L-Griever Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Kαλησπέρα, Έλεγα να φτιάξω ένα thread όπου να παίζουμε online για κάποια βραβεία που δεν μπορούμε να τα αποκτήσουμε αλλά με βοήθεια..Θα γράφουμε ποια παιχνίδια και βραβεία θέλουμε να παίξουμε.. Έχουμε και λέμε.. Εγώ χρειάζομαι βοήθεια στα παρακάτω games: 1.Resident Evil 5 (Team Survivors και Team Slayers) 2.FEAR 3 (Big Brother play as Fettel) 3.Resident Evil Operation Raccoon City (All online trophies) Αυτά έχω προς το παρον που ζητάω βοήθεια... Για ID μέσω pm ή εδώ.
JohnVani18 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Αν δεν ξάνω λάθος, το 2ο trophy μπορείς να το πάρεις και μόνος σου. Απλά τερμάτησε μια φορά το story mode, διάλεξε chapter και σαν χαρατκήρα πάρε τον Fettel. BTW, παίζει κανένας Resistance 2 και ασχολείται με το Killing Machine (ποιό άλλο)..?
L-Griever Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Αν δεν ξάνω λάθος, το 2ο trophy μπορείς να το πάρεις και μόνος σου. Απλά τερμάτησε μια φορά το story mode, διάλεξε chapter και σαν χαρατκήρα πάρε τον Fettel. BTW, παίζει κανένας Resistance 2 και ασχολείται με το Killing Machine (ποιό άλλο)..? Στο F.E.A.R 3 δεν μπορώ να το πάρω γιατί θα πρέπει κάποιος να κάνει host ως Brother και εγώ να παίζω τον Fettel και να τον βοηθάω και έτσι θα το πάρω.. Aν και δεν έχω παίξει το Resistance 2 σύμφωνα με το trophy guide λέει Κilling Machine ---------------- Score 10,000 kills in ranked matches in Online Competitive Multiplayer. (29) Which trophy gives Resistance 2 such a time consuming platinum? This trophy. If you want the platinum, prepared to do some grinding to reach the required 10,000 kills. Unless you're insane or for some particular reason prefer to earn this legitimately, you're most likely going to want to boost this.
JohnVani18 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Το ξέρω τι θέλει το Killing Machine, απλά επειδή μόνος μου είναι κάπως βαρετό, ρωτάω αν παίζει κανένας άλλος να το παίξουμε μαζί.
L-Griever Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Το ξέρω τι θέλει το Killing Machine, απλά επειδή μόνος μου είναι κάπως βαρετό, ρωτάω αν παίζει κανένας άλλος να το παίξουμε μαζί. Φαίνεται ότι δεν απαντάει κανένας άλλος Αν είχα το παιχνίδι θα σε βοηθούσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα