνει αντιληπτό το τεχνικό λάθος. Σας ζητάμε ειλικρινά συγνώμη και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να μην επαναληφθεί.>> με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...
ocJToss Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Τώρα αν πω πως από Getitnow ό,τι έχω πάρει ήρθε just και σε άψογη κατάσταση, θα είμαι απ τους λίγους ε;;;;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Εδω λεμε ομως για τις "προσφορες" που εχει κανει!! και μενα μου εχουν ερθει 5 πραγματα κανονικα, αλλα στην πρωτη ακυρη προσφορα που εφαγα (δισκος 750GB με 40κατι ευρω), εφαγε ακυρο το καταστημα απο μενα. Εσενα οι παραγγελιες σου ηταν πανω σε προσφορες; ή σε προιοντα που τα βρισκεις σε ιδια τιμη ή και φθηνοτερα στο σκρουτζ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα