bak21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Καλησπέρα και χρόνια πολλα! Έχω 3 γραμμές εταιρικό πακέτο στη wind εδω και 5 χρονια. Ενώ κάθε χρόνο μέχρι φέτος με επιδοτούσαν με ένα σεβαστό πόσο ( 200 εώς 400 euro) χωρίς ιδιαίτερα ποσά λογαριασμών (50 -70 euro συνολικά το μήνα) για ετήσια συμβόλαια, φέτος μου προσφέρουν 3 συσκευές Samsung των 19,90 χωρίς δυνατότητα συμψηφισμού η εξαργυρωσης ποσού σε κάτι άλλο κλπ κλπ. Το πρόβλημα είναι οτι δε θα ήθελα να χάσω τους εταιρικόυς όρους που ισχύουν για μένα και να αλλάξω εταιρεία. Υπάρχει τρόπος να πίεσω για κάτι καλύτερο; Θα ήθελα τις γνώμες και τις εμπειρίες σας!! Sent from my iPhone using Insomnia
makfil Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη. Έχοντας παρόμοια δεδομένα με τα δικά σου, αλλά με πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από το δικό σου και με πακέτο που έχει καταργηθεί πριν από χρόνια, αλλά συνεχίζει στην περίπτωσή μου, αντιμετωπίζω το πρόβλημα αυτό κάθε χρόνο, στην περίοδο ανανέωσης του συμβολαίου. Στις περιπτώσεις αυτές είναι δύσκολο να απειλήσεις με διακοπή αφού θα χάσεις τους όρους που έχεις στο συμβόλαιό σου. Τα τελευταία χρόνια έχουν περιορίσει σημαντικά την επιδότηση και η μόνη λύση που πιστεύω ότι μπορεί να λειτουργήσει, σε ένα βαθμό, είναι να δημιουργήσεις μια σχέση συνεργασίας με ένα συγκεκριμένο (κάπως μεγαλύτερο) κατάστημα της Wind και ένα συγκεκριμένο υπάλληλο, κατά προτίμηση όχι του πάγκου αλλά από τα υπόλοιπα στελέχη "γραφείου", ο οποίος θα ενδιαφερθεί προσωπικά για το θέμα σου στην περίοδο ανανέωσης. Έχω διαπιστώσει ότι με την παρέμβαση αυτού του υπαλλήλου πετυχαίνω καλλίτερη επιδότηση από αυτή που δίνει το σύστημα σε οποιοδήποτε κατάστημα.
bak21 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Θα το δοκιμάσω Makfil να δούμε αν μπορώ να πετύχω κάτι και θα επανέλθω... Νομίζω στο δακτυλιδι της κηφισιας η στο mall υπάρχουν μεγάλα καταστήματα που ίσως εξυπηρετήσουν... Ευχαριστω πάντως!! Sent from me!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα