SagoniasSlutRos Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Καλο ακουγεται αλλα δεν ειναι ακομα σιγουρο πιστευω. Γιατι δεν ρωταγες ξεκαθαρα αν προκειται για λαθος τιμη κλπ; Μακαρι να παρετε τα πληκτρολογια, το ευχομαι.
Ultron Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 την τιμη την ειδε οταν του εδωσα τον κωδικο παραγγελιας
AiWaaa Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Παρακαλώ περιμένετε. Ο πρώτος διαθέσιμος αντιπρόσωπος θα είναι σε λίγο μαζί σας. Μαρίνα Λυμπέρη: Γειά σου Βασιλης.Ονομάζομαι Μαρίνα Λυμπέρη πως μπορώ να εξυπηρετήσω? Βασιλης: Καλησπέρα θέλω να μάθω πότε θα μου παραδοθεί η παραγγελία με αριθμό 5008033649 και αν μπορω να αλλάξω μέρος παράδοσης.. Μαρίνα Λυμπέρη: μερος παραδοσης δυστυχωε δεν μπορει να αλλαξει, γιατι θα πρεπει να ακυρωθει ολοκληρη η παραγγελια σας και να περαστει νεα Βασιλης: δεν με πειράζει θα την παραλάβω απο πτολεμαιδα.. Θα εκτελεστεί κανονικα η παραγγελία ? Μαρίνα Λυμπέρη: την παραγγελια σας την βαλατε13/4 και το προϊον εχει 3-6 εργασιμες αναμονη Μαρίνα Λυμπέρη: μαλιστα προχωραει κανονικα η παραγγελια σας Μαρίνα Λυμπέρη: παραλαβη απο speedex πτολεμαϊδας Βασιλης: Ευχαριστώ πολύ.. Πότε μπορώ να παραλάβω ? Μαρίνα Λυμπέρη: μεχρι την επομενη τριτη μαξιμουμ Βασιλης: Μπορεί να την παραλάβει άλλος αντί εμου γιατι θα λείπω θεσσαλονίκη για σπουδες Μαρίνα Λυμπέρη: Ναι μπορει δεν υπαρχει καποιο προβλημα Βασιλης: Ευχαριστώ πολύ καλη συνέχεια
astymagos Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 αυτοι που σας ειπαν οτι θα παραλαβετε πως πληρωσατε?
Ultron Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 αυτοι που σας ειπαν οτι θα παραλαβετε πως πληρωσατε? αντικαταβολη εγω.
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Χμμμ μόλις μίλησα κι εγώ. Μου είπαν ημερομηνία παράδοσης 24/4. Έκανα παραγγελία με αντικαταβολή. Όσοι λάβατε ανάλογη απάντηση είχατε ξαναψωνισει άπο το κατάστημα; Εγώ ναι και ζήτησα 1+1. Εξακολουθώ βέβαια να θεωρώ πως δεν θα παραλάβω
Salvation81 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Ακομα μαλλον αναρωτιουνται τι να κανουν.....
kamui Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Τα ίδια και σε μένα αλλά όπως το είπε η τύπισσα, δεν ξέρω απλά σαν να είδε το προϊόν και σε πόσο έχει παράδοση. Δεν πρέπει να είναι ενημερωμένοι καν για το τι συμβαίνει. Και έφτασε η στιγμή Αγαπητέ/ή κύριε/κυρία, Καταρχήν σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Getitnow.gr για τις αγορές σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, λόγω απρόβλεπτων τεχνικών προβλημάτων, τα προϊόντα μας, κατά τη στιγμή της καταχώρησης της παραγγελία σας. εμφανίζονταν στην ιστοσελίδα μας σε ασυνήθιστα κατά αντικειμενική πραγματικότητα χαμηλή τιμή. Για το λόγο αυτό έχουμε ήδη προβεί σε ακύρωση της παραγγελία σας. Αν έχετε ήδη πληρώσει την παραγγελία σας θα γίνουν από την εταιρεία μας όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να σας επιστραφούν άμεσα τα χρήματα. Εάν επιθυμείτε το προϊόν με την σωστή αξία όπως αυτή εμφανίζεται πλέον στο site, μπορείτε να κάνετε εκ νέου την παραγγελία σας από το site είτε να επικοινωνήστε μαζί μας για να την καταχωρήσουμε εκ μέρους σας. Σας ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση που σας προκαλέσαμε ακούσια. Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Με εκτίμηση, Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Έκανα Bold το καλύτερο
fou Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Ηρθε email ακυρωσης, η παραγγελια στο προφιλ μου φαινεται ακομα... "Αγαπητέ/ή κύριε/κυρία, Καταρχήν σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Getitnow.gr για τις αγορές σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, λόγω απρόβλεπτων τεχνικών προβλημάτων, τα προϊόντα μας, κατά τη στιγμή της καταχώρησης της παραγγελία σας. εμφανίζονταν στην ιστοσελίδα μας σε ασυνήθιστα κατά αντικειμενική πραγματικότητα χαμηλή τιμή. Για το λόγο αυτό έχουμε ήδη προβεί σε ακύρωση της παραγγελία σας. Αν έχετε ήδη πληρώσει την παραγγελία σας θα γίνουν από την εταιρεία μας όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να σας επιστραφούν άμεσα τα χρήματα. Εάν επιθυμείτε το προϊόν με την σωστή αξία όπως αυτή εμφανίζεται πλέον στο site, μπορείτε να κάνετε εκ νέου την παραγγελία σας από το site είτε να επικοινωνήστε μαζί μας για να την καταχωρήσουμε εκ μέρους σας. Σας ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση που σας προκαλέσαμε ακούσια. Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Με εκτίμηση, Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών"
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Και μόλις έλαβα μεηλ από το get it now που λέει πως έγινε λάθος κλπ και αν θέλω μπορώ να παρω τα πληκτρολόγια στη σωστή τιμή. Οh well, αναμενόμενο
Salvation81 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Παιδες ΓΓΚ η ΙΝΚΑ ? Σαν πολυ το μπιπ το θεμα και ψοφησε...Εδω τις ακυρωσαν ΜΟΝΟΙ τους, ελεος δλδ αυτο δεν εχει ξαναγινει πουθενα.
madtracker Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Αγαπητέ/ή κύριε/κυρία, Καταρχήν σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Getitnow.gr για τις αγορές σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, λόγω απρόβλεπτων τεχνικών προβλημάτων, τα προϊόντα μας, κατά τη στιγμή της καταχώρησης της παραγγελία σας. εμφανίζονταν στην ιστοσελίδα μας σε ασυνήθιστα κατά αντικειμενική πραγματικότητα χαμηλή τιμή. Για το λόγο αυτό έχουμε ήδη προβεί σε ακύρωση της παραγγελία σας. Αν έχετε ήδη πληρώσει την παραγγελία σας θα γίνουν από την εταιρεία μας όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να σας επιστραφούν άμεσα τα χρήματα. Εάν επιθυμείτε το προϊόν με την σωστή αξία όπως αυτή εμφανίζεται πλέον στο site, μπορείτε να κάνετε εκ νέου την παραγγελία σας από το site είτε να επικοινωνήστε μαζί μας για να την καταχωρήσουμε εκ μέρους σας. Σας ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση που σας προκαλέσαμε ακούσια. Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Με εκτίμηση, Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Sent from my iPhone using Insomnia
oldermania Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Και μένα ήρθε ακύρωση σε κάποιους γιατί τα στελνουνε όμως;;;;;; Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις