bak21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Καλησπέρα και χρόνια πολλα! Μετα απο σκαλισμα στους φακέλους του mac os snow leopard και διαγραφή των αρχείων που περιέχονται στους φακέλους launchdaemons, για δικούς μου ( ηλίθιους) λόγους, ο Mac δεν ξαναανοιξε κανονικα. Έβαλα το install cd κι έτρεξα το disk utility χωρίς επιτυχία αφού μου έβγαλε invalid node structure και αδυναμία έπαναδημιουργιας directory και ανάγνωσης σκληρού δισκου. Έχει ακούσει κανεις τίποτα για το disk warrior ( cd εκκίνησης και επισκευής mac) κι αν είναι αποτελεσματικό διότι δε θέλω να κάνω format και να χάσω τα αρχεία μου. Υπάρχει καμία ιδέα; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Χρόνια πολλά και σε 'σένα. Θα πρέπει να εγκαταστήσεις ξανά (Reinstall) το Snow. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bak21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Με reinstall όμως Χανω τα δεδομένα μου η όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δεν χάνεις τίποτα, αφού επιγράφεραι μόνο το σύστημα και οι συνοδευτικές του εφαρμογές που επανέρχονται στις εργοστασιακές τους ρυθμίσεις. Δεν επηρρεάζονται οι προσωπικές σου ρυθμίσεις, ούτε τα αρχεία σου ούτε οι εφαρμογές τρίτων developers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bak21 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Ωραία τα τι δοκιμάσω και θα επανέλθω!!! Ευχαριστω... Sent from me!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα