Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί δεν βάζεις το PC στην 32αρα..?

Δεν έχει VGA είσοδο..? Ή βάλτο με HDMI.

Μπορώ να το συνδέσω με dvi μόνο αλλά μετά δεν έχω ήχο. Και επίσης δεν βολεύει να έχω το pc στο σαλόνι μιας και μαζεύονται πολλά καλώδια. Θέλω το pc να είναι στο δωμάτιο και να κάνω εκεί την δουλειά μου. Τώρα αν κάποια στιγμή αγοράσω άλλο monitor θα είναι με θύρα hdmi για να βάλω το ps3 και αργότερα θα κάνω αναβάθμιση στο pc. :rolleyes:

Δημοσ.

Γιατί δεν βάζεις το PC στην 32αρα..?

Δεν έχει VGA είσοδο..? Ή βάλτο με HDMI.

ρε παιδια αληθεια βολεβεστε να εχετε το pc σε μια 42" τηλεοραση (ενταξει για το gaming αλλα και για την χρηση πχ ιντερνετ τραγουδια κλπ)? :confused:

john κατι ακομη φιλε, πες μου μια τι ειναι αυτο το O/C που ειπες στον ναρουτακο να κανει στον επεξεργαστη του.

επεισης ποσα παιχνιδια μπορουμε να εχουμε εγκατεστημενα στο pc μας?υπαρχει καποιο οριο?παντα ειχα αυτη την απορια.(αν παιζει ρολο το μηχανημα ριξε μια ματια στην υπογραφη μου).

Δημοσ.

Έχω φιλο που έχει το PC σε 42αρα (για browsing, photoshop, μουσική κλπ) και ναί, βολεύει.

Βέβαια θέλει και το ανάλογο hardware για να κάνεις τη δουλειά σου εξ' αποστάσεως.

OverClock, να ανεβάσει τη συχνότητα του επεξεργαστή για να μην περιορίζεται η κάρτα γραφικών (αν αλλάξει) απο τον επεξεργαστή.

Όσο χώρο έχεις στον σκληρό σου δίσκο. Μέχρι να γεμίσεις το TB, μπορείς να βάζεις παιχνίδια.

Δημοσ.

κ εγω το εχω μονιμα το pc στην 40 αρα μου,ασυρματο mouse κ πληκτρολογιο, DPI 125% k nosquint στον μοζιλα που χρισημοποιω,κ ειμαι μια χαρα ανετα,επισης τα ιδια καλωδια εχει ενα pc με με μια κονσολα,τροφοδοτικο καλωδιο κ καλωδιο εικονας,αντε κ καμμια οπτικη για 5.1 οπως το εχω εγω

Δημοσ.

κ εγω το εχω μονιμα το pc στην 40 αρα μου,ασυρματο mouse κ πληκτρολογιο, DPI 125% k nosquint στον μοζιλα που χρισημοποιω,κ ειμαι μια χαρα ανετα,επισης τα ιδια καλωδια εχει ενα pc με με μια κονσολα,τροφοδοτικο καλωδιο κ καλωδιο εικονας,αντε κ καμμια οπτικη για 5.1 οπως το εχω εγω

Τι απόσταση?

Δημοσ.

Έχω φιλο που έχει το PC σε 42αρα (για browsing, photoshop, μουσική κλπ) και ναί, βολεύει.

Βέβαια θέλει και το ανάλογο hardware για να κάνεις τη δουλειά σου εξ' αποστάσεως.

OverClock, να ανεβάσει τη συχνότητα του επεξεργαστή για να μην περιορίζεται η κάρτα γραφικών (αν αλλάξει) απο τον επεξεργαστή.

Όσο χώρο έχεις στον σκληρό σου δίσκο. Μέχρι να γεμίσεις το TB, μπορείς να βάζεις παιχνίδια.

προσωπικα πιστευω πως δεν θα με βολευει στην 42"αρα μου εκτος αυτου δεν μπορω να το εχω στο σαλονι το pc, εκτος οτι δεν υπαρχει χορος να μπει και εκτος απο ολα τα καλωδια ειναι οτι τον χρειαζομε μεσα στο δωματιο.

θυμαμαι οταν εφτιαχνα το pc (κομματι κομματι) το παιδι που θα μου το εστηνε μου ειχε πει και για καρτα overclocking και για επεξεργαστη αλλα καρτα δεν νομιζω να την παραγγειλαμε να εχει overclock, που μπορω να δω αν εχει ο επεξεργαστης μου?

επεισης αυτο συ το ρυθμιζεις ή ρυθμιζετε απο μονος του αυτοματα?

Δημοσ.

Ο φίλος μου στο δωμάτιό του τα έχει (περιττό να πώ πως έχει και τις κονσόλες πάνω στην 42αρα :P ).

Εσύ το ρυθμίζεις και θέλει δουλειά για να πετύχεις σταθερό και μεγάλο overclock.

Πρέπει μπείς στα bios, να αλλάξεις συχνότητα/πολλαπλασιαστή/τάση επεξεργαστή (σε κάποιες περιπτώσεις) και θέλει ώρες δοκιμής.

Δημοσ.

Ο φίλος μου στο δωμάτιό του τα έχει (περιττό να πώ πως έχει και τις κονσόλες πάνω στην 42αρα :P ).

Εσύ το ρυθμίζεις και θέλει δουλειά για να πετύχεις σταθερό και μεγάλο overclock.

Πρέπει μπείς στα bios, να αλλάξεις συχνότητα/πολλαπλασιαστή/τάση επεξεργαστή (σε κάποιες περιπτώσεις) και θέλει ώρες δοκιμής.

εμενα δηλαδη εχει overclock?

Δημοσ.

Απ' όσο κρίνω, όχι..

Και να μην ασχοληθείς, δεν χάνεις κάτι.

δεν θα ασχολιομουν ετσι κιαλλιως :mrgreen:

δεν τα πειραζω τα πραγματα σε τοσο βαθος...

....σκιαζομε μην παθω καμια νυλα και τρεχω :-D :-D :-D

Δημοσ.

Ρε παιδιά, να ρωτήσω λίγο κάτι? Όλοι εσείς που έχετε τους υπολογιστές σας στο σαλόνι, για ποια άλλη χρήση τον έχετε τον υπολογιστή? Δηλαδή παίρνετε υπολογιστή και τον βάζετε στο σαλόνι? Πόσο βολικό μπορεί να είναι αυτό (πχ το πληκτρολόγιο χετε στο τραπέζι του σαλονιού?) και για ποιες άλλες χρήσεις είναι χρήσιμο?

Δημοσ.

Ρε παιδιά, να ρωτήσω λίγο κάτι? Όλοι εσείς που έχετε τους υπολογιστές σας στο σαλόνι, για ποια άλλη χρήση τον έχετε τον υπολογιστή? Δηλαδή παίρνετε υπολογιστή και τον βάζετε στο σαλόνι? Πόσο βολικό μπορεί να είναι αυτό (πχ το πληκτρολόγιο χετε στο τραπέζι του σαλονιού?) και για ποιες άλλες χρήσεις είναι χρήσιμο?

Και εγώ την ίδια απορία έχω. Εκτός από gaming (και αυτό όχι όλα τα είδη) και ταινίες δεν ξέρω σε τι άλλο μπορεί να βοηθήσει. :whistle:

Δημοσ.

Πόσο βολικό μπορεί να είναι αυτό (πχ το πληκτρολόγιο χετε στο τραπέζι του σαλονιού?) και για ποιες άλλες χρήσεις είναι χρήσιμο?

Αν έχεις τα Logitech diNovo Mini και το MX Air, ούτε καλώδια έχεις, και δεν πιάνουν και πολύ χώρο. ^_^

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...