Προς το περιεχόμενο

Uncomressed DivX ...γίνεται;

Fidelio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίρνω ένα κομμάτι ταινίας συμπιεσμένης κατά DivX , αρκετά μικρό και το ξανασώζω uncompressed RGB , το κάνω αυτό γιατί θέλω να το επεξεργαστώ στο premiere βάζοντας εφέ τύπου , fade in και out κτ.λ

Αυτό που έχω απορία αρχικά είναι γιατί , όταν το ασυμπίεστο avi το ανοίγω με οποιοδήποτε player χάνει καρέ , σαν να κολάει ένα πράγμα .

Το ανοίγω με bsplayer με power dvd με media player και έχω τα ίδια συμπτώματα ,

Κολάει η εικόνα ήχος κανονικός , στο μεταξύ τον αφήνω όπως έχει - > Ac3 Dolby digital ?

Δημοσ.

pseira: το αρχείο DivX είναι 3 mb και το ...άλλο είναι 193 mb!

Kserola : ..αυτό δεν το γνώριζα , καθώς με είχαν πληροφορήσει ότι με DivX δεν γίνεται ...

..αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί το avi κολλάει ..?

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις κάποιο losless codec (δεν το έχουμε πολυσυζητήσει εδώ). Ρίξε μια ματιά στα forums του Doom9. Αν δεν τα καταφέρεις πες μου να σου δώσω περισσότερες πληροφορίες.

Δημοσ.

OK snollygoster , ευχαριστώ ...

..σαν πιό codec θα μου πρότεινες , ώστε να έχω λιγότερη όσον το δυνατόν απώλεια της ποιότητας ; ..το μέγεθος δεν με ενδιαφέρει σε αυτό το σημείο , μιας και τα αρχεία που θέλω να επεξεργαστώ στο premiere είναι μικρά σε χρονική διάρκεια!

Thanx mate!

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Μηπως χανει καρε επειδη ειναι μεγαλο το αρχειο και δεν προλαβαινει να διαβασει απ το δισκο; Δηλαδη αυτο το αρχειο που ειναι 193 MB αν ειναι βιντεακι 5 δευτερολεπτων εννοειται οτι ο δισκος δεν προλαβαινει να διαβασει 193 MB σε 5 δευτερολεπτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...