pio reklas Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 δοκιμασε αυτο με το ενα ευρω για να ξεκινησει η διαδικασια να περαστουν και οι ρυθμισεις για wap-internet-mms και μετα θα εχεις και τα 100mbyte κανονικα.ισως κατι λαθος με τις ρυθμισεις .εμενα στο aino μου τις κατεβασε μονο του νομιζω μια φορα ενω αλλες φορες που τις ηθελα εστειλα κατι στο 1333 νομιζω καπου εκει και η cosmote Μου εστειλε οπως και σενα 2 μυνηματα ενα για mms ενα για Internet Τα περασα και ειχα και mms και ιντερνετ.απλα μετα θελει προσοχη μην μπεις καταλαθος γιατι θα στο ενεργοποιει χωρις να σε ρωταει. ετσι ακριβως!
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 αλλιως σβησε τις ρυθμισεις απο μεσα και ξαναπερασετες.απλα στα profile στο ιντερνετ να μην υπαρχει τιποτα και οταν βαλεις τις ρυθμισεις μετα διαλεγεις το Profile px wap -internet η οπως αλλιως το λεει.γιατι αν δεν στο εχει επιλεξει τοτε λογικο ειναι να μην μπαινει.πιο παλια ελεγε και reboot το κινητο δεν ξερω αν θελει πλεον
pio reklas Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 αλλιως σβησε τις ρυθμισεις απο μεσα και ξαναπερασετες.απλα στα profile στο ιντερνετ να μην υπαρχει τιποτα και οταν βαλεις τις ρυθμισεις μετα διαλεγεις το Profile px wap -internet η οπως αλλιως το λεει.γιατι αν δεν στο εχει επιλεξει τοτε λογικο ειναι να μην μπαινει.πιο παλια ελεγε και reboot το κινητο δεν ξερω αν θελει πλεον αυτο το wap πουθενα δεν το λεει..εχει συνδεση με -"cosmote internet"(αυτο το εμφανισε μετα το sms και την εγκατασταση που εκανα).Το εχω τσεκαρει γιατι παρολο που το κατεβασε δν το ειχε επιλεγμενο προφιλ
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 οκ οτι εχει.δεν θυμαμαι ακριβως πως το γραφει.ισως το μπερδευω και με vodafone.ναι πρεπει να το διαλεξεις εσυ αν δεν το κανει μονο του.δεν ξερω αν παιρνει και τα Mms με το ιδιο profile.
pio reklas Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 οκ οτι εχει.δεν θυμαμαι ακριβως πως το γραφει.ισως το μπερδευω και με vodafone.ναι πρεπει να το διαλεξεις εσυ αν δεν το κανει μονο του.δεν ξερω αν παιρνει και τα Mms με το ιδιο profile. γενικα ρε φιλε ειναι μπερδεμα ολα αυτα.πρεπει να ασχολεισαι εστω και λιγο.εγω εχω χαθει εκει μεσα.το καλυτερο ειναι το wifi αλλα αυτο θα το εχω απο το επομενο κινητο μιας και αλλαζω καθε 3 χρονια.γενικα τα κινητα δν τα εχω για πολλα πολλα.
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 μια απο τα ιδια.οσο μαρεσουν τα Pc δεν μαρεσουν τα κινητα αλλα καποια πραγματα υποχρεωτικα εκατσα και τα εψαξα οχι επειδη θα τα χρησιμοποιησω αλλα επειδη απλα ηθελα να τα ξερω.και android Κινητο που μου χαρισαν οκ το εψαξα λιγο να δω τι εστι android και μετα πηγε σε αλλα χερια
pio reklas Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 μια απο τα ιδια.οσο μαρεσουν τα Pc δεν μαρεσουν τα κινητα αλλα καποια πραγματα υποχρεωτικα εκατσα και τα εψαξα οχι επειδη θα τα χρησιμοποιησω αλλα επειδη απλα ηθελα να τα ξερω.και android Κινητο που μου χαρισαν οκ το εψαξα λιγο να δω τι εστι android και μετα πηγε σε αλλα χερια andoid! θα κανω κανα μηνα να το μαθω
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 μπα ευκολο ειναι.σε λιγες ωριτσες μια χαρα.windows μου θυμισε
pio reklas Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 μπα ευκολο ειναι.σε λιγες ωριτσες μια χαρα.windows μου θυμισε πιστευεις οτι αξιζει μια τετοια αγορα?ακομα και επαγγελματιας να εισαι το θεωρω λιγακι υπερβολικο
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 αυτο το αν αξιζει η αγορα ειναι παντα σχετικο.ολοι ξερουμε οτι η τεχνολογια προχωραει ολοι ξερουμε οτι εχουμε μια καταναλωτικη μανια και οτι βγαζουμε αναγκες απο το πουθενα.προσωπικα ενα τετοιο κινητο με αφηνει αδιαφορο.δεν μου ειναι σε κατι χρησιμο για που οταν παω για καφε θελω να παω για καφε και οχι για ιντερνετ.τωραθα πεσουν 10 ατομα να με φανε και να πουν ειναι χρησιμο κανεις αυτο αυτο αυτο αυτο και παει λεγοντας.ο καθενας απο οποια πλευρα το βλεπει.εισαι σαν να θες να πεισεις τον παππου σου 90 χρονων οτι το Pc ειναι χρησιμο.ενα android θα με βοηθαγε ελαχιστα στην δουλεια μου που κανω.βεβαια σε 2-3 χρονια δεν θα βρισκεις απλο κινητο απλα εγω δεν θα δινα τωρα πχ 200 ευρω για να παρω τετοιο κινητο αφου απλα το εχω για ξυπνητηρι,κανα sms και Κλησεις.προτιμω τα 200 ευρω να τα δωσω σε Hobby.
pio reklas Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 αυτο το αν αξιζει η αγορα ειναι παντα σχετικο.ολοι ξερουμε οτι η τεχνολογια προχωραει ολοι ξερουμε οτι εχουμε μια καταναλωτικη μανια και οτι βγαζουμε αναγκες απο το πουθενα.προσωπικα ενα τετοιο κινητο με αφηνει αδιαφορο.δεν μου ειναι σε κατι χρησιμο για που οταν παω για καφε θελω να παω για καφε και οχι για ιντερνετ.τωραθα πεσουν 10 ατομα να με φανε και να πουν ειναι χρησιμο κανεις αυτο αυτο αυτο αυτο και παει λεγοντας.ο καθενας απο οποια πλευρα το βλεπει.εισαι σαν να θες να πεισεις τον παππου σου 90 χρονων οτι το Pc ειναι χρησιμο.ενα android θα με βοηθαγε ελαχιστα στην δουλεια μου που κανω.βεβαια σε 2-3 χρονια δεν θα βρισκεις απλο κινητο απλα εγω δεν θα δινα τωρα πχ 200 ευρω για να παρω τετοιο κινητο αφου απλα το εχω για ξυπνητηρι,κανα sms και Κλησεις.προτιμω τα 200 ευρω να τα δωσω σε Hobby. κ εγω ετσι.λεφτα για πεταμα ειναι τα πολυ ακριβα κινητα..φτασανε σε σημειο ο μπακαλης της γειτονιας να εχει κινητο 700 ευρω..μου θυμιζει μια θεια μου η οποια ειναι ασχετη τελειως παρολα αυτα θελει να παρει κινητο τετοιας τεχνολογιας για να κοκορευεται μαλλον
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 αν και off topic ναι η μαγκια και η φιγουρα εχει την τιμητικη της πλεον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα