thalassis Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 η google διεγραψε το blog σαν κακοβουλο και ειχα μεσα 2900 αναρτησεις με 150000 φωτο γινετε αυτου του blog να ανακατευθυνετε σε ενα νεο blogπου εχω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Κατ΄αρχήν έχεις πρόσβαση στα post του διαγραμμένου blog? Έχεις κρατήσει κάποιο backup ?
thalassis Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Πλέον δεν έχω πρόσβαση στις αναρτησεις απο τον πίνακα έλεγχου το μόνο που πρόλαβα είναι να κάνω αρχείο τον κώδικα και από εκεί τις προσθέτω στο καινούργιο,το πρόβλημα που έχω είναι η ανακατεύθυνση από το παλιό στο νέο γιατί στην αναζήτηση τής γουγλ βγάζει το παλιό σε ότι είχα ανεβάσει και έτσι οι κοντά 800 μ.ο επισκεψης ανα ημέρα που είχα έχουν πάει περίπατο!!!ΥΓ και το νεο μπλοκ είναι στον ιδιο λογαριασμό με το διαγραμμένο...Μακάρι να υπάρχει λύση και σε ευχαριστώ προκαταβολικά
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Στο καινούργιο blog έχεις διαφορετικό domain λογικά ε? Δεν είμαι σίγουρος αλλά δεν νομίζω οτι μπορείς να κάνεις κάτι άμα έχεις άλλο όνομα και πιθανότατα πάνε οι επισκέψεις.... ας απαντήσει και κάποιος άλλος μήπως κάνω λάθος.
pagangod Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 η google διεγραψε το blog σαν κακοβουλο και ειχα μεσα 2900 αναρτησεις με 150000 φωτο γινετε αυτου του blog να ανακατευθυνετε σε ενα νεο blogπου εχω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Μόλις έπαθα και γω το ίδιο ! Απλά εγώ το ήξερα τι γίνεται και έκανα απλά δοκιμή , πάντα φτιάχνω blogs/sites σε δικό μου server.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα