vagelis81 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Συζητουσαμε με καποιο φιλο πανω σε καποιο θεμα και επειδη δε μπορεσαμε να καταληξουμε καπου αποφασισα να ζητησω τη βοηθεια σας.Η διαφωνια μας ειχε να κανει σχετικα με τη διαφορα στα γραφικα μεταξυ Ps3 και υπολογιστη (στα ιδια παιχνιδια ενννοειται).Και να σας εξηγησω τι εννοω.Εχω παιξει αρκετα παιχνιδια πρωτου προσωπου (call of duty,battlefield κτλ) στον υπολογιστη μου .Εδω να σας πω οτι προκειται για αρκετα δυνατο υπολογιστη.Μονο η καρτα γραφικων κοστιζε 500 ευρω αλλα και το υπολοιπο συστημα ηταν πολυ καλο.Εννοειται οτι ετρεχα τα παιχνιδια στη μεγιστη αναλυση .Ομως οσες φορες ετυχε να δω να "τρεχει"το ιδιο παιχνιδι σε ps3 διαπιστωσα μια αρκετα μεγαλη διαφορα στα γραφικα.Τα χρωματα ηταν πιο ζωντανα,πιο γιαλυστερα γενικως πιο υψηλης αναλυσης απ οτι στον υπολογιστη μου.Ακομα και στο δικο μου ps3 που αγορασα σχετικα προσφατα ειδα μεγαλη διαφορα στο fifa 12 για παραδειγμα.Να προσθεσω οτι το ps3 και ο υπολογιστης παιζουν στην ιδια οθονη (lcd full hd samsung 37 ιντσων).Και επιστρεφουμε στο ερωτημα μου.Εγω υποστηριζω ο,τι σας εγγραψα μεχρι τωρα.Υποθετω,οτι αυτη η διαφορα ΙΣΩΣ να ωφειλεται στην ικανοτητα του ps3 να αναπαραγει blu-ray.Απ την αλλη ο φιλος μου δεν εχει κανει τη συγκριση με τα ματια του ,και υποστηριζει οτι ακομα κι ειναι ετσι το blu-ray δεν εχει καμια σχεση διοτι το μοναδικο παραπανω που εχει απο ενα κοινο dvd ειναι χωρος.Εσεις λοιπον τι πιστευετε;Υπαρχει οντως διαφορα στα γραφικα μεταξυ υπολογιστη-ps3 ή ειναι η ιδεα μου,και αν ειναι οντως ετσι που μπορει να ωφειλεται;
geowizard Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 εννοειται πως το pc εχει καλυτερα γραφικα (με full τις ρυθμισεις παντα) απο το Ps3 απλα καποια παιχνιδια τα αφηνουν με σκατα γραφικα στο pc με σκοπο να μεγαλωσουν την mod κοινότητα του συγκεκριμενου παιχνιδιου... υ.γ. και 2000€ να κοστιζε η καρτα γραφικων σου εαν εχεις βαλει το παιχνιδι να τρεχει σε αναλυση 800x400 εννοειται πως το ps3 θα εχει καλυτερα γραφικα
vagelis81 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 υ.γ. και 2000€ να κοστιζε η καρτα γραφικων σου εαν εχεις βαλει το παιχνιδι να τρεχει σε αναλυση 800x400 εννοειται πως το ps3 θα εχει καλυτερα γραφικα Αφου το εγγραψα.Ετρεχα τα παιχνιδια στη μεγιστη αναλυση.
dimitrisOS Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Αφου το εγγραψα.Ετρεχα τα παιχνιδια στη μεγιστη αναλυση. αναλυση ναι αλλα απαιτησεις ; low - med - high εκει ειναι το θεμα .
vagelis81 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δεν ειμαι σιγουρος.Νομιζω high.Εν τελει τι ισχυει δηλαδη;Οτι ενας καλος υπολογιστης μπορει να φτασει ενα ps3;;;
NickTG Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Ισχύει ότι πλέον ακόμα και ένας μέτριος υπολογιστής είναι άνετα καλύτερος από ένα PS3.
Chaos3X Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Για να σου δώσω να καταλάβεις, το low στις ρυθμίσεις του BF3 στο PC είναι το max του PS3! Γεικά το όλο θέμα είναι ιεροσυλία και άκυρο! Ένα σύγχρονο PC της τάξεως των 400€ τρώει για προϊνό όλες τις κονσόλες μαζί! Και τα λέω όλα αυτά χωρίς ίχνος fanboyσμού. Έχω στην κατοχή μου και PC και PS3 οπότε μιλώ εμπειρικά.
dimitrisOS Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Αρα αυτο που ειδα ηταν λαθος; Μάλλον δεν έχεις σωστές ρυθμίσεις
Tilemaxx Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Μέχρι και το Laptop της υπογραφής μου είναι κατά πολύ ανώτερο του PS3.
kjtzemis Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 λυστε μου τοτε μια απορια, αφου τα PC ειναι κατα πολυ καλυτερα απο τις κονσολες και ειδικα απο το PS3 και ευχαριστιεστε τα παιχνιδια καλυτερα στα PC γιατι πατε και αγοραζετε και PS3?
JohnVani18 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Γιατί έχει αποκλειστικότητες (και γενικά κάθε κονσόλα, τις οποίες αξίζει να παίξεις). Και φυσικά λόγω online. Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις οπου το PS3 αγγίζει παιχνίδια PC οπτικά.
kjtzemis Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Γιατί έχει αποκλειστικότητες (και γενικά κάθε κονσόλα, τις οποίες αξίζει να παίξεις). Και φυσικά λόγω online. Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις οπου το PS3 αγγίζει παιχνίδια PC οπτικά. εεετσι μπραβο, αποκλειστικοτητες σαν το Uncharted,Gran Turismo,God Of War κλπ το PC δεν τις εχει οτε θα τις αποκτησει, οποτε μην κατακρινετε τις κονσολες και μην τα συγκρινετε. τα PC δεν βγηκαν για gaming ενω οι κονσολες ειναι καθαρα για gaming ασχετα αν προσθετουν και καποιες εφαρμογες μεσα.
JohnVani18 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Στις μέρες μας, που σκάς 300 και άνω € για κάρτα γραφικών και μόνο, τα PC είναι για gaming. Ίσως να μην έχουν τα (εμπορικά) παιχνίδια που έχουν οι κονσόλες, αλλά και πάλι έχουν τίτλους πολύ αξιοπρεπές, και φυσικά τα παίζεις σε ποιότητα που οι κονσόλες ονειρεύονται. υγ : όσον αφορά Gran Turismo, rFactor 2, Project CARS, Assetto Corsa
kjtzemis Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Στις μέρες μας, που σκάς 300 και άνω € για κάρτα γραφικών και μόνο, τα PC είναι για gaming. Ίσως να μην έχουν τα (εμπορικά) παιχνίδια που έχουν οι κονσόλες, αλλά και πάλι έχουν τίτλους πολύ αξιοπρεπές, και φυσικά τα παίζεις σε ποιότητα που οι κονσόλες ονειρεύονται. υγ : όσον αφορά Gran Turismo, rFactor 2, Project CARS, Assetto Corsa αλλο ηθελα να σου πω, τι τα pc ειχαν βγει για αλλον σκοπο και οχι για gaming ενω οι κονσολες ειχαν βγει καθαρα για gaming αλλα που τα τελευταια χρονια που προχωραει ολο και πιο πολυ η τεχνολογια αλλαζουν τα πραγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις