Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλα σε όλους!!!

Έχω το παρακάτω pc και θα ήθελα την γνώμη σας,

HDD

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

RAM

CPU

CASE

Τροφοδοτικό

Οθόνη

Χρήση υπολογιστή : games (κυρίως Wow και Diablo 3) / internet

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Οχι κάτι ιδιαίτερο

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος): Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό το θέμα

Με βάση τα παραπάνω σκεφτόμουν για κάποια αναβάθμιση. Αρχικά είπα για RAM αλλα μετά τις τιμές που είδα για τις DDR2 μπήκα στην σκέψη για DDR3...το οποίο ομως συνεπάγεται και μητρική!!! Και έτσι προέκυψε και η κάρτα γραφικών αφου αν είναι να γίνει να γίνει σωστά.

Θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε αν πιστεύετε πως όντως χρειάζομαι αναβάθμιση ή όχι. Αν ναι τι έχετε να μου προτείνετε? (budget γυρω στα 200€) Και αυτά που θα αντικαταστήσω υπάρχει περίπτωση να τα πουλήσω και να πάρω κάποια χρήματα? Ρωτάω επειδή δεν γνωρίζω απο τιμές μεταχειρισμένων.

Δημοσ.

Μπορείς να :

1)Προσθέσεις μνήμη (4gb να έχεις τουλάχιστον) και αλλαγή τη κάρτα γραφικών(πουλώντας την 8800)

ή

2)Πας σε ddr3 μητρική και 8gb ram και κάρτα γραφικών (πουλώντας τα "παλιά")

Ο επεξεργαστής σου είναι μια χαρά

Το τροφοδοτικό αν είναι αυτό είναι κι αυτό μια χαρά.

Δημοσ.

2GB επιπλέον RAM, ανέβασμα του επεξεργαστή στα 3.0Ghz~ και μια κάρτα γραφικών (6850 ή 6870) . Με αυτά δεν χρειάζεσε αναβάθμιση.

Δημοσ.

Είδα σε άλλα thread οτι προτείνετε αυτήν http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-6850-PCI-Express-GDDR5-1GB-11180-00-20R.htm είναι πράγματι τόσο καλή?

@Terry: Έχεις κάτι συγκεκριμένο να μου προτείνεις? με ενδιαφέρουν και οι 2 περιπτώσεις. Όσο για το τροφοδοτικό το δικό μου σύμφωνα με το Link είναι το 550W ενώ αυτό που μου έδειξες είναι 550UB και δεν ξέρω τι διαφορές μπορεί να έχουν.

@Aspidas: Δεν έχω κάνει ποτέ o.c. και δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να τα καταφέρω επιτυχώς.

Δημοσ.

Η καρτα αψογη ειναι αλλα οχι η εκθεσιακη γτ να δωσεις 110 για εκθεσιακη του πλαισιου δεν λεει..1!!Με το o/c θα σ βοηθησουν τα παιδια ανοιγωντας ενα θεματακι !!!

Δημοσ.

Η καρτα αψογη ειναι αλλα οχι η εκθεσιακη γτ να δωσεις 110 για εκθεσιακη του πλαισιου δεν λεει..1!!Με το o/c θα σ βοηθησουν τα παιδια ανοιγωντας ενα θεματακι !!!

Συμφωνώ απόλυτα, δεν την βρήκα κάπου αλλού όμως για να δώ την τιμή της. Στο skroutz βρήκα αυτήναλλά είναι διαφορετική κάρτα

Δημοσ.

Ιδια ειναι φιλαρακο..!!!! Αλλα αυτη εδω εαν την βρεις σε καλη τιμη ειναι vfm....Πολυ δυνατη καρτα και θα σου κρατησειιιιι..!! http://www.skroutz.gr/s/343118/Sapphire-Radeon-HD6870-1GB.html

Σε ευχαριστώ πολύ, έχουν μικρή διαφορά στην τιμή οποτε αξίζει!!! Περιμένω μήπωσ μου δώσουν τα παιδία και κάποιες προτάσεις για RAM να βγει το συνολικό κόστος και βλέπουμε.

Υ.Γ.: Θα χωράει στο κουτί μου έτσι? :-)

Υ.Γ. 2: Το τροφοδοτικό θα την σηκώνει?

Δημοσ.

sorry αλλά μόνο εγώ τραβάω τα μαλλιά μου με τέτοια θέματα;

το αν χρειάζεσαι αναβάθμιση δε θα στο πούνε άλλοι αλλά θα το καταλάβεις μόνος σου.

αν δε το έχεις καταλάβει σημαίνει ότι δε χρειάζεσαι.

αν ασχολείσαι με κάποιες εργασίες-προγράμματα και βλέπεις ότι ο υπολογιστής αργεί τότε οκ αλλιώς δεν υπάρχει λόγος.

αντιμετωπίζεις κάποιο τέτοιο πρόβλημα;

έχω παρατηρήσει ότι όποιος ανοίξει παρόμοιο θέμα σε ένα φόρουμ οι απαντήσεις είναι ίδιες.

όλοι μιλάνε για αναβάθμιση.

δηλαδή αν πω εγώ ότι έχω ένα pc 5ετίας και κάνω ακριβώς τα ίδια πράγματα που έκανα και πριν 5 χρόνια, με τα ίδια προγράμματα, θα μου πούνε ότι χρειάζομαι αναβάθμιση.

-γιατί χρειάζομαι αναβάθμιση;

-επειδή ο υπολογιστής είναι παλιός και τώρα έχει βγει το τάδε μοντέλο....

-ε και;

-ε μα είναι παλιός....

τώρα αν απλά γουστάρεις να κάνεις κάποια βελτίωση άλλο θέμα.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ, έχουν μικρή διαφορά στην τιμή οποτε αξίζει!!! Περιμένω μήπωσ μου δώσουν τα παιδία και κάποιες προτάσεις για RAM να βγει το συνολικό κόστος και βλέπουμε.

Υ.Γ.: Θα χωράει στο κουτί μου έτσι? :-)

Υ.Γ. 2: Το τροφοδοτικό θα την σηκώνει?

Λογικα ναι..!!Για το τροφοδοτικο εχω ακουσει οτι ειναι σκηλια τα συγκεκριμενα τροφοδοτικα!!!

Δημοσ.

Μπορεις να μην πειραξεις τιποτα και να αγορασεις μονο μια καρτα γραφικων http://www.getitnow.gr/prod/anabathmisi/kartes-grafikon/club-3d-geforce-gtx-550ti-15-gb-karta-grafikon/prod2010022pp/ ...

Θα δεις ποση μνημη/cpu καταναλωνεις και απο εκει θα δεις να θελεις αλλη μνημη / ο/c cpu (με win xp)... H οθονη που εχεις εχει χαμηλη αναλυση , δεν χρειαζεσαι ποιο καλη καρτα γραφικων (για wow/diablo III) ...

Την παλευεις 2-3 χρονια και μετα κανεις ολικη αναβαθμιση ...

Δημοσ.

sorry αλλά μόνο εγώ τραβάω τα μαλλιά μου με τέτοια θέματα;

το αν χρειάζεσαι αναβάθμιση δε θα στο πούνε άλλοι αλλά θα το καταλάβεις μόνος σου.

αν δε το έχεις καταλάβει σημαίνει ότι δε χρειάζεσαι.

αν ασχολείσαι με κάποιες εργασίες-προγράμματα και βλέπεις ότι ο υπολογιστής αργεί τότε οκ αλλιώς δεν υπάρχει λόγος.

αντιμετωπίζεις κάποιο τέτοιο πρόβλημα;

έχω παρατηρήσει ότι όποιος ανοίξει παρόμοιο θέμα σε ένα φόρουμ οι απαντήσεις είναι ίδιες.

όλοι μιλάνε για αναβάθμιση.

δηλαδή αν πω εγώ ότι έχω ένα pc 5ετίας και κάνω ακριβώς τα ίδια πράγματα που έκανα και πριν 5 χρόνια, με τα ίδια προγράμματα, θα μου πούνε ότι χρειάζομαι αναβάθμιση.

-γιατί χρειάζομαι αναβάθμιση;

-επειδή ο υπολογιστής είναι παλιός και τώρα έχει βγει το τάδε μοντέλο....

-ε και;

-ε μα είναι παλιός....

τώρα αν απλά γουστάρεις να κάνεις κάποια βελτίωση άλλο θέμα.

Ναι μπορείς να το καταλάβεις μόνος σου δεν έχεις άδικο, αλλά το να πάρεις και 2 γνώμες απο κάποιους άλλους δεν είναι τόσο κακό ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...