johnniewolker Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Ααα καλαα...Τοτε το μπατζετ θα παει 600ευρω..!!!! λεω εαν υπαρχει προβλημα με θερμοκρασια δεν μιλησα για εμενα συγκεκριμενα Και το crossfire δεν ειναι σιγουρο οτι θα το κανω απλα ρωτησα εαν αξιζει
κοκολινος Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Ξεκινωντας το ποστ σου,δεν ανεφερες κατι για υδροψυξη...!!Η υδροψυξη ξεφευγει κατα πολυ...!!!Εγω το σκεπτικο μου στο ειπα..!!Για την δικη σου περιπτωση,cpu/mobo/ram/psu αν εχεις σκοπο ν πας σε high-end καρτουλα!!
johnniewolker Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Ξεκινωντας το ποστ σου,δεν ανεφερες κατι για υδροψυξη...!!Η υδροψυξη ξεφευγει κατα πολυ...!!!Εγω το σκεπτικο μου στο ειπα..!!Για την δικη σου περιπτωση,cpu/mobo/ram/psu αν εχεις σκοπο ν πας σε high-end καρτουλα!! Αλλα παντως θα τα επαιρνα ετσι κι αλλιως αυτα που μου προτηνες απλα δεν το αναφερα στο ποστ μου.
κοκολινος Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Ωραια...Βρες να δωσεις τα δικα σου,παρε αυτα π πρεπει και μετα βλεπεις!!!
Ntenteras Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Επισης να ξερεις οτι δεν ξεκλειδωνουν ολες οι 6950. Και τωρα πια ειναι λιγο δυσκολο να βρεις καποια που να ξεκλειδωνει ειδικα για καινουργια μαλλον δεν εχεις πιθανοτητες. Εγω παντως οπως ειπαν και οι υπολοιποι θα σου ελεγα οτι το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανεις ειναι να βρεις μια οθονη με αναλυση 1920x1080 ή και παραπάνω. Ακομα επιβαλλεται να βαλεις τουλαχιστον αλλα 2gb ram. Ο επεξεργαστης σου κραταει ακόμα. Ωστοσο καλο θα ηταν να βαλεις και εναν ssd ~120gb ο οποιος θα απογειωσει τις επιδοσεις του συστηματος σου. Οποτε με ~350 ευρω θα κανεις μια αναβαθμιση πολυ πιο ουσιαστικη απο το cf με 6950.
johnniewolker Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Το γνωριζω οτι δεν ξεκλιδονουν ολες και ειδικα οι καινοιυργιες. mobo ASUS P8H67-M PRO REV3.0 cpu i5 2500k 6gb ram monitor αυτα σκευτομαι
κοκολινος Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Ανοξε ενα θεμα στις αναβαθμισεις να παρεις απαντησεις..!!!Σιγουρα θα βγαλεις καλυτερη συνθεση...!!!
discoboyminimal Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 δες σε Ζ68 μερια μητρικη..ο επεξεργαστης κορυφη..τωρα στις ram 6GB ?υπαρχουν 3αρες ραμ?εσυ παιζεις σε dual channel αρα 2χ2GB η 2x4GB
johnniewolker Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 δες σε Ζ68 μερια μητρικη..ο επεξεργαστης κορυφη..τωρα στις ram 6GB ?υπαρχουν 3αρες ραμ?εσυ παιζεις σε dual channel αρα 2χ2GB η 2x4GB απλα το ανεφερα.θα δω μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα