kataku Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Θέλω να αγοράσω smartphone και το ιδανικό για μένα θα ήταν ένα iphone 4s με android Έχει άριστη κάμερα και καλό μέγεθος, αλλά δεν μ'αρέσει το iOS. Τα μόνα που συγκρίνονται σε κάμερα και είναι android, είναι πχ το SGS2 τα οποία όμως είναι πολύ μεγάλα για τα γούστα μου. Το SE Ray υποτίθεται ότι θα μου έκανε, αλλά η κάμερα του δεν είναι τόσο καλή όσο θα περίμενε κανείς. Υπάρχει κανένα άλλο; Και γενικά υπάρχει ελπίδα να βγει κάποιο μελλοντικά; Γιατί βλέπω μια τάση μεγένθυσης της οθόνης..
jmallen3 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 μέχρι πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις φίλε? γιατί θες μόνο με σχετικά μικρή οθόνη μόνο? είσαι σίγουρος για αυτό? με βάση αυτά που ζητάς σου έχω τις εξής 2 επιλογές: 1) Sony Ericsson Xperia pro 2) Sony Ericsson Xperia Neo Εαν αλλάξεις γνώμη και σε παίρνει χρηματικά προτείνω να πας εδω: Sony Xperia S
kataku Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 θέλω μικρή σχετικά οθόνη γιατί με βολεύει περισσότερο.Ανέκαθεν χρησιμοποιούσα μικρές συσκευές και έχω συνηθήσει. Και επίσης δεν με ενδιαφέρει να παίζω παιχνίδια. Όσο αφορά τα Χperia, παρ'όλο που έχουν καλές κάμερες, οι φωτογραφίες τους δυστυχώς αλλοιώνονται λόγω συμπίεσης και χάνουν υπερβολικά σε ποιότητα όταν μεταφέρονται σε μεγαλύτερη οθόνη. Καιρό τώρα υπάρχει αυτό και η Sony δεν φαίνεται να κάνει κάτι μιας που παρουσιάζεται και στο τελευταίο Xperia S.Είναι κρίμα
panakart Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 αφου δεν σε ενδιαφερει να παιζεις παιχνιδια γιατι δεν κοιτα symbian belle..Το nokia 701 πχ βγαζει τελειες photo,πολυ καλο ήχο,και εχει και σχετικα μικρη οθονη αλλα με πολυ ωραια χρωματα.
kataku Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 όντως, πολύ καλά κινητά από τη nokia γενικότερα, αλλά θα προτιμούσα android
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα