Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και Χριστός Ανέστη! Θέλω να αγοράσω μια οθόνη για gaming και ταινίες.. διαθέτω μέχρι 400 ευρώ και τα χαρακτηριστικά της θέλω να ειναι αυτα:

27" και πάνω

2ms απόκριση

Full Hd ανάλυση

LED φωτισμός

Και πάνω απ όλα να ρυθμίσω το ύψος της.

έχω βρει αρκετες οθόνες με αυτα τα χαρακτηριστικα αλλα με ρύθμιση ύψους καμια γι αυτο είπα να γραψω εδω μηπως υπάρχει κάποιος που ξέρει.. Ευχαριστω πολύ.

Δημοσ.

Επειδη ειπες για 27" αν σε περιπτωση που δεν βρεις κατι σ'αυτο το μεγεθος

και πας για 24" κοιτα αυτην Link αν σε βολευει.

Αν και δεν ειμαι ειδικος πιστευω οτι ισως ειναι μια απο τις καλυτερες 24αρες

που υπαρχουν.

Δημοσ.

έχω 24αρα και θα την δωσω στον αδερφο μου γι αυτο θελω κατι μεγαλυτερο.. σε ευχαριστω παντως!

Δημοσ.

27" και πάνω

2ms απόκριση

Full Hd ανάλυση

LED φωτισμός

Και πάνω απ όλα να ρυθμίσω το ύψος της.

27": Ωραιος... Λεει πολυ!

2ms: Δεν σε απασχολει ο χρονος αποκρισης. Μαλιστα τα 2ms ειναι αρνητικο, λογω οτι δειχνει οτι προκειται για TN Panel.

LED: Οτι νομιζεις. Οχι οτι ειναι καλυτερες... Ok ομως.

Υψος: Χρειαζεται πραγματι.

Δημοσ.

27": Ωραιος... Λεει πολυ!

2ms: Δεν σε απασχολει ο χρονος αποκρισης. Μαλιστα τα 2ms ειναι αρνητικο, λογω οτι δειχνει οτι προκειται για TN Panel.

LED: Οτι νομιζεις. Οχι οτι ειναι καλυτερες... Ok ομως.

Υψος: Χρειαζεται πραγματι.

Ναι το ύψος οπωσδήποτε το χρειάζομαι γιατι ετσι εχω συνηθισει και με βολευει πολυ.. Για τις led Που λες εχει ενας φιλος μου led και την καταλαβαινω τη διαφορα.. τα χρωματα ειναι πιο ζωντανα και πιο ξεκουραστη οθονη.. αλλα εχει το αρνητικο του οτι δεν μπορει να ρυθμιστει ουτε το ύωος αλλα ουτε και η κληση της σε σχεση με την δικια μου τωρα..

Για τον χρόνο απόκρισης δεν καταλαβα γιατι ισως ειναι και αρνητικο.. παιζει να μου το εξηγησεις καλυτερα? εχεις μηπως καποια προταση σε οθονη?

Δημοσ.

Για τον χρόνο απόκρισης δεν καταλαβα γιατι ισως ειναι και αρνητικο.. παιζει να μου το εξηγησεις καλυτερα? εχεις μηπως καποια προταση σε οθονη?

Αυτό που σου τονίζει ο heatspreader, δεν είναι ότι τα 2ms χρόνος απόκρισης, είναι αρνητικό σαν χαρακτηριστικό. Απλώς ότι, 2ms χρόνο απόκρισης, έχουν κατά κανόνα τα panel τεχνολογίας tn, η οποία είναι πολύ πίσω, τόσο σε γωνίες θέασης, όσο και σε χρωματική απόδοση, συγκριτικά με την ips (η οποία πλέον, δεν είναι απλησίαστη σε τιμή).

Βέβαια, 27άρα ips στα €400,00, είναι μάλλον δύσκολο - αν όχι αδύνατο - να βρεις, ούτως ή άλλως όμως, καλό είναι να έχεις την πληροφορία!

Δημοσ.

Εννοεί ότι το πάνελ της οθόνης είναι ΤΝ αντί του "καλύτερου" IPS.

Aν βρείτε μάγκες όμως IPS με 1frame και κάτω (16ms) input lag να μου πείτε και εμένα.

Φίλε εγω από τα reviews χωρίς να ξέρω κάτι παράπανω για gaming monitor κατέληξα σε asus VE278Q η Viewsonic VX2753MH αλλά την vs δεν την βρίσκω pixmania

• Super Moderators
Δημοσ.

Aν βρείτε μάγκες όμως IPS με 1frame και κάτω (16ms) input lag να μου πείτε και εμένα.

ρίξε μια ματιά σε μερικά reviews στο TFTCentral και θα δεις μερικές...(προφανώς δεν περιορίζομαι σε 27αρες)

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγω περιορίζομαι όμως 27ρα θελω!

η HP ZR2740w έχει 10ms avg... http://www.tftcentral.co.uk/reviews/hp_zr2740w.htm

και η Hazro HZ27WC έχει 8.8ms avg... http://www.tftcentral.co.uk/reviews/hazro_hz27wa.htm

Hazro HZ27WB έχει 11.3ms avg... http://www.tftcentral.co.uk/reviews/hazro_hz27wb.htm

Δημοσ.

Thanks θα ψάξω αν βρω κάτι στο cyprus. Μόνο που δεν αγοράζω απο pixmania όμως σημαίνει +100 euro γαμωτο

Edit βρήκα την hp... 750 euro έλεος ούτε καν λόγω αρχών και μόνο και ας έχω τα λεφτα... Έχω και projector στο δωματιο.

Πόσο διάφορα να έχει για να αξίζει + 450 euro! Ασε που 2560 χ 1440 θες 580Gtx sli

Δημοσ.

Inch power. Στον pj full hd έχω και κανένα game δεν ενοχλεί σε 120 inch (κάθε άλλο) οπότε ακούω λίγο υπερβολικά τα σχόλια περί αναλυσης

• Super Moderators
Δημοσ.

αν δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας (aka ανάλυση) θεωρώ ότι οι παραπάνω ίντσες είναι άχρηστες για "γραφείο", άσε που το dpi στο full hd 27αρι θα είναι τραγικό :-(

Δημοσ.

Ίσως έχεις δίκιο αλλα συνηθίσα με τις 120 και καμία φορά που δεν θέλω να παίξω στον προυτζεκτορα ανοίγω την 22 και νομίζω ότι βλέπω game boy.. Κακό έμαθα. Ίσως 24 είναι αρκετη dunno. Βλέπω τώρα 24ρα στο γραφείο και το σκέφτομαι.

Έχω 2 24ρες στην δουλεια. H 16 :9 φαίνεται μικρη.. H 16:10

Παλευεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...