Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το σκοτωσες και εσυ ομως ρε παιδακι μου. Μιλησες για gameplay και μου πεταξες στη μαπα UC3 και God of War 3?? Εσκασε το κεφαλι μου λεμε...

Καλημερα και χρονια πολλα

Φιλε μου ειναι η συνολικη αισθηση και γευση που σου αφηνει ενα παιχνιδι. Το συνολικο αποτελεσμα του παιχνιδιου

Οπως και να εχει αυτα ειναι θεματα γουστων.... Για μενα pc = οτιδηποτε αλλο εκτος απο gaming. Θεωρω ακυρο για τη δικη μου λογικη να αγοραζω GPU + CPU + συμβατες Μνημες + Motherboard για να ειμαι καθε 3-4 χρονια μεσα στα specs που θα μου δινει ο καθε dev και μαλιστα χωρις να εχω το συνολικο αποτελεσμα και αισθηση που αφηνει η κονσολα. Φυσικα στο ενδιαμεσο θα εχω και προβλημα να τρεξω παιχνιδια και να βαζω τις σωστες ρυθμισεις που προφανως παρελειψε να κανει ο φιλος που ανοιξε το ποστ

Βαζω - Παιζω και τελος !!. Δεν ειμαι τοσο προχωρημενος και δεν θελω η ΒΑΡΙΕΜΑΙ πλεον να καθομαι να ψαχνω antialliasing, textures, shaders και δε ξερω και γω τι αλλες ρυθμισεις εχει η καθε NVIDIA + ATI. Ουτε με ενοχλει αν θα παιζω κατι σε 720p και οχι σε 1080 σε frame rates που δεν προκειται να δει το ματι μου

Αυτη βεβαια ειναι η δικη μου λογικη και δεν περιμενω απ το καθενα να την ασπαστει, ουτε το θετω ως θεμα αντιπαραθεσης

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα είναι δυνατόν να συγκρίνετε κοσνόλες του 2005 με τα pc του 2012;

Ιεροσυλία!!!

Εγώ λέω να πάρετε ένα pc του 2005 και να το βάλετε να παίξει battlefield να δούμε πως θα είναι σε σχέση με το ps3. :devil:

Δημοσ.

το pc με ενα gamepad γινεται κονσολα,η κονσολα οσο και να προσπαθησει την παραμετροποιηση του πισιου δεν τη φτανει.

strategy ειδικα με τιποτα δε παιζεις.

Δημοσ.

Καλημερα και χρονια πολλα

Φιλε μου ειναι η συνολικη αισθηση και γευση που σου αφηνει ενα παιχνιδι. Το συνολικο αποτελεσμα του παιχνιδιου

Οπως και να εχει αυτα ειναι θεματα γουστων.... Για μενα pc = οτιδηποτε αλλο εκτος απο gaming. Θεωρω ακυρο για τη δικη μου λογικη να αγοραζω GPU + CPU + συμβατες Μνημες + Motherboard για να ειμαι καθε 3-4 χρονια μεσα στα specs που θα μου δινει ο καθε dev και μαλιστα χωρις να εχω το συνολικο αποτελεσμα και αισθηση που αφηνει η κονσολα. Φυσικα στο ενδιαμεσο θα εχω και προβλημα να τρεξω παιχνιδια και να βαζω τις σωστες ρυθμισεις που προφανως παρελειψε να κανει ο φιλος που ανοιξε το ποστ

Βαζω - Παιζω και τελος !!. Δεν ειμαι τοσο προχωρημενος και δεν θελω η ΒΑΡΙΕΜΑΙ πλεον να καθομαι να ψαχνω antialliasing, textures, shaders και δε ξερω και γω τι αλλες ρυθμισεις εχει η καθε NVIDIA + ATI. Ουτε με ενοχλει αν θα παιζω κατι σε 720p και οχι σε 1080 σε frame rates που δεν προκειται να δει το ματι μου

Αυτη βεβαια ειναι η δικη μου λογικη και δεν περιμενω απ το καθενα να την ασπαστει, ουτε το θετω ως θεμα αντιπαραθεσης

Ειναι λιγο ακυρο αυτο που λες οχι για τιποτε αλλο αλλα οτι κανεις στο pc κανεις και στην κονσολα. Οκ εχει μερικες μικροδιαφορες αλλα ξεκινας παιχνιδια και στο ενα και στο αλλο στο τσακ μπαμ. Δηλαδη ποσο δυσκολο ειναι να κανεις διπλο κλικ σε ενα εικονιδιο στο PC? Ναι ενταξει υπαρχει διαφορα κοστους σιγουρα τον τελευταιο καιρο αλλα μην λεμε οτι θελουμε.

Απο εκει και περα το PC μπορεις να το εχεις οπου θες, καλη ωρα οπως το εχω εγω στην τηλεοραση μου και καθομαι στην καναπεδαρα μου με την φραπεδαρα μου με συνδεδεμενο controller για οποιο παιχνιδι μου κανει κεφι. Επισης με εξαιρεση την τελευταια γενια κονσολων και αυτες καθε 4-5 χρονια αλλαζουν.

Ολες οι αποψεις δεκτες περι PC vs Console εκτος απο το θεμα του τι μπορεις να κανεις με την καθε μια. Απλα δεν υπαρχει τιποτα που να μπορει να κανει τεχνικα μια κονσολα που να μην μπορει το PC 10 φορες καλυτερα. Απλα τα πραγματα.

Δημοσ.

@mtzs

Καλά αυτό με το framerate είναι fail.. Αφού δεν το πιάνει το μάτι, γιατί στις τηλεοράσεις 100Hz η εικόνα είναι ακόμα πιο smooth..? Φιλε, αυτό που έλεγαν μύθο, οτι το μάτι δεν βλέπει διαφορά απο 25fps και πάνω, είναι μύθος.

Βλέπεις διαφορά, και μάλιστα τεράστια.

Δημοσ.

Ρε παιδια, εγω δεν ειπα σε καμια περιπτωση οτι οι κονσολες εχουν καλυτερες δυνατοτητες απο τα πισια. Δεν μπηκα σε τεχνικα χαρακτηριστικα και ουτε προκειται ξεροντας τις δυνατοτητες του καθενα.

Για το συνολικο αποτελεσμα μιλησα.

Γι αυτο που βλεπω και με ικανοποιει μιλησα με το ελαχιστο κοστος μαλιστα !!!

Με γεια σας και χαρα σας να τα εχετε στο σαλονι σας και με τα κουτια τους και τα tower σαν media center..

Εγω οπως εχω πει σε πολλα ποστς δε γουσταρω στο σαλονι μου ουτε συρμα για δειγμα. Και το ΠΣ3 ειναι επιμελως κρυμενο

Και αυτο που βλεπω μου αρεσει πολυ περισσοτερο απ οτι εβλεπα σε πισι. Ειναι καθαρα ΘΕΜΑ ΓΟΥΣΤΟΥ

Ουτε strategy θελω, ουτε adventure στη κονσολα οπως ειπε καποιος παραπανω. Αν θελω τετοια και ενα core2duo laptopaki με χαμηλες αναλυσεις, αρκετο ειναι για να μη μπαινω σε εξοδα κιολας

@ Johnvani. Το ματι πιανει ανετα μεχρι 30 fps. Στα 45 γινεται οριακο. Απο κει και περα τα 60 πολυ λιγα ματια τα πιανουν και σιγουρα οχι του μεσου αθρωπου. Αυτο που πιανουν ειναι η διαφορα στην ανοδο η την πτωση του frame rate οταν παραδειγμα αυτο παει απο 60 σε 50. Το ματι δε μπορει να καταλαβει τη διαφορα αν κατι τρεχει συνεχομενα σε 60 η συνεχομενα σε 50

Την διαφορα πτωσης η ανοδου ομως την πιανει.

Τα Hertz εχουν να κανουν με το ποσο smooth τρεχει κατι σε ιδανικες συνθηκες. Υπαρχουν τετοιες;

Ναι ενταξει υπαρχει διαφορα κοστους σιγουρα τον τελευταιο καιρο αλλα μην λεμε οτι θελουμε.

Ειπα οτι θελω; εγραψα για κοστος + ρυθμισεις; Μηπως ανεφερα κατι το οποιο δεν υφισταται;

Μαλλον διαβαζουμε η σκεπτομαστε η ανακαλυπτουμε οτι θελουμε !!!!!

Δημοσ.

Συμφωνώ και εγώ με τον mtzs. Θεωρώ πως τα γραφικά των κονσολων είναι ικανοποιητικά. Στο pc σίγουρα ορισμένα παιχνίδια θα έχουν καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα. Ο χειρισμός που έχεις με τα gamepads πάντως και ότι κάθεσε στο σαλόνι σου με την τηλεορασάρα σου χωρίς καλώδια κλπ είναι το κάτι άλλο. Μόνο στα shooter πιστεύω χάνουν οι κονσόλες που σε δυσκολεύουν στον στόχο, αλλά όλα είναι θέμα συνήθειας.

Χρόνια πολλά.

Δημοσ.

Βάλτε controller και έγινε κονσόλα και το PC, πού κολλάτε..?

Προσωπικά βλέπω μεγάλη διαφορά μεταξύ 30 και 60. Ναί, απο 40 και άνω δεν βλέπω τόσο μεγάλη, αλλά πάλι υπάρχει.

Και όπως είπες, στα framedrops είναι αισθητή.

Υπάρχουν, τώρα δεν θυμάμαι αν είναι 90 ή 100 (νομίζω βγήκαν και με παραπάνω), αλλά ναί, υπάρχουν.

Δημοσ.

Βάλτε controller και έγινε κονσόλα και το PC, πού κολλάτε..?

Προσωπικά βλέπω μεγάλη διαφορά μεταξύ 30 και 60. Ναί, απο 40 και άνω δεν βλέπω τόσο μεγάλη, αλλά πάλι υπάρχει.

Και όπως είπες, στα framedrops είναι αισθητή.

Υπάρχουν, τώρα δεν θυμάμαι αν είναι 90 ή 100 (νομίζω βγήκαν και με παραπάνω), αλλά ναί, υπάρχουν.

Δεν είναι το ίδιο. Δεν ξέρω εμένα πιο πολύ με τραβάει να παίξω στο ps3 μου πάντως ακόμα και τα multiplatform παρά στο pc :P

Δημοσ.

εγω ημουν φανατικος με κονσολες κ γιαυτο τις εχω παρει κ ολες,απο τοτε ομως που εφτιαξα το pc μου οι κονσολες εχουν γεμισει σκονη η διαφορα στα γραφικα ειναι τερατωδης,ολα τα εχω στην ιδια tv, 40αρα FHD,ολα τα παιχνιδια τα παιζω στο pc τωρα πια με ασυρματο xbox 360 χειριστηριο,ναι μπορει να εχουν μερικες αποκλειστικοτητες οι κονσολες αλλα μεχρι εκει.

οσο για την ερωτηση του thread starter παιζει κ ρολο με τι καλωδιο εχεις το πσ3 κ με τι το pc,πχ μπορει στην τv σου το HDΜΙ να βγαζει πιο φωτεινα χρωματα κτλ

Δημοσ.

Δεν είναι το ίδιο. Δεν ξέρω εμένα πιο πολύ με τραβάει να παίξω στο ps3 μου πάντως ακόμα και τα multiplatform παρά στο pc :P

Τα multi εννοείται στο PC, και με Χ360 controller είναι σα να παίζεις σε κονσόλα, στα 1080p και καλύτερο frame rate.

PS3 για exclusives γιατί εκεί δείχνει τις δυνατότητές του, αμαρτία να παίζεις multiplatform τίτλους (έτσι το βλέπω εγώ φυσικά)..

Δημοσ.

Τα multi εννοείται στο PC, και με Χ360 controller είναι σα να παίζεις σε κονσόλα, στα 1080p και καλύτερο frame rate.

PS3 για exclusives γιατί εκεί δείχνει τις δυνατότητές του, αμαρτία να παίζεις multiplatform τίτλους (έτσι το βλέπω εγώ φυσικά)..

Καλά μπορεί να φταίει που το ps3 μου είναι καινούργιο και θέλω να παίζω μόνο εκεί και όχι στο pc. Πάντως με το τωρινό μου pc, προτιμώ το ps3 γιατί πρέπει να μπλέκω με αναλύσεις και ρυθμίσεις στο pc. Προτιμώ να ξεκινάω το παιχνιδάκι μου στο ps3 και να παίζω κατευθείαν!

Δημοσ.

Με μια νεώτερη κάρτα και ένα O/C στον επεξεργαστή (για αποφυγή πιθανού bottleneck) να δείς που θα προτιμούσες PC. ;)

Και όπως είπες, παίζει ρόλο που το έχεις λίγο καιρό, κι εγώ οταν έπαιρνα μια κονσόλα, οι άλλες έτρωγαν σκόνη.

Δημοσ.

Με μια νεώτερη κάρτα και ένα O/C στον επεξεργαστή (για αποφυγή πιθανού bottleneck) να δείς που θα προτιμούσες PC. ;)

Και όπως είπες, παίζει ρόλο που το έχεις λίγο καιρό, κι εγώ οταν έπαιρνα μια κονσόλα, οι άλλες έτρωγαν σκόνη.

Και πάλι δεν ξέρω άμα θα προτιμούσα το 19άρι monitor του pc σε σχέση με την 32άρα τv. ^_^

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...