Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά.

Ασχολούμαι αρκετά με την μετάφραση/υποτιτλισμό ταινιών - για προσωπική μου χρήση, δεν μ' ενδιαφέρουν γκρουπ & ομάδες, οπότε αναγκαστικά (για να μην έχω ξεχωριστά τα αρχεία) ασχολούμαι και με την μετατροπή βίντεο φορμάτ και την ενσωμάτωση των υποτίτλων.

Έχω και "παίζω" τα AVI ReComp και το WinAVI Video Converter.

Το μεν πρώτο είναι μια χαρά (ξέρω να το δουλεύω αρκετά) αλλά είναι σχετικά αργό στην διαδικασία του, το μεν δεύτερο πρόγραμμα είναι ΤΑΧΥΤΑΤΟ στην μετατροπή βίντεο φορμάτ (και εισαγωγή υποτίτλων), αλλά ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ να αλλάξω την ποιότητα της εικόνας/ήχου - διότι αν αφήσω τις ρυθμίσεις ως έχουν, η ποιότητα ΔΕΝ παραμένει η ίδια όπως της "πηγής" (του αρχικού βίντεο αρχείου). Σε αφήνει να προσαρμόσεις τα Bitrate/Frame rate κτλ, αλλά ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΑ είναι στο αρχικό αρχείο.

Δεν υπάρχει κανένα απλό και "ελαφρύ" προγραμματάκι που να ΑΝΑΛΥΕΙ ένα βίντεο και να μου δίνει τις τιμές της εικόνας/ήχου (των rate, εννοώ), για να βάζω τα ίδια στην μετατροπή ή την εισαγωγή υποτίτλων, στο WinAVI Video Converter;

(Αν υπήρχε κι ένας οδηγός για το WinAVI Video Converter, καλό θα 'ταν... Έχω βρει έναν, αλλά είναι ΑΡΧΑΙΟΣ - για παμπάλαια έκδοση, ο οποίος κιόλας ΔΕΝ λέει κάτι για την μετατροπή, λέει μόνο για το πως βάζεις τους υπότιτλους).

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αυτες τις πληροφοριες μπορεις να τις βρεις με το media player classic home cinema. Ειναι ο media player που χρησιμοποιοω αποκλειστικα παλεον γιατι αν και λιτος στο Interface εχει πολλες επιλογες και εμφανιζει τετοιου ειδους πληροφοριες.

Οριστε τι βγαζει στο properties ενος αρχειου που παιζει

post-42309-0-90568900-1334391270_thumb.jpg

Δημοσ.

Τον έχω!!! Αυτόν χρησιμοποιώ για να βλέπω!!!!!

Από ΠΟΥ, από ΠΟΙΟ μενού, βλέπεις τα όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ενός βίντεο, φίλε;;;;

Πού βρίσκεται αυτό το μενού που πόσταρες; Πως το ανοίγω;

ΟΚ!!! Το βρήκα! Στο Properties δεν είναι;

Δημοσ.

Και ο media player classic home cinema χρησιμοποιεί το mediainfo οπότε αν δεν θες «άχρηστα» προγράμματα πέρασε μόνο το mediainfo.

Και να ξέρεις ότι κανένα πρόγραμμα δεν είναι θαυματουργό όταν ρυθμίσεις το WinAvi για καλή ποιότητα θα δεις ότι θα αρχίσει να αργεί και αυτό ποιο πολύ.

Δημοσ.

Και ο media player classic home cinema χρησιμοποιεί το mediainfo οπότε αν δεν θες «άχρηστα» προγράμματα πέρασε μόνο το mediainfo.

Και να ξέρεις ότι κανένα πρόγραμμα δεν είναι θαυματουργό όταν ρυθμίσεις το WinAvi για καλή ποιότητα θα δεις ότι θα αρχίσει να αργεί και αυτό ποιο πολύ.

Βρε αδερφέ, χ*στηκα για την ταχύτητα!!!

ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ WINAVI, μου λες ΠΩΣ να τις κάνω;;;;;;;

Μπήκα μέσα και ΣΙΓΑ τις ρυθμίσεις που έχει. Ούτε ένας κωλο-οδηγός "how to" υπάρχει, για να σου εξηγεί ΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ (καλύτερα ή χειρότερα) την ανάλυση του βίντεο.

winavi2.th.jpg

winavi2.th.jpg

winavi1.th.jpg

ΑΥΤΕΣ τις ρυθμίσεις έχω, στο βίντεο/ήχο. ΤΙ ΝΑ ΒΑΖΩ (πάντα για AVI φορμάτ), για να 'χω όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα ήχου/εικόνας;

Δημοσ.

Αφού χέστικες για την ταχύτητα τότε στο πρώτο μήνυμα γιατί μας λες ότι

Το μεν πρώτο είναι μια χαρά (ξέρω να το δουλεύω αρκετά) αλλά είναι σχετικά αργό στην διαδικασία του, το μεν δεύτερο πρόγραμμα είναι ΤΑΧΥΤΑΤΟ στην μετατροπή βίντεο φορμάτ (και εισαγωγή υποτίτλων), αλλά ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ να αλλάξω την ποιότητα της εικόνας/ήχου
Δημοσ.

Αφού χέστικες για την ταχύτητα τότε στο πρώτο μήνυμα γιατί μας λες ότι

Γιατί ΑΠΛΑ ΑΝΕΦΕΡΑ τί είναι το πρόγραμμα - ταχύτατο! Που 'ναι το πρόβλημα και "ΚΟΛΛΗΣΕΣ" σ' αυτό το σχόλιο;;;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...