Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια οταν κανω log-in στο λαπτοπ μου εμφανιζει μια μαυρη οθονη ...στο google κυκλοφορει και ως μαυρη οθονη θανατου ξερει κανεις πως το αντιμετοπιζω μην κανω τσαμπα format

• Moderators
Δημοσ.

Δωσε περισσοτερες πληροφοριες προκειμενου να σε βοηθησουμε.

Τι windows εχεις για αρχη, απο ποτε εμφανιζεται το προβλημα, εχεις κανει καποιο update, ο task manager εμφανιζεται με ctr+alt+del, κλπ, κλπ.

Δημοσ.
Δωσε περισσοτερες πληροφοριες προκειμενου να σε βοηθησουμε.

Τι windows εχεις για αρχη, απο ποτε εμφανιζεται το προβλημα, εχεις κανει καποιο update, ο task manager εμφανιζεται με ctr+alt+del, κλπ, κλπ.

α καταρχάς εχω 7, το πρόβλημα δεν δημιουργήθηκε στα δικα μου χεριά όποτε δεν ξέρω 100% της λεπτομέρειες μου είπε η αδερφή μου ότι πήγε να το ανοίξει κανονικά και της εμφανίστηκε το πρόβλημα ποιο συγκεκριμένα,όταν κάνει welcome το κλασικό λογότυπο μετά αντί να εμφανίζει το desktop εμφανίζει μια μαύρη οθόνη και δεν μπορώ να κάνω τπτ ούτε ctrl +alt +Del τπτ άπλα μένει εκεί...βεβαία όταν το άνοιξα "με ασφαλή λειτουργία" δούλεψε όπως δουλεύει βεβαία άλλα στην ασφαλή ... δεν ξέρω που μπορεί να βοηθήσει αυτό βεβαία

• Moderators
Δημοσ.

Για αρχη πρεπει να μαθεις εαν εχεις προβλημα hardware ή software. H ασφαλη λειτουργια ισως να σημαινει πως κατι σε software ειναι το προβλημα. Οχι απαραιτητα βεβαια, αλλα απο καπου πρεπει να ξεκινησεις.

Δες τι ξεκιναει με το boot των windows (msconfig για αρχη) και εαν υπαρχει κατι που μπορεις να απενεργοποιησεις.

Δημοσ.

Το ίδιο ακριβώς έκανε στο laptop ενός φίλου μου, τελικά ήταν ιός. Δοκίμασε να κάνεις ένα scan με το Malware bytes Anti-Malware σε safe mode

Δημοσ.

Κάνε μια καθαρή εγκατάσταση των windows να ξεμπερδεύεις... software μυρίζει η κατάσταση. Επίσης πιο μπροστά κάνε μια καθαρή εγκατάσταση τους drivers της κάρτας γραφικών σου από safe mode (αφού κάνεις καθάρισμα με driver sweeper).

• Moderators
Δημοσ.

Κάνε μια καθαρή εγκατάσταση των windows να ξεμπερδεύεις... software μυρίζει η κατάσταση.

Ποναει κεφαλι κοψει κεφαλι.

Δημοσ.
Το ίδιο ακριβώς έκανε στο laptop ενός φίλου μου, τελικά ήταν ιός. Δοκίμασε να κάνεις ένα scan με το Malware bytes Anti-Malware σε safe mode

το έβαλα το malware σε στικ δεν μου το ανοίγει σε safe mode το πρόγραμμα πφφφφφφφφφφφφφ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...