Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή ανάσταση !

Λοιπόν,έχω έναν υπολογιστή στα χερια μου με τα παρακάτω χαρακτηριστικά (τα πιο βασικά ) :

Windows ΧΡ Professional SP3

Intel Pentium 4 CPU 2.80GHz

RAM: 1,00 GB RAM

MOBO :ASRock INTEL-INTEL Series P4i65GV

Καρτα Γραφ. : NVIDIA GeForce FX 5600XT 128MB

Έχω πρόβλημα με τον ήχο.

Στο sound settings μου λέει no devices found ενώ έχω χρησιμοποιήσει δυο διαφορετικά sets ηχείων.

Επίσης από την κατηγορια Administrative Tools-->Services-->Windows Audio είναι σε κατάσταση started και automatic άρα OK από εκεί. προσπάθησα μήπως και βγάλω άκρη με ανανέωση των drivers αλλα όλο μου πετάει errors κατά την εγκατάσταση . Και η ερώτηση μου είναι ....

Μπορεί κάποιος να μου βρει ένα έγκυρο link για να (ξανά)κατεβάσω τους drivers της κάρτας ήχου ( είναι ενσωματωμένη στην μητρική παρεπιπτόντως)

και η πιο σημαντική απορία....με το να βάλω σε αυτό το pc κάποια ελαφριά έκδοση linux θα λυθούν τα προβλήματα μου η θα προκύψουν μεγαλύτερα ? Ευχαριστώ ! :P

Δοκίμασα και system restore αλλά και πάλι έχω το ίδιο πρόβλημα .

Δημοσ.

Η motherboard σου έχει το Realtek AC '97 chip, οπότε δοκιμάζεις αυτούς (για XP) : http://www.station-drivers.com/telechargement/realtek/audio/WDM_A406.exe

Αν το πρόβλημά σου θεωρείς ότι είναι μόνο ο ήχος, τότε με τα windows έχεις περισσότερες πιθανότητες να το λύσεις χωρίς να μπλέξεις (αν δεν υπάρχει hardware πρόβλημα βέβαια).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...