Προς το περιεχόμενο

Keyboards get it now

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ποιον τα εστειλαν ? Με την καμια, αν στειλουν σε 1 θα πρεπει να στειλουν σε ολους αλλως εκει ειναι που θα την φανε κανονικα.

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και μένα ήρθε ακύρωση:-( σε κάποιους γιατί τα στελνουνε όμως;;;;;;

Sent from my iPad using Insomnia

Τα στέλνουν μόνο σε όσους παρήγγειλαν από 3!

Δημοσ.

Γέλασα πολύ...

"κατα τη στιγμή της καταχώρησης της παραγγελίας εμφανίζονταν στην ιστοσελίδα μας σε χαμηλή τιμή..."

:D

Νομίζω ήταν καμια μερα σε αυτή την τιμή?

Δεν τίθεται θέμα να μας στείλουν keyboards στα 2 euros, έτσι κ αλλιώς νομικά είναι καλυμμένοι αλλα δεν είναι και σωστό να γίνει κάτι τέτοιο. Θα είναι σαν να τους ληστεύμουμε.

Εγω προσωπικά ζήτησα να μου διαγράψουν τον λογαριασμό... δόξα το Θεό υπάρχουν τόσα καταστήματα να αγοράσουμε οτι θέλουμε τα οποία δεν "παίζουν" με τους πελάτες τους.

Δημοσ.

έτσι κ αλλιώς νομικά είναι καλυμμένοι αλλα δεν είναι και σωστό να γίνει κάτι τέτοιο. Θα είναι σαν να τους ληστεύμουμε.

Ποιός είναι ο νόμος αυτός;

Δημοσ.

Εννοει με τα μικρα γραμματα που εχουν στους κανονισμους τους........Ωστοσο δεν νομιζω να ειναι καλλυμενοι με τοσα "λαθη" σε περιοδο εορτων.

Δημοσ.

και γω ελαβα αυτο το εμαιλ..

τους απαντησα ρωτωντας ποτε θα επιστραφουν τα χρηματα στο λογαριασμο και τους ειπα επισης

πως θα επρεπε να γινει ο ελεγχος της εγκυροτητας της παραγγελιας πρωτου προβουν σε χρεωση

της καρτας μου.

τελικα θα κανουμε αυτο με την παραγγελια του ενος keyboard με αντικαταβολη και δεν θα το παραλαβουμε ποτε?

Δημοσ.

Ωραίοι! Από τις 13 μέχρι και αυτή τη στιγμή έχουν πάρει τα λεφτά από την κάρτα μόνο και μόνο για να στείλουν ένα email ακύρωσης σήμερα. Τζάμπα δάνειο 5 ημερών (μέχρι σήμερα τουλάχιστον) δηλαδή και ούτε τηλέφωνο ούτε τίποτα. Πολύ ωραίοι!

Δημοσ.

Ωραίοι! Από τις 13 μέχρι και αυτή τι στιγμή έχουν πάρει τα λεφτά από την κάρτα μόνο και μόνο για να στείλουν ένα email ακύρωσης σήμερα. Τζάμπα δάνειο 5 ημερών (μέχρι σήμερα τουλάχιστον) δηλαδή και ούτε τηλέφωνο ούτε τίποτα. Πολύ ωραίοι!

ισχυει οτι δεν θα πρεπε να χουν παρει χρηματα απο κανεναν.

και αυτο ειναι ενα καλο πατημα για οποιον θελει να τους τα χωσει λιγο..

εγω προσωπικα πιστευω και πολυ τους ειναι να ασχοληθουμε με εμαιλ κτλ

τη στιγμη που εγραψε ενας φιογκος ενα κειμενακι με 4 παραγραφους

και το καναν προωθηση σε ολους οσους αγορασανε.

δεν κανανε καμια διακριση, ειτε πηρες 1 ειτε 15, ειτε πληρωσες ηδη

ειτε ειχες βαλει αντικαταβολη, μας βαλαν ολους στο ιδιο τσουβαλι

getitnow.. μολις πηρες τον μπουλο

Δημοσ.

Και εμενα μου στειλανε το mail ακυρωσης αλλα επειδη ημουν λεει ο topic starter μου προσφερουν και εναν κορνε. Χαχα

Σοβαρα τωρα ψηνομαι να τους βρισω αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα αν θα το κανω με απαντητικο mail η τηλεφωνικα. Οχι πως θα κερδισω τιποτα αλλα αυτοι κερδισαν απο την τζαμπα διαφημιση (εστω και αρνητικη) που μιλαμε 3 μερες για δαυτους εγω θα κερδισω την εσωτερικη μου ηρεμια μετα το ξεσπασμα

Δημοσ.

getitnow.. μολις πηρες τον μπουλο

Τον μπούλο και από μένα.

Διαγραφή λογαριασμού! Να κλείσουν όλα, ας είναι καλά οι αμαζόνες...

Δημοσ.

χαααχαχα σιγουρα! εδω και τωρα να βαλουν τα πληκτρολογια στα 2 ευρω θα παραγγειλουμε ολοι παλι! οτι θελουν μας κανουνε ρεεεεε!

Δημοσ.

Φαγαμε ακυρο και με τον δισκο των 49€.... που δεν ηταν τοσο καραμπινατο λαθος. Αυτο για να ξερετε σε αντιστοιχες περιπτωσεις τι να περιμενετε....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...