pio reklas Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 γεια σας..εχω ενα sonny ericson W20i και θελω να χρησιμοποιησω την εφαρμογη 0.facebook(δωρεαν πλοηγηση δλδ στην σελιδα μου).Το θεμα ειναι οτι προσπαθησα να μπω αλλα λειπουν οι ρυθμισεις Internet(πρωτη φορα παω να συνδεθω)..απο που γινεται η ρυθμιση?εστειλα ενα sms Στο 1333 και ηρθε μηνυμα για εγκατασταση ρυθμισεων αλλα ζητουσε ενα κωδικο για να ξεκινησει τον οποιο δν γνωριζω..αν ξερει καποιος ας δωσει τα φωτα του
poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 ο κωδικος συνηθως ειναι 1111.στο λεει και στο μυνημα που ερχεται πιο πριν απο τις ρυθμισεις.
pio reklas Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 ο κωδικος συνηθως ειναι 1111.στο λεει και στο μυνημα που ερχεται πιο πριν απο τις ρυθμισεις. δεν μου εχει ερθει τετοιο μηνυμα αλλα ο κωδικος ειναι σωστος που ειπες οντως!εγινε η εγκατασταση κανονικα αλλα παω να συνδεθω και λεει να τσεκαρω τις ρυθμισεις Internet..η βλακεια ειναι οτι για το κινητο μου δν μπορω να βρω καπου τις ρυθμισεις wap που πρεπει να κανω.μαλλον κανεις απο δω δεν ξερει , ισως παω στην κοσμοτε καποια στιγμη
poulinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 για να εισαι σιγουρος α.ενεργοποιησε wap/mms/internet.β.κανεις Reboot το κινητο.γ.αν εχεις παλιες ρυθμισεις πρεπει να τις σβησεις και να πας στο ιντερνετ στο κινητο στις ρυθμισεις και να διαλεξεις το profile που θα μπαινεις ιντερνετ.μην ξεχασεις το reboot του κινητου.ειναι must
pio reklas Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 για να εισαι σιγουρος α.ενεργοποιησε wap/mms/internet.β.κανεις Reboot το κινητο.γ.αν εχεις παλιες ρυθμισεις πρεπει να τις σβησεις και να πας στο ιντερνετ στο κινητο στις ρυθμισεις και να διαλεξεις το profile που θα μπαινεις ιντερνετ.μην ξεχασεις το reboot του κινητου.ειναι must βασικα επειδη δν τα καταλαβαινω αυτα πηγα στην Κοσμοτε και μου ειπε οτι επειδη δν εχω συνδεθει ποτε πρεπει να κανω εκκινιση internet μεσω ενος πακετου που εχουν αυτοι..μου προτεινε αυτο με το day pass(ενα ευρω θα με χρεωσει μονο και για μια φορα)μετα θα χρησιμοποιω την εφαρμογη του facebook δωρεαν (επισης διαβασα στο site της κοσμοτε οτι η πρωτη μερα day pass στην κανουν δωρεαν-τωρα εαν ισχυει ειναι αλλο θεμα)
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 α.ναι ισχυει οσο θυμαμαι η μια μερα δωρεαν. β.οταν συνδεθεις την πρωτη φορα και παιξεις πχ για μια μερα αν πας να συνδεθεις την επομενη μερα θα συνδεθει αυτοματα και θα σου παρει το ενα ευρω.οποτε προσεχε μην συνδεθει το κινητο αυτοματα γιατι θα σε χρεωσει ενα ευρω για την επομενη μερα και παει λεγοντας.αν θες να το σταματησεις τελειως οπως εκανα εγω που αν καταλαθως παταγα το κουμπι ιντερνετ πηγαινε να μπει και με χρεωνε ενα ευρω χωρις να το θελω στελενεις end day νομιζω στο 1333 η σκετο End κατι τετοιο.
pio reklas Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 α.ναι ισχυει οσο θυμαμαι η μια μερα δωρεαν. β.οταν συνδεθεις την πρωτη φορα και παιξεις πχ για μια μερα αν πας να συνδεθεις την επομενη μερα θα συνδεθει αυτοματα και θα σου παρει το ενα ευρω.οποτε προσεχε μην συνδεθει το κινητο αυτοματα γιατι θα σε χρεωσει ενα ευρω για την επομενη μερα και παει λεγοντας.αν θες να το σταματησεις τελειως οπως εκανα εγω που αν καταλαθως παταγα το κουμπι ιντερνετ πηγαινε να μπει και με χρεωνε ενα ευρω χωρις να το θελω στελενεις end day νομιζω στο 1333 η σκετο End κατι τετοιο. ναι αυτο με το end day ισχυει..πως ομως θα μπω στο 0.facebook και να συνδεθω και στο ιντερνετ και μοιραια να μην μου φαει το 1ε..πως θα παρακαμψω αυτο το θεμα?
poulinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 δεν γινεται να μπεις στο fb χωρις να μπεις ιντερνετ εκτος αν εισαι με wifi.απλα το λεω οτι μπορει πχ μια μερα που δεν θες να μπεις να πατησεις καταλαθως το ιντερνετ και αυτο με το που μπει θα σου φαει ενα ευρω και ας μην το θες.θελει λιγο προσοχη
pio reklas Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 δεν γινεται να μπεις στο fb χωρις να μπεις ιντερνετ εκτος αν εισαι με wifi.απλα το λεω οτι μπορει πχ μια μερα που δεν θες να μπεις να πατησεις καταλαθως το ιντερνετ και αυτο με το που μπει θα σου φαει ενα ευρω και ας μην το θες.θελει λιγο προσοχη οποτε αυτο το "δωρεαν" ειναι μουφα..καταλαβα..ευχαριστω φιλε μου..δν θα τους χαρισω ουτε 1 ευρω τελικα
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 για την πρωτη μερα που θα συνδεθεις ειναι δωρεαν.δηλαδη την πρωτη φορα που θα πας να μπεις fb η γενικα στο ιντερνετ θα σου ενεργοποιησει το ιντερνετ για μια ημερα αυτοματα και θα ειναι δωρεαν.απο την επομενη μερα που θα ξαναμπεις ιντερνετ θα ενεργοποιηθει παλι αυτοματα και θα σου ερθει μυνημα οτι ενεργοποιηθηκε και θα σου παρει ενα ευρω απο την καρτα.
pio reklas Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 για την πρωτη μερα που θα συνδεθεις ειναι δωρεαν.δηλαδη την πρωτη φορα που θα πας να μπεις fb η γενικα στο ιντερνετ θα σου ενεργοποιησει το ιντερνετ για μια ημερα αυτοματα και θα ειναι δωρεαν.απο την επομενη μερα που θα ξαναμπεις ιντερνετ θα ενεργοποιηθει παλι αυτοματα και θα σου ερθει μυνημα οτι ενεργοποιηθηκε και θα σου παρει ενα ευρω απο την καρτα. ενας γνωστος ειπε οτι δν τον χρεωνει..αυτος μπανει απο τους σελιδοδικτες λεει και οχι απο το κλασικο κουμπι που τον συνδεει στο Internet!
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 ενας γνωστος ειπε οτι δν τον χρεωνει..αυτος μπανει απο τους σελιδοδικτες λεει και οχι απο το κλασικο κουμπι που τον συνδεει στο Internet! να μην τον χρεωνει δενγινεται απο οπου και να μπει.για να εχει facebook πρεπει να εχει ιντερνετ.εκτος αν μπαινει με wifi απο το κινητο και οχι με gprs αλλα προυποθετει οτι θα εχεις adsl router wireless εκει κοντα.
pio reklas Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 να μην τον χρεωνει δενγινεται απο οπου και να μπει.για να εχει facebook πρεπει να εχει ιντερνετ.εκτος αν μπαινει με wifi απο το κινητο και οχι με gprs αλλα προυποθετει οτι θα εχεις adsl router wireless εκει κοντα. θα μαθω λεπτομεριες..εν τω μεταξυ εχτες εκανα reload και πηρα 100 μβ για 7 μερες..αλλα εξακολουθω να μην βρισκω λυση.οχι οτι με καιει αλλα απο περιεργια.αλλοι μπαινουν κατα λαθος και τους χρεωνει και εμενα δν σερφαρει με την καμια
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 δοκιμασε αυτο με το ενα ευρω για να ξεκινησει η διαδικασια να περαστουν και οι ρυθμισεις για wap-internet-mms και μετα θα εχεις και τα 100mbyte κανονικα.ισως κατι λαθος με τις ρυθμισεις .εμενα στο aino μου τις κατεβασε μονο του νομιζω μια φορα ενω αλλες φορες που τις ηθελα εστειλα κατι στο 1333 νομιζω καπου εκει και η cosmote Μου εστειλε οπως και σενα 2 μυνηματα ενα για mms ενα για Internet Τα περασα και ειχα και mms και ιντερνετ.απλα μετα θελει προσοχη μην μπεις καταλαθος γιατι θα στο ενεργοποιει χωρις να σε ρωταει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα