evagelou Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 καλησπερα και χρονια πολλα!απο χτες μ δεν μου ανοιγει το μηχανημα... μετα απο ενα restart που εκανα εχει κολησει το lcd poster και λεει 'CPU INIT' κοιταξα στο ιντερνετ εβγαλα την μπαταρια τον αφησα εκτος ρευματος 8 ωρες εκανα 50 clearmos αλλα παλι τπτ ενω δουλευουν ολα κολαει εκει και δν ανοιγει το pc... καθε βοηθεια δεκτη! ευχαριστω πολυ
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Tα ιδια παντελακη μου, τα ιδια παντελη μου με αυτον τον κατασκευαστη μητρικων. Τα χω πει, τα χω ματαπει, μακρια απο ASUS μητρικες. Την εχω πατησει με 3 στις 3 εγω προσωπικα (οταν ειχα τυφλη εμπιστοσυνη στην ASUS), περασαν τοσα χρονια και συνεχιζω να ακουω συνεχως κοσμο με απιστευτα προβληματα ακομα και στα πιο ακριβα μοντελα μητρικων. Anyway σου παραθετω ενα ποστ στα αγγλικα, ισως σε βοηθησει, ισως και να μην εχει αποτελεσμα. Δεν εχεις να χασεις κατι θεωρω. http://bw.wrytestuff.com/swa331405.htm
evagelou Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 τα κανα ολα και παλι τα ιδια..... και η μητρικη οπως ειπα δουλευει κανονικα δινει ρευμα σε ολα κλπ....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 τα κανα ολα και παλι τα ιδια..... και η μητρικη οπως ειπα δουλευει κανονικα δινει ρευμα σε ολα κλπ.... Αν δε σου δουλεψε με αυτα, τοτε δεν μπορω να σε βοηθησω με κατι αλλο, πιθανως να παρεδωσε πνευμα αλλη μια ASUS. (Δεν ειπε κανεις οτι δε δινει ρευμα η μητρικη! Το προβλημα που εχεις ομως ειναι ΤΗΣ μητρικης... Αν διαβασεις το ποστ που σου εδωσα, και η μητρικη του τυπου δινει ρευματα παντου, παρολα αυτα δεν ποσταρει)
maik42 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 τα κανα ολα και παλι τα ιδια..... και η μητρικη οπως ειπα δουλευει κανονικα δινει ρευμα σε ολα κλπ.... of topic: ρε evagelou το #9 το εκανες σωστα; γιατι δεν σε ακουσα . πλακα-πλακα και εγω με αυτην της υπογραφης μου ειχα προβλημα. ευτηχως ηταν καινουργια και στον μηνα επανω και πηγε rma.
Lost1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Βγαλε τα παντα πανω απο την μητρικη (οπως την αγορασες) , βγαλε την μπαταρια (5-10 λεπτα) , βαλε την cpu+ψυκτρα+fan , δωσε ρευμα στην μητρικη και δες αν βγαζει το ιδιο σφαλμα , μετα βαλε μια ram (σε σλοτ που μπουταρει) και δες αν βγαζει παλι το ιδιο σφαλμα (δοκιμασε αλλη Ram/slot)... Δοκιμασε την cpu σου σε αλλη μητρικη να δεις αν εχει προβλημα / δες αν μπορεις να βρεις cpu (δανεικη) να την δοκιμασεις στην μητρικη σου να δεις αν βγαζει το ιδιο σφαλμα ... Μπορει στην παρτιδα της συγκεκριμενης μητρικης να εχουν βγει πολλες ελλατωματικες , αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ξερουμε αν ειναι απο την μητρικη ή απο τον επεξεργαστη ... Δοκιμασε και αλλο τροφοδοτικο , η μητρικη σου εκτος απο τα 24 pin εχει υποδοχη για ρευμα 4 Pin για τον επεξεργαστη ...
liopyr Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Στις παλιές striker (με το 680i) το συγκεκριμένο πρόβλημα συνήθως λυνόταν όταν ξέσφιγγες λίγο την ψύκτρα του επεξεργαστή. Αν παίζεις με after market ψύκτρα που έχει backplate και βιδώνει πάνω του, δοκίμασε να το χαλαρώσεις λίγο. Αν boot-άρει, παράτα τα κλόκια να ησυχάσεις. ps. Όλοι κλάψαμε κάποτε με μία striker, είναι μία από τις εμπειρίες που κάνουν τα παιδιά --> άντρες. ;p
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Tα ιδια παντελακη μου, τα ιδια παντελη μου με αυτον τον κατασκευαστη μητρικων. Τα χω πει, τα χω ματαπει, μακρια απο ASUS μητρικες. Την εχω πατησει με 3 στις 3 εγω προσωπικα (οταν ειχα τυφλη εμπιστοσυνη στην ASUS), περασαν τοσα χρονια και συνεχιζω να ακουω συνεχως κοσμο με απιστευτα προβληματα ακομα και στα πιο ακριβα μοντελα μητρικων. Anyway σου παραθετω ενα ποστ στα αγγλικα, ισως σε βοηθησει, ισως και να μην εχει αποτελεσμα. Δεν εχεις να χασεις κατι θεωρω. http://bw.wrytestuff.com/swa331405.htm blame nvidia chipset for C2D, έκλαψε πολύς κόσμος...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Πολυ πριν τους c2d, μιλαμε για εποχες 2001 εως 2004 αγορασα 2 υπολογιστες εγω και 1 ο κολητος μου κατοπιν συστασεων δικων μου. Αυτος με AMD athlon τον πρωτο 64bito (με nvidia chipset αυτος-ενα σωρο προβληματα οσο δουλευε), εγω πρωτα με εναν northwood στα 1.7 και μετα εναν τραγικο prescott στα 3 ghz. Με τα αντιστοιχα intel chipsets. Σε ολους αυτους τους υπολογιστες αλλαξαμε τις αρχικες μητρικες ASUS, τοτε που δηθεν ηταν ο πιο ποιοτικος κατασκευαστης μητρικων. Καηκαν μια μερα στα καλα των καθουμενων, δεν δινανε σημα στην οθονη. Οι 2 μαλιστα απλα επειδη πηγαμε να προσθεσουμε ram, (oι οποιες ηταν συμβατες μια χαρα), δεν ξαναδωσανε ποτε τους σημα στην οθονη. Εντωμεταξυ αγοραζα τοτε κι απο το κομπιουτερομαγαζο της γειτονιας κατοπιν συστασης θειου-ξαδερφου κλπ Και το RMA ηταν αγνωστη λεξη, απλα πουλαγε κι οποιον παρει ο χαρος μετα Εκτοτε δεν ξανακουμπησα μητρικη ASUS αλλα οποτε βλεπω τοπικ με προβληματικη μητρικη ASUS μου χτυπαει αντανακλαστικα
evagelou Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Στις παλιές striker (με το 680i) το συγκεκριμένο πρόβλημα συνήθως λυνόταν όταν ξέσφιγγες λίγο την ψύκτρα του επεξεργαστή. Αν παίζεις με after market ψύκτρα που έχει backplate και βιδώνει πάνω του, δοκίμασε να το χαλαρώσεις λίγο. Αν boot-άρει, παράτα τα κλόκια να ησυχάσεις. η ψυκτρα ειναι με κλιψακια δεν κουμπωνει απο κατω... τι να πω θα τα πεταξω ολα και θα παρω καινουργια.... ps. Όλοι κλάψαμε κάποτε με μία striker, είναι μία από τις εμπειρίες που κάνουν τα παιδιά --> άντρες. ;p
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Πολυ πριν τους c2d, μιλαμε για εποχες 2001 εως 2004 αγορασα 2 υπολογιστες εγω και 1 ο κολητος μου κατοπιν συστασεων δικων μου. Αυτος με AMD athlon τον πρωτο 64bito (με nvidia chipset αυτος-ενα σωρο προβληματα οσο δουλευε), εγω πρωτα με εναν northwood στα 1.7 και μετα εναν τραγικο prescott στα 3 ghz. Με τα αντιστοιχα intel chipsets. Σε ολους αυτους τους υπολογιστες αλλαξαμε τις αρχικες μητρικες ASUS, τοτε που δηθεν ηταν ο πιο ποιοτικος κατασκευαστης μητρικων. Καηκαν μια μερα στα καλα των καθουμενων, δεν δινανε σημα στην οθονη. Οι 2 μαλιστα απλα επειδη πηγαμε να προσθεσουμε ram, (oι οποιες ηταν συμβατες μια χαρα), δεν ξαναδωσανε ποτε τους σημα στην οθονη. Εντωμεταξυ αγοραζα τοτε κι απο το κομπιουτερομαγαζο της γειτονιας κατοπιν συστασης θειου-ξαδερφου κλπ Και το RMA ηταν αγνωστη λεξη, απλα πουλαγε κι οποιον παρει ο χαρος μετα Εκτοτε δεν ξανακουμπησα μητρικη ASUS αλλα οποτε βλεπω τοπικ με προβληματικη μητρικη ASUS μου χτυπαει αντανακλαστικα και τι πάει να πει αυτό? μπορώ να σου βρω κάλιστα άπειρα άλλα άτομα που το καθένα τους είχε πρόβλημα με όλους τους υπόλοιπους κατασκευαστές, θα βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 και τι πάει να πει αυτό? μπορώ να σου βρω κάλιστα άπειρα άλλα άτομα που το καθένα τους είχε πρόβλημα με όλους τους υπόλοιπους κατασκευαστές, θα βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα? Οχι. Ο καθενας κρινει με βαση τις δικες του εμπειριες (και αναγκες). Εγω βαση δικων μου εμπειριων λεω οσα λεω, προφανως.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 οι οποίες όμως δεν βοηθάνε κάποιον άλλο να επιλέξει κάτι, γιατί όλοι έχουν κακές/καλές εμπειρίες με όλους του κατασκευαστές, δεν υπερισχύει κάποιου...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Νταξει, τεχνολογικο φορουμ ειναι. Αν δεν πουμε εδω τον πονο μας ο καθενας για την ASUS την gigabyte την MSI κλπ που θα τον πουμε? Προφανως αποψεις ακουγονται εδω μεσα, συνηθως υποκειμενικες. Αυτη ειναι και η εννοια του φορουμ νομιζω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 υπάρχουν περιπτώσεις που είναι τελείως τυχαίες όμως, όπως πχ η "αξιοπιστία" των σκληρών δίσκων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα