dimitrisOS Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 ποοο τωρα το ειδα . αληθεια ηταν προσφορα ή λαθος ;
tsourakis13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Ρε παιδιά το έχετε πιστέψει...? Νομίζετε ότι είναι τόσο βλάκες να πουλήσουν πληκτρολόγιο που κάνει 90€, 1.5€ και να δώσουν και καμία δεκαριά στον καθένα..!? Απλά θα λάβετε όλοι ένα μήνυμα ότι, δυστυχώς έγινε λάθος και τα γνωστά...Πάντως αν μία στο εκατομμύριο έρθει σε κανέναν, να πάει να παίξει κανένα Τζόκερ... Και με ότι λεφτά πάρει να αγοράσει τις μετοχές του Βαρδινογιάννη! :Ρ
kamui Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Εννοείτε πως όχι, αλλά ΑΝ για το "χριστός ανέστη" μου αφήναν το razer κανά 55άρικο ή το Logi κανά 30άρικο είμαι μέσα.
Salvation81 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Ρε παιδιά το έχετε πιστέψει...? Νομίζετε ότι είναι τόσο βλάκες να πουλήσουν πληκτρολόγιο που κάνει 90€, 1.5€ και να δώσουν και καμία δεκαριά στον καθένα..!? Απλά θα λάβετε όλοι ένα μήνυμα ότι, δυστυχώς έγινε λάθος και τα γνωστά...Πάντως αν μία στο εκατομμύριο έρθει σε κανέναν, να πάει να παίξει κανένα Τζόκερ... Και με ότι λεφτά πάρει να αγοράσει τις μετοχές του Βαρδινογιάννη! :Ρ Σαν προσφορα δεν ειναι κατι ανηκουστο, στην Αγγλια πριν κανα μηνα πουλουσαν τζακετ απο 77 λιρες μολις 3 και καπαρτινα απο 80 λιρες μολις 2 (η κατι αναλογο). Αφου σκεφτομουν να παω αυθημερον και να παρω καμια 5αρια απο το καθενα, με την διαφορα που θα γλυτωνα απο τα 2 εβγαζα τα εισητηρια πηγαινε-ελα Θα μου πεις δεν ειναι τζακετ/καπαρτινα και δεν βρισκομαστε στην Αγγλια αλλα υπαρχουν και καταστηματα που κανουν τρελες προσφορες που μοιαζουν με λαθη.
astymagos Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 εγω απο αμαζον πηρα καθισμα μασαζ που εδω εχει 400 ευρω με 24 ευρω.αυτοι ειναι βλακες?
dimitrisOS Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 εγω απο αμαζον πηρα καθισμα μασαζ που εδω εχει 400 ευρω με 24 ευρω.αυτοι ειναι βλακες? Αυτό είναι άλλο . Τελικά ήρθαν σε κανέναν ;
oldermania Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Κάθισμα μασάζ; Πες το και σε εμάς τελικά όμως τα ακουστικά με 1 cents τα είχαν δώσει γιατί να μην δώσουν τα πληκτρολόγια; Sent from my iPad using Insomnia
astymagos Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 το ιδιο ειναι, αν θες να εχεις πελατες ευχαριστημενους τα δινεις..σιγα μην βγουν χαμενοι οι μεγαλοκαρχαριες.. oldermania ηταν εποχη black fridays και φυσικα και το ειχα ποσταρει..τι ρωτατε αν ηρθαν και αν ηρθαν..κυριακη του πασχα ειναι..φατε λιγο αρνακι..
oldermania Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Το θέμα είναι αν δώσουν τα λεφτα πίσω Sent from my iPad using Insomnia
Vasilis 07 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Άλλο καθίσματα και ακουστικά και άλλο πληκτρολόγια των 55-85 ευρώ στα 1,30. Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά 1,30 ευρώ υπάρχει πληκτρολόγιο ? Ούτε μεταχειρισμένο 10ετίας δεν βρίσκεται τόσο. Το μόνο που μπορείτε να ελπίζετε είναι σε κάποια έκπτωση πχ των 10 ευρώ αλλά αμφιβάλω πόσοι θα δώσετε 40 γι το ένα 75 για το άλλο.
idomeneas26 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Το θέμα είναι αν δώσουν τα λεφτα πίσω Sent from my iPad using Insomnia Παιδια ειστε σιγουροι οτι σας εχουν τραβηξει τα λεφτα απο την καρτα; Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App
ioannis8558 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Παιδια ειστε σιγουροι οτι σας εχουν τραβηξει τα λεφτα απο την καρτα; Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App η παραγγελια μου εγινε ΠΡΟΧΘΕΣ (με πιστωτικη) και η καρτα μου χρεωθηκε ΧΘΕΣ
c0prse_grinder Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 η παραγγελια μου εγινε ΠΡΟΧΘΕΣ (με πιστωτικη) και η καρτα μου χρεωθηκε ΧΘΕΣ αν θελουν να κανουν αυτην την τακτικη μαρκετινγκ θα πρεπε να χουν τουλαχιστον το μυαλο να μη χρεωνουν τον αγοραστη πρωτου επιβεβαιωθει η παραγγελια (οπως κανουν ολα τα μεγαλα e-shops), γιατι απ'οτι καταλαβαινω ολονων οι παραγγελιες βρισκονται απλα στο σταδιο "καταχωρημενη", oποτε κανονικα δεν θα πρεπε να ειχε χρεωθει η καρτα ακομη
Vasilis 07 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 η παραγγελια μου εγινε ΠΡΟΧΘΕΣ (με πιστωτικη) και η καρτα μου χρεωθηκε ΧΘΕΣ Περίεργο αυτό . Αφού το λάθος έγινε Μ.Παρασκευή και σε 1 ώρα άλλαξαν τις τιμές είναι αδιανόητο να σε χρέωσαν 24 ώρες μετά. Αν ισχύει, τότε μιλάμε για ψιλοχαβαλέ κατάσταση και οι όποιες απαιτήσεις σας θα είναι δικαιολογημένες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις