Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, να ρωτήσω λίγο κάτι? Όλοι εσείς που έχετε τους υπολογιστές σας στο σαλόνι, για ποια άλλη χρήση τον έχετε τον υπολογιστή? Δηλαδή παίρνετε υπολογιστή και τον βάζετε στο σαλόνι? Πόσο βολικό μπορεί να είναι αυτό (πχ το πληκτρολόγιο χετε στο τραπέζι του σαλονιού?) και για ποιες άλλες χρήσεις είναι χρήσιμο?

Για ολες τις χρησεις. Internet, gaming, ταινιες, μουσικη, οτιδηποτε. Πληκτρολογιο πανω στα απλωμενα ποδαρια μου (πολυ ποιο βολικο απο οσο ακουγεται) και ποντικι ακριβως απο διπλα μου με ενα καλο mousepad πανω σε εγγυκλοπαιδικο τομο 600 σελιδων (για συμπαγες στηριγμα) οπου δινει στο χερι μου ακριβως την ιδια κληση οπως και σε ενα γραφειο. Ναι λογο gaming mouse και πληκτρολογιου εχω 2 καλωδια να ερχονται προς τον καναπε αλλα δεν ειναι προβλημα για εμενα που ειμαι μονος. Αν ειχα προβλημα απλα θα ειχα ασυρματα και θα ηταν "καθαρα" τα πραγματα.

Κοινως, ποτε μα ποτε ξανα PC σε γραφειο. Καναπες και παλι καναπες, τουλαχιστον για οσο ειμαι ακομα μονος μου.

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για ολες τις χρησεις. Internet, gaming, ταινιες, μουσικη, οτιδηποτε. Πληκτρολογιο πανω στα απλωμενα ποδαρια μου (πολυ ποιο βολικο απο οσο ακουγεται) και ποντικι ακριβως απο διπλα μου με ενα καλο mousepad πανω σε εγγυκλοπαιδικο τομο 600 σελιδων (για συμπαγες στηριγμα) οπου δινει στο χερι μου ακριβως την ιδια κληση οπως και σε ενα γραφειο. Ναι λογο gaming mouse και πληκτρολογιου εχω 2 καλωδια να ερχονται προς τον καναπε αλλα δεν ειναι προβλημα για εμενα που ειμαι μονος. Αν ειχα προβλημα απλα θα ειχα ασυρματα και θα ηταν "καθαρα" τα πραγματα.

Κοινως, ποτε μα ποτε ξανα PC σε γραφειο. Καναπες και παλι καναπες, τουλαχιστον για οσο ειμαι ακομα μονος μου.

Άμα ήμουν και εγώ μόνος μου μπορεί να το έκανα. Ακούγεται καλό. Δυστυχώς όμως στην παρούσα φάση το pc μόνο στο γραφείο και το ps3 στην τηλεόραση! :)

Δημοσ.

Ή παίρνεις ένα TV monitor, τα κουμπώνεις όλα πάνω, και τα έχεις και στο δωμάτιό σου.

Και αυτό είναι μια λύση. Πάνω από 23 ίντσες δεν νομίζω να χωράει όμως.

Δημοσ.

Και αυτό είναι μια λύση. Πάνω από 23 ίντσες δεν νομίζω να χωράει όμως.

Εγώ πήρα 23αρα γιατί μετά ξέφευγε η τιμή (οταν την πήρα).

Τώρα έβαλα μια LED 3D στο μάτι, πάλι 23αρα, αλλά που να βρείς δυόμιση εκατοστάρικα..

Δημοσ.

Τώρα έβαλα μια LED 3D στο μάτι, πάλι 23αρα, αλλά που να βρείς δυόμιση εκατοστάρικα..

Δεν ξέρω άμα θα αξίζει το 3D σε τόσο μικρή οθόνη όμως. Εγώ από την στιγμή που έχω 3D TV δεν με νοιάζει το 3D στο δωμάτιο. Πάω μέσα και το παίζω άμα είναι.

Δημοσ.

Για να σου δώσω να καταλάβεις, το low στις ρυθμίσεις του BF3 στο PC είναι το max του PS3!

Mε τιποτα δεν ειναι το max του ps3 το battlefield3.Μονο για το uncharted 3 μπορουμε να πουμε κατι τετοιο.

Kανενα multiplatform δεν πιανει το max του ps3.Εδω ειχα διαβασει μια αναλυση καπου για το ps3 Read dead redemption και τo spu's usage(cell) και ηταν ενα ολοστρογγυλο μηδενικο.:P

Mε λιγα λογια 0 εκμεταλλευση του Hardware της συγκεκριμενης κονσολας στα multiplatform.

Δημοσ.

Mε τιποτα δεν ειναι το max του ps3 το battlefield3.Μονο για το uncharted 3 μπορουμε να πουμε κατι τετοιο.

Kανενα multiplatform δεν πιανει το max του ps3.Εδω ειχα διαβασει μια αναλυση καπου για το ps3 Read dead redemption και τo spu's usage(cell) και ηταν ενα ολοστρογγυλο μηδενικο.:P

Mε λιγα λογια 0 εκμεταλλευση του Hardware της συγκεκριμενης κονσολας στα multiplatform.

Άλλο εννοεί, οτι το low που τρέχει το BF3 στο PC, είναι τα γραφικά του BF3 στο PS3.

Καλά αυτό ηταν σίγουρο οτι είναι 0% στους Multiplatform τίτλους.. Τουλάχιστον η FrostBite 2 αξιοποιεί το υλικό της κονσόλας.

Δημοσ.

Άλλο εννοεί, οτι το low που τρέχει το BF3 στο PC, είναι τα γραφικά του BF3 στο PS3.

Καλά αυτό ηταν σίγουρο οτι είναι 0% στους Multiplatform τίτλους.. Τουλάχιστον η FrostBite 2 αξιοποιεί το υλικό της κονσόλας.

Αν εννοει το πως δειχνει ως αποτελεσμα στην κονσολα ναι,αλλα ''ειναι το max του PS3!'' ειπε.

Στο Battlefield3 νομιζω μονο το lighting εκαναν offload στα spu's.Αλλα και αυτο προοδος ειναι.Απο το τιποτα:P

Δημοσ.

αυτες ειναι Full HD ή HD?

Δημοσ.

Full HD φυσικά, τι να την κάνω αν ηταν HD? :P

δεν ηξερα αν εβγαιναν και τοσο μικρες οθονε με full hd γιαυτο σε ρωτησα.

εχεις κανα λινκ να την δω?

Δημοσ.

Μπορείς να την δείς στην Gallery (απο το Link ή πατώντας το κουμπί View Gallery στο προφίλ μου).

Ορίστε και απο το site που την αγόρασα (θέλεις να δείς και την 32αρα? :P ).

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169396

Πόσο την είχες πάρει αυτήν και πότε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...