Προς το περιεχόμενο

Keyboards get it now

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη δε γνωριζω πως γινεται η δουλεια..

Εαν πληρωσουμε τα χρηματα σημερα με καρτα, και σε 1 βδομάδα γίνει ακύρωση τι παιζει?

Δηλαδη πχ η επιχειρηση θα πληρωσει την όποια προμηθεια στη τραπεζα?

Ή η τράπεζα απο τη στιγμη που τα λεφτά μπαινουν σε καποιο λογαριασμο θα δώσει καποιους τόκους? :devil:

Στο 1,30 ευρώ και για μια εβδομάδα μιλάμε μπορεί να πάρει 90 ευρώ τόκο συνεπώς να το πληκτρολόγιο τζάμπα. Άσε μας βρε φίλε. Πραγματικά θα ήθελα όσοι έχουν παραγγείλει άνω των 10 (για να μη πώ 5) να τους χρεώσουν στην κανονική τιμή δηλ. 85*10=850 και άστους να τρέχουν :devil: . Και μην πει κανείς τί λέω ή είμαι του getit ιδιοκτήτης γιατί βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι αν παραδώσουν κομμάτια θα τα δούμε στις αγγειλίες του forum 5 ευρώ κάτω απο τις τιμές του skroutz.

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φαναζεσαι να γινει διορθωση στην τιμη και οση πληρωσαν με πιστωτη αντι για 1.3 θα πληρωσουν 90 + 50 ευρο ....

Ποση ωρα ειχαν αυτην την τιμη καμοια μερα ;

Δημοσ.

Για τις αγγελιες εχεις δικιο οτι εκει αποσκοπουσε η μαζικη αγορα, αλλα να χρεωθουν την κανονικη τιμη δεν παιζει, γιατι εκει ειναι που θα την πατησει το καταστημα και θα χασει την υποθεση.

Δημοσ.

Φαναζεσαι να γινει διορθωση στην τιμη και οση πληρωσαν με πιστωτη αντι για 1.3 θα πληρωσουν 90 + 50 ευρο ....

Ποση ωρα ειχαν αυτην την τιμη καμοια μερα ;

ΑΝ γινει (εστω αυτο το ενδεχομενο...) οταν παμε να παραλαβουμε (εγω ειμαι στους "1+1") και μας πουν 90+50 ευρο, με την ιδια ευκολια που αυτοι αλλαζουν τις τιμες στις παραγγελιες και κανουν 'λαθη', θα τους πουμε και εμεις ευχαριστουμε πολυ αλλα καναμε λαθος και δεν τα χρειαζομαστε πλεον γιατι μας εκαναν δωρο πληκτρολογιο το πασχα :devil: :devil: :devil:

Οσο για το ποση ωρα το ειχαν ηταν σιγουρα 2-3ωρες την Παρασκευη ενω καποιοι λενε οτι τις τιμες αυτες τις ειχαν απο την Πεμπτη...και μην ξεχναμε οτι παρομοιες 'λαθος' τιμες ειχαν και σε 2-3 αλλα προιοντα...

Δημοσ.

Οσο για το ποση ωρα το ειχαν ηταν σιγουρα 2-3ωρες την Παρασκευη ενω καποιοι λενε οτι τις τιμες αυτες τις ειχαν απο την Πεμπτη...και μην ξεχναμε οτι παρομοιες 'λαθος' τιμες ειχαν και σε 2-3 αλλα προιοντα...

Και από την Μ.Δευτέρα να ήταν οι τιμές δεν το πήρε κανείς χαμπάρι. Το μεγάλο μπαμ έγινε όταν βγήκε εδώ στις προσφορές. Το θέμα "Προσφορές" του insomnia είναι Νο1 επιλογή για πολλούς και υπάρχουν και κάτι "κοράκια" που καιροφυλαχτούν για easy money.

Δημοσ.

Ας αφήσουμε καλύτερα τις αναφορές σε "κερδοσκοπικές αγγελίες" και "κοράκια" και ας επικεντρωθούμε στο θέμα μας για το τι θα γίνει τελικά με τα προϊόντα του Getitnow.

Μπορεί να δημιουργηθούν διαμάχες που θα έχουν ως αποτέλεσμα να κλείσουν και αυτό το θέμα και είναι κρίμα. Οτι έγινε, έγινε και όλοι κρίνατε και κριθήκατε σε άλλα θέματα παλαιότερα. Το κρίμα είναι που τέτοια πράματα γίνονται καθημερινά σε πιο σοβαρές περιπτώσεις (σπίτι,δουελιά,φαγητό) και όχι σε απλές προσφορές προϊόντων. Απλά δεν πάυει να είναι μία μικρογραφία της κοινωνίας μας.

Δημοσ.

Για να ξέρετε τι να περιμένετε:

Παραθέτω απάντηση του συγκεκριμένου καταστήματος σε παραγγελία ενος usb flash drive το οποίο τελικά δεν υπήρχε.

(η παραγγελία είχε γίνει με κάρτα)

"""

Αγαπητέ πελάτη,

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας αναφορικά με την παραγγελία σας.

Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη, διότι δεν θα μπορέσουμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας 500xxxxxxx, καθώς μετά από επικοινωνία με τον προμηθευτή μας το προϊόν MEMORY HP V135W 8GB USB είναι προσωρινά εξαντλημένο. Από την πλευρά μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα ακυρώσουμε την παραγγελία σας. Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε με τον τριψήφιο αριθμό της κάρτας σας (CVV) ή εναλλακτικά με αριθμό τραπεζικού λογαριασμού (Τράπεζα & ΙΒΑΝ) ώστε να γίνει η επιστροφή των χρημάτων σας.

Μας συγχωρείτε για την όποια ανησυχία σας προκαλέσαμε.

"""

Δείτε και το συγκεκριμένο θέμα

Δημοσ.

Στο 1,30 ευρώ και για μια εβδομάδα μιλάμε μπορεί να πάρει 90 ευρώ τόκο συνεπώς να το πληκτρολόγιο τζάμπα. Άσε μας βρε φίλε. Πραγματικά θα ήθελα όσοι έχουν παραγγείλει άνω των 10 (για να μη πώ 5) να τους χρεώσουν στην κανονική τιμή δηλ. 85*10=850 και άστους να τρέχουν :devil: . Και μην πει κανείς τί λέω ή είμαι του getit ιδιοκτήτης γιατί βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι αν παραδώσουν κομμάτια θα τα δούμε στις αγγειλίες του forum 5 ευρώ κάτω απο τις τιμές του skroutz.

Το στυλάκι σου φιλαράκι είναι απαραδεκτο.Δε με ξερεις και απο χτες ,το κατάλαβες? Και φυσικά απο τη στιγμή που μου μιλάς έτσι εχω καθε δικαιωμα να σου απαντησω αναλογα.

Ερωτηση ηταν. Η τραπεζα παιρνει προμηθεια.Οταν γινεται ακυρωση τι παιζει? Επισης με τους τοκους τι παιζει? ΑΝ δε ξερεις μη σχολιαζεις. Δε λεω ότι το εκανε για τους τοκους.Αλλά θα ηθελα να ξερω τη τσαμπα διαφημιση την εχει οντως τσάμπα? Ή θα χρεωθει προμηθειες? Ή μηπως θα βγάλει και κανα 50 ευρω απο το τιποτα? Φυσικά και δε το εκανε για το πενηνταευρω. Οι προμηθειες όμως θεωρω ότι ειναι αρκετά παραπανω..Αν ξερει καποιος ας μας διαφωτισει.

Το ζουμι του μυνηματος μου ηταν το δευτερο σκελος.Στο οποιο η απαντηση που πηραμε απτο getitnow ήταν ολοιδια με αυτη που πηρε ο φιλος παραπάνω. Με ενα ξερό Mail Η παραγγελια ακυρωνετε λόγω ελλειψης στοκ.

Δημοσ.

Σε οποιαδηποτε ακυρωση εχω κανει σε αγορα μεσω πιστωτικης, οσο ποσο χρεωθηκε στην καρτα μου, τοσο πιστωθηκε, αφου στην ουσια ειναι ακυρωση συναλλαγης, αρα δεν βλεπω το λογο να κρατηθει προμηθεια.

πχ 10€ κοστος προιοντος και 0.50€ προμηθεια, θα χρεωθεις 10.50€. ΑΝ ακυρωσεις εσυ ή το καταστημα θα πιστωθεις 10.50€.

Δημοσ.

Γιαυτο το λογο δεν δεχομαι κανεναν εξυπνακια του πληκτρολογιου να λεει οτι θα παει ΙΝΚΑ/μηνυση μπλαμπλα (στο τελος δε κανει τιποτα, αλλα λεμε τωρα). Διοτι οι μισοι εχουν "αφαιμαξει" το στοκ της προσφορας παραγγελνωντας απο 20+ τεμαχια ο καθενας (ακυρωνοντας τη προσφορα για ολους τους υπολοιπους που ισως θελανε ενα κομματι), με μοναδικο σκοπο τη μεταπωληση τους ως "σφραγισμενο, αχρησιμοποιητο, η χαμηλοτερη τιμη στο σκρουτζ ειναι 90 ευρω εγω το αφηνω 80".

Και ολοι αυτοι τωρα τα βαζουν με το getitnow αντι να δουν τα δικα τους χαλια που ειναι τρεις χειροτερα.

Ο μονος που δικαιουται να χαλιεται και να γκρινιαζει ειναι αυτος που χρειαζοταν επειγοντως το προιον και το παρηγγειλε απτο getitnow επειδη το βρηκε σε προσφορα, αλλα εν τελει καθυστερησε να το παραλαβει εξαιτιας του λαθους. Οι υπολοιποι δε βλεπω λογο να κανουν τοσο θεμα επειδη πιθανως να μην παραλαβουν ενα gaming πληκτρολογιο. Θα επρεπε να αρκουνται σε ενα συγνωμη, διοτι αν η παραγγελια ακυρωθει ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ για κανεναν.

Εγω σαν getitnow θα εριχνα ακυρο σε οποιον εχει παραγγειλει πανω απο 2 κομματια ακομα και αν η προσφορα ισχυε. Με το ετσι θελω. Και αν δεν ισχυε παλι ακυρο θα εριχνα σε αυτους που παρηγγειλαν 20-50-150 κομματια και θα εξεταζα τις πιο τιμιες παραγγελιες του ενος η 2 κομματιων, μηπως βρω καποια λυση.

Δημοσ.

Σε οποιαδηποτε ακυρωση εχω κανει σε αγορα μεσω πιστωτικης, οσο ποσο χρεωθηκε στην καρτα μου, τοσο πιστωθηκε, αφου στην ουσια ειναι ακυρωση συναλλαγης, αρα δεν βλεπω το λογο να κρατηθει προμηθεια.

πχ 10€ κοστος προιοντος και 0.50€ προμηθεια, θα χρεωθεις 10.50€. ΑΝ ακυρωσεις εσυ ή το καταστημα θα πιστωθεις 10.50€.

Δε μιλαω για προμηθεια σε πελατη,,αλλα την προμηθεια του εμπορου προς την τραπεζα,που πάντα υπάρχει οταν κανουμε μια αγορα με πιστωτικη(για αυτο μετρητοις καποιες φορες μας κανουν λιγο καλυτερη τιμη).Καμια σχεση δηλαδη. Οπως και να χει ισως να ειναι και λιγο off topic ,Και λιγο απιθανο να απαντησει καποιος (πρεπει να δουλευει σε τραπεζα,ή να εχει καταστημα).ΑΠλως προσωπικά θα ηθελα να ξερω αν τη διαφημιση του την εκανε τελειως τσάμπα ή χρεωθηκε και κάτι ή το αντιθετο;

Οπως και να χει αυριο θα φανει αν θα παρει κανεις αυριο εστω ενα απτα κομματια ...

Και ειμαι περιεργος να δω τι email Θα στειλουν :)

Δημοσ.

Το στυλάκι σου φιλαράκι είναι απαραδεκτο.Δε με ξερεις και απο χτες ,το κατάλαβες? Και φυσικά απο τη στιγμή που μου μιλάς έτσι εχω καθε δικαιωμα να σου απαντησω αναλογα.

Δεν κατάλαβε σε τί θίχτηκες ? Στο άσε μας βρε φίλε ? Πώς θες να σε αντιμετωπίσω όταν ρωτάς αν για το 1,30 ευρώ που χρεώθηκε όποιος πήρε την "προσφορά" αν θα την τοκίσει το get it ? Τον κάθε πελάτη τον αφορά αν θα πάρει στο ακέραιο τα χρηματά του ( ή την παραγγελία του) και φυσικά θα τα πάρετε. Τώρα για τα υπόλοιπα που ρωτάς (αν είσαι και εσύ απο τους ενδιαφερόμενους) την καχυποψία για τα άλλα την έχεις τόκους-προμήθειες κτλ. την καχυποψία πρίν δώσεις τα προσωπικά σου και πιστωτικά σου δεδομένα για ένα προϊόν που κοστίζει 85 ευρώ και το δίνουν 1,30 δεν την είχες ?

Φιλικά πάντα.

ΥΓ: Α, μήπως ενοχλήθηκες γι αυτό που είπα γι αυτούς που έκαναν παραγγελία χονδρικής ? :devil:

Δημοσ.

εχουμε να κανουμε καθαρα με μια εμεση παραπλανητική διαφήμιση ..

Σε αυτό δεν έχεις άδικο και πάντα έχοντας υπόψιν πως "κάποιοι" γνωρίζαν από την Πέμπτη για τις τιμές (Που ήταν 1,34 οπότε δεν παίζει να έκανε κάποιος λάθος στο κόμμα). Σίγουρα παρηγγείλαν κομάτια και το getitnow φαντάζομαι είδε τις παραγγελίες. Μέχρι παρασκευή μεσημέρι βέβαια δεν έκαναν τίποτα να αλλάξουν την τιμή. Οπότε ή παραπλάνηση ή πραγματικά το σκέφτονται.

Δημοσ.

εχουμε να κανουμε καθαρα με μια εμεση παραπλανητική διαφήμιση ..

Ελα ρε, ουτε γατα ουτε ζημια οπως λενε καποιοι....Ας τους την χαρισουμε για 100η φορα σιγα τι εγινε....Εξαλλου Ελλαδα βρισκομαστε.....

Ασχετα με το τι λεει ο καθε πικραμενος υπερασπιστης των αλυσιδων καιρος ειναι να πεσουν καταγγελιες στο ΙΝΚΑ, μην μασατε, ισως αν αρχισουμε ολοι να κανουμε μαζικες καταγγελιες (και οχι 1 εδω, 1 εκει) να αλλαξει κατι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...