drog0s Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Έλληνες Gamer αλλά και όχι μόνο! Το Cowboytv.gr είναι ένα site που φτιάχτεικε καθαρά και μόνο για την προώθηση των e-sports(ηλεκτρονικών αθλημάτων) ως μέσο ψυχαγωγίας!Κάτι που αυτή τη στιγμή υπάρχει σε όλο τον κόσμο και βρίσκεται σε πλήρη άνθιση! Για το λόγο αυτό το www.cowboytv.gr σε συνεργασία με το AIT ( Αthens Information Technology ) to IEEE και διάφορους άλλους φορείς, διοργανώνουν ένα διήμερο φεστιβάλ τεχνολογίας και Gaming στης 27-28 Απριλίου στο www.thehubevents.gr Γκάζι.(To Athens Gaming Forum 2012) Ελάτε φυσικά χωρίς είσοδο να παρακολουθήσετε την πρώτη μέρα(27/4) ομιλίες από πανεπιστιμιακού κύρους ομιλιτές αλλά και να διαγωνιστείτε πάνω στα νέα Smartphones!! Την δεύτερη μέρα(28/4) οι ποιο σκληροπυρινικοί των Games αλλά και όχι μόνο μπορούν να απολαύσουν ένα πραγματικό E-SPORTS SHOW, Με Host Tον φανταστικό Cowboy! αλλά και live τουρνουά με σχολιασμό (από εμένα. (γιγαντοοθόνες και τα συναφή. ) Τέλος να πω ότι το MTV θα είναι εκεί όπως και η RED BULL για να προσφέρουν DJ SET αλλά και άλλα side event με πολύ ενδιαφέρον και χαβαλέ !! Ένα από τα μεγαλήτερα EVENT για την προώθηση του Gaming που έχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα. Ντροπή να το χάσετε ! Αλλά και να το χάσετε ... www.cowboytv.gr Θα το καλύπτει LIVE!!! Τα λέμε εκεί και όχι μόνο οι Gamers !!!!! Σελίδες επικοινωνίας και ενημέρωσης :: - www.cowboytv.gr www.ait.gr/ait_web_site/conference/gaming/index.jsp - http://www.thehubevents.gr/ - ( http://www.own3d.tv/video/574189/The_e-sports_Show____Preview____AIT_Gaming_Forum_Arena ) - [email protected] Ευχαριστούμε! (Aπό Το crew του cowboytv.)
Toufas Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 cowboy αν δεν εχει Κρονο το event...! (καλυ επιτυχια)
Tobajara Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν 4 - 5 ορθογραφικά στο κείμενο. Ευχαριστώ για την ενημέρωση, θα το έχω υπόψη μου. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2012 από Tobajara
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Ντροπή μου.. την πρώτη μέρα(27/4) ομιλίες από πανεπιστιμιακού κύρους ομιλιτές αλλά και να διαγωνιστείτε πάνω στα νέα Smartphones!! w00t;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Υπάρχουν 4 - 5 ορθογραφικά στο κείμενο. Ευχαριστοώ για την ενημέρωση, θα το έχω υπόψη μου. Εδω εχει ορθογραφικο στον τιτλο να πουμε;P Ντροπη μου κι εμενα παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα