Προς το περιεχόμενο

Keyboards get it now

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ζητημα ειναι τι 10 τι 15 τι 1 το πιο πιθανο να μην παρει κανενας τπτ.

αν ο καθενας ειχε παρει απο 1 τοτε μπορει κατι να επαιρναν ολοι αλλα εαν εσυ πηρες 150 απο το ενα και 200 απο το αλλο τοτε σιγουρα κανεις δεν θα παρει τιποτα

Δημοσ.

Μπα δεν παίζει, φαντάζομαι το κατάστημα θα θέλει να ευχαριστήσει οσο περισσότερους πελάτες μπορεί και σίγουρα ξέρει να ξεχωρίζει τα trolls.

Δημοσ.

Όλη τη ζημιά θεωρω οτι την κάνουν οι κάφροι των 10-20-100 κομματιών... Ειδαλλως υπάρχει ελπίδα για εμας που πήραμε ενα κομμάτι

Δημοσ.

Δύσκολα και εγώ ενα κομμάτι χτύπησα.. Απλα δεν θα γίνει τπτ..

Αυριο θα αρχίσουν οι ακυρώσεις..

Δημοσ.

Όλη τη ζημιά θεωρω οτι την κάνουν οι κάφροι των 10-20-100 κομματιών... Ειδαλλως υπάρχει ελπίδα για εμας που πήραμε ενα κομμάτι

Καθολου ζημια, μπορουν καλιστα να εκπληρωσουν παραγγελιες με 1,2 κομματια και σε οσους εχουν παραγγειλει παραπανω να τους πουν οτι εξαντληθηκαν......Απλα δεν θα παρει κανεις γιατι δεν ηταν τυχαια τοσα λαθη σε τοσα προιοντα.

Δημοσ.

εγω εχω μια καλυτερη ιδεα

αφου τελειωσει το νταβαντουρι με τις λαθος προσφορες,και επανελθουν οι τιμες στα σωστα επιπεδα,να παραγγειλουμε ΟΛΟΙ απο ενα πληκτρολογιο,με αντικαταβολη και να μη το παραλαβουμε ποτε.

Δημοσ.

αφου τελειωσει το νταβαντουρι με τις λαθος προσφορες' date='και επανελθουν οι τιμες στα σωστα επιπεδα,να παραγγειλουμε ΟΛΟΙ απο ενα πληκτρολογιο,με αντικαταβολη και να μη το παραλαβουμε ποτε.[/quote']

+1000

Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Σωστοοοοος! Αν και φανταζομαι η χρεωση τους θα ειναι περιπου 1€ ανα αποστολη στην κουριερ. Εκτος και αν παραγγειλεις κανενα full tower.

Δημοσ.

αφου τελειωσει το νταβαντουρι με τις λαθος προσφορες,και επανελθουν οι τιμες στα σωστα επιπεδα,να παραγγειλουμε ΟΛΟΙ απο ενα πληκτρολογιο,με αντικαταβολη και να μη το παραλαβουμε ποτε.

Καλοοοο :-D :-D

Δημοσ.

και εγω ψηνομαι, σε περιπτωση που ριξουν ακυρο και σαυτους που πηραν μονο ενα και οντως καταληξουμε στο οτι δεν ηταν απλο "λαθος" η τιμη του.... τοτε αυτο θα ηταν τελειο αντιποινο.. fight κουτοπονηρια with smart trolling

1599683-tumblr_le119l8gbz1qc0tpu.gif

Δημοσ.

Ειναι 11:00 και ακομα τιποτα....ουτε mail ουτε τηλεφωνο ουτε καν "εξαφανιση" της παραγγελιας απο το site....

Βρε λες;;;;;;

φτου φτου φτου φτου μην το γκαντεμιασω.... :X :X :X :X :X

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...