mpasketpro Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Το κινητο τα παιξε και δεν ανοιγει! Το συνδεω στον φορτιστη και δε φορτιζει.Οταν παταω να ανοιξει προσπαθει να δωσει ρευμα αλλα κλεινει αμεσως! Μαλλον παμε για καινουργιο κινητο..Αλλα το θεμα ειναι:Υπαρχει τροπος να το ανοιξω ή να παρω τις επαφες που ειχε αποθηκευμενες; Ειναι πολυ σημαντικο,ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmallen3 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 δεν τις ειχες συγχρονισμενες με ενα λογαριασμο gmail φιλε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpasketpro Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Βασικα το κινητο ειναι της μανας μου και το ηθελε μονο για τηλεφωνα και τετοια..Ουτε στο market δεν εμπαινε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john654321 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Αμα το πεταξεις μπορεις να μου δωσεις/πουλησεις την μπαταρια ? γιατι η δικια μου τα χει πεξει και θελει ενα 20αρικο για καινουρια !!! δοκιμασες να το συνδεσεις στο υπολογιστη και να του κανεις update με το sony ericsson service update αλλα δεν θυμαμαι αν πρεπει να ειναι ανοιχτο το κινητο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpasketpro Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Να σου τη δωσω αφου συμφωνησει η μανα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john654321 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Να σου τη δωσω αφου συμφωνησει η μανα μου Να σαι καλα! δοκιμασες αυτο που σου πα με το SEUS ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpasketpro Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Να σαι καλα! δοκιμασες αυτο που σου πα με το SEUS ? Οχι αγορασε καινουργιο κινητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα