Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λυστε μου τοτε μια απορια, αφου τα PC ειναι κατα πολυ καλυτερα απο τις κονσολες και ειδικα απο το PS3 και ευχαριστιεστε τα παιχνιδια καλυτερα στα PC γιατι πατε και αγοραζετε και PS3?

δεν αγοραζουμε ps3, Γενικα ειμαστε console-haters

εεετσι μπραβο, αποκλειστικοτητες σαν το Uncharted,Gran Turismo,God Of War κλπ το PC δεν τις εχει οτε θα τις αποκτησει, οποτε μην κατακρινετε τις κονσολες και μην τα συγκρινετε.τα PC δεν βγηκαν για gaming ενω οι κονσολες ειναι καθαρα για gaming ασχετα αν προσθετουν και καποιες εφαρμογες μεσα.

Εννοειται πως θελω π.χ. να παιξω gt5 αλλα συμβιβαζομαι με παρομοια (εως και καλυτερα) παιχνιδια και το πολυ πολυ μεσω emulator (π.χ. gow)

αλλο ηθελα να σου πω, τι τα pc ειχαν βγει για αλλον σκοπο και οχι για gaming ενω οι κονσολες ειχαν βγει καθαρα για gaming αλλα που τα τελευταια χρονια που προχωραει ολο και πιο πολυ η τεχνολογια αλλαζουν τα πραγματα.

γενικα τα pc ειναι all-around ενω οι κονσολες στρεφονται προς τα games, αυτο ομως δεν σημαινει οτι τα pc δεν ειναι game machines

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πριν 3 μερες επαιξα το Ninja gaiden 3 στο Ps3 σε 50αρα πλασμα ρυθμισμενη και ρυθμισμενο και το Ps3 στα μεγιστα.και τα textures ηταν απαραδεκτα

Νομιζα οτι επαιζα ps1!!!

πιξελς τεραστια,ειδικα οταν ειχε γρηγορη κινηση...

Δημοσ.

Εγω ενα ξερω να πω. δε μπανα φτιαξεις και πισι με GPU χιλιαρικου;

Το GAMEPLAY που προσφερει η κονσολα δε προκειται να το δεις ποτε σε pc. Τοσο απλο ειναι.

Αμα δειτε UC3, GOW3, κλπ σε πισι ελατε να μου το πειτε και μενα και τοτε θα σας κανω δωρο το ΠΣ3

To pc ειναι μεχρι να παιζεις COD και τα συναφη. Εκει του βγαζω το καπελο λογω χειρισμου.

Α μην ειμαι αδικος, εχει και τα adventrures

Για ολα τα υπολοιπα θα παραμεινει PC !!!

Δημοσ.

Γιατί έχει αποκλειστικότητες (και γενικά κάθε κονσόλα, τις οποίες αξίζει να παίξεις).

Και φυσικά λόγω online.

Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις οπου το PS3 αγγίζει παιχνίδια PC οπτικά.

Το αυτό. Αγόρασα PS3 για το GT5, το Uncharted 2, το MGS4, το Heavy Rain και το GOW. Παιχνίδια που δεν βρίσκεις στο PC.

Δημοσ.

δεν αγοραζουμε ps3, Γενικα ειμαστε console-haters

Εννοειται πως θελω π.χ. να παιξω gt5 αλλα συμβιβαζομαι με παρομοια (εως και καλυτερα) παιχνιδια και το πολυ πολυ μεσω emulator (π.χ. gow)

γενικα τα pc ειναι all-around ενω οι κονσολες στρεφονται προς τα games, αυτο ομως δεν σημαινει οτι τα pc δεν ειναι game machines

εσυ μπορει να μην αγοραζεις αλλα αν δεις καποια σχολι στο συγκεκριμενο τοπικ θα καταλαβεις.

πιστεψε με καλυτερο απο το GT5 δεν θα βρεις και ειδικα στο pc, αυτο που μπορει να το συναγωνιστει ειναι το Forza 4 του Χ360 αλλα και παλι δεν ξερω.οτι ρυθμισεις εχει μεσα το GT5 δεν τις βρισκεις σε αλλο παιχνιδι.

δεν ειπα οτι δεν ειναι game machines, να διαβαζετε καλα πρωτα τι λεω και μετα να απαντατε.ειπα οτι ο λογος δημιουργιας του (πριν ποσα χρονια) δεν ηταν για gaming ενω αντιθετα ο λογως δημιουργιας των κονσολων ειναι καθαρα για gaming και αυτο δεν αλλαζει.

Δημοσ.

Καταρχην ειναι αλλου το Forza σε σχεση με το GT5 και κατα δευτερον εχεις δει ποτε Rfactor σε PC η live for speed?

οχι μονο σε βιντεο.

σαρεσουν τα γραφικα του live for speed? :shock:

Δημοσ.

εεετσι μπραβο, αποκλειστικοτητες σαν το Uncharted,Gran Turismo,God Of War κλπ το PC δεν τις εχει οτε θα τις αποκτησει, οποτε μην κατακρινετε τις κονσολες και μην τα συγκρινετε.

τα PC δεν βγηκαν για gaming ενω οι κονσολες ειναι καθαρα για gaming ασχετα αν προσθετουν και καποιες εφαρμογες μεσα.

Δηλαδή το να πεις την αλήθεια πως τα μέτρια PC είναι δυνατότερα σημαίνει πως κατακρίνεις τις κονσόλες; :rolleyes:

Δημοσ.

εσυ μπορει να μην αγοραζεις αλλα αν δεις καποια σχολι στο συγκεκριμενο τοπικ θα καταλαβεις.

πιστεψε με καλυτερο απο το GT5 δεν θα βρεις και ειδικα στο pc, αυτο που μπορει να το συναγωνιστει ειναι το Forza 4 του Χ360 αλλα και παλι δεν ξερω.οτι ρυθμισεις εχει μεσα το GT5 δεν τις βρισκεις σε αλλο παιχνιδι.

δεν ειπα οτι δεν ειναι game machines, να διαβαζετε καλα πρωτα τι λεω και μετα να απαντατε.ειπα οτι ο λογος δημιουργιας του (πριν ποσα χρονια) δεν ηταν για gaming ενω αντιθετα ο λογως δημιουργιας των κονσολων ειναι καθαρα για gaming και αυτο δεν αλλαζει.

Αν το παρουμε ετσι και τα κινητα για τι χρηση βγηκαν και τι κατεληξαν;

Δημοσ.

Δηλαδή το να πεις την αλήθεια πως τα μέτρια PC είναι δυνατότερα σημαίνει πως κατακρίνεις τις κονσόλες; :rolleyes:

δυνατοτερα σε πιο πραγμα?σε επεξεργαστες καρτεσ κλπ?λογικο ειναι.

Αν το παρουμε ετσι και τα κινητα για τι χρηση βγηκαν και τι κατεληξαν;

τι κατεληξαν?

Δημοσ.

δυνατοτερα σε πιο πραγμα?σε επεξεργαστες καρτεσ κλπ?λογικο ειναι.

Σε τι άλλο θα μπορούσαμε να λέμε?

Βγάζουν καλύτερα γραφικά. Αυτή ήταν η ερώτηση του θέματος σε αυτό απαντησαμε.

Δημοσ.

Σε τι άλλο θα μπορούσαμε να λέμε?

Βγάζουν καλύτερα γραφικά. Αυτή ήταν η ερώτηση του θέματος σε αυτό απαντησαμε.

σε καλυτερα γραφικα οχι σε ολα τα παιχνιδια, πχ στο bf3 ναι πορωθηκα μολις το επαιξα στο pc και αυτος ηταν ο λογος για τον οποιο το συγκεκριμενο δεν το πηρα στο PS3 σε αλλα παιχνιδια ομως του βγαζω το καπελο, πχ αν δεις fifa12,pro12 στο PS3 και στο PC πολυ καλυτερα στο PS3, τα ευχαριστιεσε και καλυτερα λογο της τηλεορασης.

Δημοσ.

σε καλυτερα γραφικα οχι σε ολα τα παιχνιδια' date=' πχ στο bf3 ναι πορωθηκα μολις το επαιξα στο pc και αυτος ηταν ο λογος για τον οποιο το συγκεκριμενο δεν το πηρα στο PS3 σε αλλα παιχνιδια ομως του βγαζω το καπελο, πχ αν δεις fifa12,pro12 στο PS3 και στο PC πολυ καλυτερα στο PS3, τα ευχαριστιεσε και καλυτερα λογο της τηλεορασης.[/quote']

Μάλλον αστειευεσαι. Έχω το FIFA και στις τρεις πλατφόρμες και στο pc είναι δυο κλάσεις ανώτερο. Το μόνο υπέρ που έχει η έκδοση για κονσόλες ο περισσότερος κόσμος στο online. Και το παιχνίδι το παίζεις με χειριστήριο. Το ίδιο ισχύει και για το pro.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Εγω ενα ξερω να πω. δε μπανα φτιαξεις και πισι με GPU χιλιαρικου;

Το GAMEPLAY που προσφερει η κονσολα δε προκειται να το δεις ποτε σε pc. Τοσο απλο ειναι.

Αμα δειτε UC3, GOW3, κλπ σε πισι ελατε να μου το πειτε και μενα και τοτε θα σας κανω δωρο το ΠΣ3

To pc ειναι μεχρι να παιζεις COD και τα συναφη. Εκει του βγαζω το καπελο λογω χειρισμου.

Α μην ειμαι αδικος, εχει και τα adventrures

Για ολα τα υπολοιπα θα παραμεινει PC !!!

Το σκοτωσες και εσυ ομως ρε παιδακι μου. Μιλησες για gameplay και μου πεταξες στη μαπα UC3 και God of War 3?? Εσκασε το κεφαλι μου λεμε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...