Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα όπως βλεπετε και απο τον τίτλο θα προβώ σε αγορά ενος ssd. O ssd θα έχει μέσα μόνο τα windows. Το σύστημα μου αποτελείται απο εναν amd 955 sta 4.0 ghz 4 gb ram ati hd 6850 sata 2 mobo(δεν θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο και είμαι και αρκετά χιλιόμετρα μακριά οποτε..) 2 hdd και τροφοδοτικό corsair 500 v2. Δίνω μέχρι 100-150 ευρώπουλα.. Ακούω προτάσεις. Καλο πάσχα να έχετε με υγεία και χαρά.

Ευχαριστώ πολυ.

Δημοσ.

Eπειδη οι διαφορες επι του πρακτεου αναμεσα σε αυτα τα μοντελα ειναι ανεπαισθητες σε καποιον που δεν bencharei το δισκο του, προτεινω να πας σε 120gb μοντελο για να εισαι ανετος και μετα διαλεξε κατι απο corsair force 3/corsair force gt/ocz agility 3. Για after sales δεν ξερω και πολλα, εχω ακουσει οτι η corsair ειναι καλη παντως.

Δημοσ.

Εαν το θελεις μονο για windows οπως λες τοτε σιγουρα τον agility III τον 60αρι.λογω του οτι ειναι φθηνος.αλλα στο budget σου εγω θα κοιτουσα και για 120αρι που παλι πιο φθηνα σου βγαινει.περι τα 130 euros.οπως σου ειπαν.διαφορες στις επιδοσεις δεν υπαρχει περιπτωση να δεις.

Δημοσ.

όχι ακόμα φίλε μου κλειστα έιναι τα καταστήματα. Απο τετάρτη λογικά θα τον φοραω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...