sarpan Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Παιδες το pc κανει ενα θορυβο ο οποιος ειναι λιγο εκνευριστικος.Προσπαθω τοσο καιρο να καταλαβω απο βγαινει αλλα δεν.Να τα παρουμε ενα ενα.Στο HAF 922 υπαρχουν 3 20αρηδες ανεμιστηρες.Οι δυο δουλευουν στις 300 στροφες περιπου.Ο μπροστα φουλ.Ο θορυβος δεν προερχεται απο τον μπροστα ποσο μαλλον απο τους αλλους 2.Η καρτα γραφικων μου εχει εναν ανεμιστηρα σχετικα θορυβωδη σε ψηλες στροφες.Ομως ουτε απο αυτον προερχεται αφου τον σταματαω και συνεχιζει.Η ψυκτρα μου(corsair h80) εχει τους 2 ανεμιστηρες.Σταματωντας τον μπροστα ο θορυβος συνεχιζει οποτε δεν ειναι ουτε αυτη.Τελος υπαρχει και το τροφοδοτικο.Παλι ομως δεν πρεπει να ερχεται απο κει.Τι αλλο θα μπορουσε να προκαλει θορυβο.Μου περναει απο το μυαλο οτι ισως να ειναι ο αερας μεσα στο κουτι,αλλα λογικα με ανοιχτο το πλαινο δεν θα επρεπε να σταματαει λογω του οτι χαλαει η ροη?Θελω να καταλαβω τι παιζει να το αντιμετωπισω. Υ.Γ. Η ψυκτρα στο εσωτερικο της εχει καποιο μηχανισμο που θα μπορουσε να προκαλει εντονο θορυβο?
Thanos1972 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Εαν δεν μας δωσεις περισσοτερες πληροφοριες για τον θορυβο φιλε μου τοτε δυστηχως.... Ο θορυβος ειναι κατι τετοιο η κατι τετοιο
dimitrisOS Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 ακομα για να καταλαβεις απο που προερχεται με κλειστο των υπολογιστη βγαλε σιγα σιγα καποια πραγματα απο μεσα με κλειστο των υπολογιστη πουχου ολους τους ανεμηστηρες μετα σκληρους . και πες μας
sarpan Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 @Thanos1972 οχι τιποτα απο τα 2.Μακαρι να μπορουσα να το περιγραψω καπως.Ας πουμε σαν ανεμιστηρακι καπως με δυνατο θορυβο.το οποιο ειναι αορατο χαχαχα @dimitrisOS μαλλον αυτο θα κανω.επανερχομαι Λοιπον το δοκιμασα και χωρις ανεμιστηρες κουτιου και χωρις δισκους.Το τροφοδοτικο ακουγεται περισσοτερο απο οσο νομιζα ΑΛΛΑ δεν ειναι αυτο.Μας μενει η καρτα γραφικων(παρ'ολο που εχω σταματησει τον ανεμιστηρα) αλλα κατι μου λεει οτι ισως ειναι και απο την ψυκτρα.Και αναφερομαι στην ψυκτρα ψυκτρα και οχι στους ανεμιστηρες της οι οποιοι οντως ειναι αθορυβοι.Παντως προερχεται απο καπου εκει.Δεν μπορει να κανω τοσο λαθος.Θα υπαρχει προβλημα αν βγαλω απο την τροφοδοσια την ψυκτρα για λιγα δευτερολεπτα να σιγουρευτω?Μην καψω τον επεξεργαστη
Lost1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Θα υπαρχει προβλημα αν βγαλω απο την τροφοδοσια την ψυκτρα για λιγα δευτερολεπτα να σιγουρευτω?Μην καψω τον επεξεργαστη *Το ανεμιστηρακι της ψυκτρας Δεν θα εχεις προβλημα για λιγα δευτερολεπτα ...
sarpan Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 *Το ανεμηστηρακι της ψυκτρας Δεν θα εχεις προβλημα για λιγα δευτερολεπτα ... Ναι αυτο ηθελα να πω.Ομως και τα 2 Η ψυκτρα ειναι κατα 99%.Αλλα μου κανει εντυπωση οτι τα ανεμιστηρακια δεν ακουγονται.Τι αλλο θα μπορουσε να ειναι? Προερχεται απο το εσωτερικο της??? ΕΚΤΟΣ και αν.....και παμε εδω!!!. Αλλα δε φανταζομαι τροπο να δημιουργει αυτο θορυβο.
Thanos1972 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Ψαξε στο youtube για videaκια με H80 pump failures και δες εαν εντοπισεις καποιο με τον θορυβο που λες. Συμβαινει αρκετες φορες οι χρηστες των κλειστων κυκλωματων υδροψυξης της Corsair να εχουν προβλημα με τον θορυβο της αντλιας την ψυχτρας.
sarpan Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Θα το κοιταξω.Επισης αυτο που παρατηρησα ειναι οτι ενω το εχω στο quiet level οι στροφες ειναι στις 2100 συμφωνα με το speedfan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα