Προς το περιεχόμενο

Keyboards get it now

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή έκλεισε το άλλο θέμα τελικά τι θα γίνει όσοι παραγγειλανε λίγα κομμάτια θα μας τα στείλουν;

Sent from my iPad using Insomnia

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αλήθεια λέει αλλά δεν έγραψε και για το τσουρέκι που του έδωσαν μαζί :-)

κατι του δωσανε αλλα δεν ηταν τσουρεκι... :-)

Δημοσ.

Ρε παιδια,απο μεθαυριο ανοιξτε θεμα που θα ειναι ανοιχτα τα μαγαζια και λογικα θα απαντησουν.

Φυσικα και κανει πλακα ο απο πανω.κυριακη του πασχα λες να παρελαβε keyboards με ενα euro?αντε και τζοκερ μετα.

Δημοσ.

Ρε παιδια,απο μεθαυριο ανοιξτε θεμα που θα ειναι ανοιχτα τα μαγαζια και λογικα θα απαντησουν.

Ακριβως! Την Τριτη ξανανοιγουν τα μαγαζια οποτε τοτε θα γινει (μακαρι) η μαζικη αποστολη...!

Δημοσ.

Μπορείς το θέμα να το πεις "keyboards κ.α." μιας και ταυτόχρονα παίζαν η τιμονιέρα της trust και η τσάντα λαπτοπ HP, οπότε να είναι όλα μαζεμένα εδώ.

Δημοσ.

Αλήθεια λέει αλλά δεν έγραψε και για το τσουρέκι που του έδωσαν μαζί :-)

πλάκα, πλάκα, θυμόσαστε κάποιο από τα "μεγάλα" καταστήματα που έστελνε δώρο νομίζω τσουρέκι με αυγό (ή κάτι παρόμοιο) με μια απλή εγγραφή; Και είχε έρθει με courier...

Δημοσ.

Εμένα προσωπικά δεν θα με χαλούσε αν το getitnow, για να μη βγεί ο κακός της υπόθεσης, κάνει καμιά καλή το τονίζω ΚΑΛΗ! προσφορά για τα προϊόντα που "έκανε" λάθος.

Δημοσ.

πλάκα' date=' πλάκα, θυμόσαστε κάποιο από τα "μεγάλα" καταστήματα που έστελνε δώρο νομίζω τσουρέκι με αυγό (ή κάτι παρόμοιο) με μια απλή εγγραφή; Και είχε έρθει με courier...[/quote']

Το getitnow ήταν.

Sent from my iPad using Insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...