Fidelio Δημοσ. 4 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2003 Παίρνω ένα κομμάτι ταινίας συμπιεσμένης κατά DivX , αρκετά μικρό και το ξανασώζω uncompressed RGB , το κάνω αυτό γιατί θέλω να το επεξεργαστώ στο premiere βάζοντας εφέ τύπου , fade in και out κτ.λ Αυτό που έχω απορία αρχικά είναι γιατί , όταν το ασυμπίεστο avi το ανοίγω με οποιοδήποτε player χάνει καρέ , σαν να κολάει ένα πράγμα . Το ανοίγω με bsplayer με power dvd με media player και έχω τα ίδια συμπτώματα , Κολάει η εικόνα ήχος κανονικός , στο μεταξύ τον αφήνω όπως έχει - > Ac3 Dolby digital ?
pseira Δημοσ. 4 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2003 giati des posa mb einai to uncompressed avi kai 8a katalabeis!
Kserolas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2003 Ma to Premiere anoigei kai DivX arxeia oste na ta epeksergasteis.
Fidelio Δημοσ. 4 Ιουνίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2003 pseira: το αρχείο DivX είναι 3 mb και το ...άλλο είναι 193 mb! Kserola : ..αυτό δεν το γνώριζα , καθώς με είχαν πληροφορήσει ότι με DivX δεν γίνεται ... ..αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί το avi κολλάει ..? ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
Snolly Δημοσ. 4 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2003 Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις κάποιο losless codec (δεν το έχουμε πολυσυζητήσει εδώ). Ρίξε μια ματιά στα forums του Doom9. Αν δεν τα καταφέρεις πες μου να σου δώσω περισσότερες πληροφορίες.
Fidelio Δημοσ. 4 Ιουνίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2003 OK snollygoster , ευχαριστώ ... ..σαν πιό codec θα μου πρότεινες , ώστε να έχω λιγότερη όσον το δυνατόν απώλεια της ποιότητας ; ..το μέγεθος δεν με ενδιαφέρει σε αυτό το σημείο , μιας και τα αρχεία που θέλω να επεξεργαστώ στο premiere είναι μικρά σε χρονική διάρκεια! Thanx mate!
Snolly Δημοσ. 4 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2003 huffyuv codec. Κάνε ένα search στο google και σίγουρα θα το βρεις.
weirdo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 auto pou rotise o filos, gia fade in h fade oute se video, einai efikto ? edit : sugnomi se la8os 8ema estila auto to post
nikoskourtis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Μηπως χανει καρε επειδη ειναι μεγαλο το αρχειο και δεν προλαβαινει να διαβασει απ το δισκο; Δηλαδη αυτο το αρχειο που ειναι 193 MB αν ειναι βιντεακι 5 δευτερολεπτων εννοειται οτι ο δισκος δεν προλαβαινει να διαβασει 193 MB σε 5 δευτερολεπτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.