xampos20 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 καλησπέρα λοιπόν έχω αυτο το μηχάνημα: ΜΟΒΟ: MSI MS-7388 CHIPSET AMD 790X CPU: AMD 4800+ X2 64 MEMORY: 2GB DDR2 667 MHZ (2X1GB) DUAL CHANNEL KINGSTON HYPER X GPU: ATI RADEON 3600 SERIES 1GB Θα ήθελα να μου πείτε αν γίνεται επειδή η αλήθεια είναι ότι σέρνεται λίγακι (αρχή λόγω ram) τι θα μπορούσα να αλλάξω η να κάνω ένα καλό πακετάκι που να μπορέσω να το συνδιάσω και φυσικά σε λογικές τιμές... Ευχαριστώ.
Thanos1972 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Εισαι και τυχερος μιας και η μητρικη σου περνει με ενδεχομενο bios update και phenomII τετραπυρηνους. Δεν μας ειπες την αναλυση της οθονης σου και ποιο ειναι το τροφοδοτικο σου ομως και για ποια χρηση ειναι το pc.εαν ειναι για παιχνδια θα αλλαξεις και καρτα.εαν δεν το θελεις για παιχνιδια τοτε μενεις με αυτην.καποιες καλες λυσεις που μπορω αν σκεφτω ειναι. μνημη 2x1GB DDR2 667MHz 5-5-5-15 1.8v εαν τις δινει ξεχωριστα αλλιως παρε τες ολες και πουλα τα 2gb μετα.15 φευγουν ανετα. επεξεργαστης AMD Athlon II X3 450 εαν μπορεσεις να τον στρωσεις και να δουλεψει εχει καλος.και εαν εισαι Θεσσαλονικη φερε τον να σου τα ισιωσω εγω τα πινακια.αλλα εγω καμια 45 θα εδινα για αυτον τον επεξεργαστη σε περιπτωση που θα δουλεψει ομως μονο.Στην μητρικη σου δεν μπορεσεις να τον ξεκλειδωσεις ομως. καρτα γραφικων GeForce GTS 250 512MB - €50 εαν πας μεχρι 70 εδω εχεις αλλες επιλογες. συνολο με καμια 110 euros εχεις καθαρισει. Η μητρικη σου αυτη αυτη ειναι ετσι K9A2 CF ? Θα πουλησεις μετα και τον επεξεργαστη σου κανενα 20ρικο μαζι με την ψυχτρα του και εξαρταται ποια ακριβως καρτα γραφικων εχεις.
xampos20 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Kαταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση ... Ο επεξεργαστής για εφαρμογές γραφείου και λίγο photoshop και προγράμματισμό σε visual studio δεν ειναι καλο? έλεγα να αγοράσω μόνο ram .... οπότε δηλαδή εάν αγοράσω 2χ1gb ram πρέπει να είναι και στην ίδια συχνότητα 667mhz με τις άλλες?? που ήδη έχω?? τι άλλο επεξεργαστή αξιόπιστο μπορώ να αγοράσω που να κάνει στην μητρική χωρίς update??
Thanos1972 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Εαν η μητρικη σου ειναι αυτη που ειπαμε πιο πανω,εδω ειναι η λιστα με τους υποστηριζομενους επεξεργαστες.βλεπεις πιο bios εχεις εσυ κατεβαζωντας το cpuz και πηγαινοντας στην καρτελα mainboard θα το δεις.ε μετα βλεπεις εαν δεν θελεις να κανεις bios update μεχρι ποιον επεξεργαστη μπορεις να βαλεις.να τους βρεις καινουργιους χλωμο.μονο μεταχειρισμενους αλλα μην τους φοβασαι εαν δουλευουν καλα. καρτα γραφικων τοτε μην αλλαξεις. μνημη και 800 μπορεις να βαλεις αλλα θα παιξουν σαν 667
xampos20 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 χριστος ανεστη, Δηλαδή δεν θα μπορούσα να αφησω τον επεξεργαστη ίδιο ? και απλά να αλλάξω τις ραμ? λεει οτι φτάνει μεχρι 8γβ η μητρική για τις ραμ, αν βαλω δλδ 8γβ ραμ δεν θα δω διαφορΑ?
Thanos1972 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Ο επεξεργαστης σε κοβει αρκετα.χρησιμοποιεις βαρια προγραμματα.τωρα,εαν θελεις να κρατησεις τον ιδιο επεξεργαστη και απλα να βαλεις μνημη,ναι μεν θα ανασανει το συστημα και θα σου βγει φθηνα αλλα μην περιμενεις να δεις και τις τεραστιες διαφορες σε αυτα που θελεις να κανεις. το λειτουργικο ειναι 64 bit σωστα?και φανταζομαι οχι xp.
xampos20 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 ειναι windows 7 64βιτ ένα πακετάκι mobo, cpu, kai ram φτηνό πόσο θα μ πάει? amd κατά προτίμηση.... Θανο ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.
Thanos1972 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Υπαρχουν και Intel celeron διπυρηνοι μαζι με μητρικη για μνημη με ενα κατοσταρικο σχεδον που ειναι αρκετα πιο γρηγοροι απο το δικο σου συστημα.αλλα εγω στην θεση σου θα κοιτουσα αυτη την αγγελια AMD Phenom II X4 955BE + Gigabyte 770T-D3L - €80 και θα πουλουσα αυτα που ειχα.και απλα μετα περνεις μνημες και τελειωσε η υποθεση.πουλας και τα δικα σου και εισαι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα