dimitrakis199 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Αναζητώ τρόπο (πρόγραμμα ή κάποια ρύθμιση) για ασφαλή αναζήτηση σε torrent sites. Να μην εμφανίζονται δηλαδή torrent αρχείων με ακατάλληλο περιεχόμενο μόνο για ενήλικες.
micos000 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Που σου βγάζει τέτοια αποτελέσματα; Στις μηχανές αναζήτησης για torrents δεν βγάζει παραπλήσια αποτελέσματα, μόνο αυτό που ζητάς. π.χ. αν κάνεις αναζήτηση για xxx θα σου βγάλει την ταινία xxx αλλά και ακατάλληλες ταινίες.
dimitrakis199 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Για να γίνω κατανοητός επειδή δε το έγραψα καλά θέλω να μην υπάρχει ΠΟΤΕ η δυνατότητα να πάρω "ακατάλληλα" αποτελέσματα. Ανεξάρτητα το λήμμα η αναζήτηση να αποκλείει τέτοιου είδους αποτελέσματα.
micos000 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Δεν ξέρω με κανένα parental control ή αν βάλεις φίλτρα στον Γονικό έλεγχο του ie (επιλογές->περιεχόμενο) για ακατάλληλες λέξεις ίσως φιλτράρεις αποτελέσματα αλλά δεν είμαι σίγουρος.
guido Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 το θες για σένα ή για κάποιον μικρο αδελφό κτλ; αν ειναι για σενα, απλα μπες σε κανα private ή σε κάποιον public που δεν επιτρέπει xxx αρχεία.
micos000 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Κάτι ακόμα που σκέφτηκα είναι ότι ακόμα και να φιλτράρονται οι αναζητήσεις, μπορεί κάποιος να πάει σε μια σελίδα με τορρεντς και να περιηγηθεί στην ανάλογη κατηγορία. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός σε κάτι τέτοιο. Ο πιο ασφαλής τρόπος είναι να κοπούν τελείως τα torrents.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα