nikolas16 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Καλημερα insomniacs, Θελω να φτιαξω ενα βιντεο το οποιο να περιεχει αλλα βιντεο (fraps), μουσικη και εικονες Οταν το κανω με το movie maker το βιντεο μπορεις να το δεις σε ενα μικρο παραληλλογραμο που περικλειεται απο ενα μαυρο πλαισιο, Νικος
alexzzz Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Μιλάς για το κάδρο όπως στις ταινίες; Αν ναι, αυτό αλλάζει από το μενού έργο και αλλαγή από Τυπική οθόνη (4:3) σε ευρεία (16:9)
nikolas16 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Μιλάς για το κάδρο όπως στις ταινίες; Αν ναι, αυτό αλλάζει από το μενού έργο και αλλαγή από Τυπική οθόνη (4:3) σε ευρεία (16:9) Ναι αυτο ηταν! Ευχαριστω. Και για να μην ανοιγω αλλο θεμα τωρα βγαζει αυτο!
alexzzz Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Μήπως μετακίνησες τα αρχεία που ήθελες να χρησιμοποιήσεις μέσα στην ταινία; btw μεταφέρω το topic στην ενότητα "Video και Audio Software"
nikolas16 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δηλαδη εννοεις αν τα αλλαξα σειρα? Ναι τα αλλαξα
TheELF Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δεν λέει αυτό λέει αν τα άλλαξες φάκελο ή όνομα ενώ τα είχες στο πρόγραμμα,γιατί αυτό λέει το μήνυμα ότι δεν ξανά βρίσκει τα αρχεία.
nikolas16 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δεν λέει αυτό λέει αν τα άλλαξες φάκελο ή όνομα ενώ τα είχες στο πρόγραμμα,γιατί αυτό λέει το μήνυμα ότι δεν ξανά βρίσκει τα αρχεία. οχι δεν το εκανα
billst21 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 για να μην ανοίγω άλλο θέμα παιδιά... θέλω ενα πρόγραμμα, δεν με ενδιαφέρει αν είναι βαρύ, που να του ρίχνω μέσα οποιαδήποτε μορφή video πχ video clips απο youtube σε μορφή flv να μπορώ να τα κάνω mix όπως θέλω εγώ και το αποτέλεσμα που θα βγεί να το γράψω σε ενα dvd να μπορώ να το βλέπω δε οποιοδήποτε dvd player πριν χρόνια είχα το sony vega studio αλλα θυμάμαι οτι κάποιες μορφές δεν τις υποστήριζε και αναγκαζόμουν να τις κάνω convert σε avi και να κάνω αυτό που ήθελα.
billst21 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 μόλις δοκίμασα το sony vega pro 11 δεν υποστηρίζει flv...
TheELF Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Τα FLV του youtube δεν είναι flv,έχουν μέσα h264 τα οποία τα υποστηρίζει το vegas(τουλάχιστον έτσι λέει) πρέπει αν τα από-muxάρεις με το FLVExtract και να τα εισάγεις σαν h264 ώστε να τα επεξεργαστείς ξεχωριστά εικόνα και ήχο ή να τα muxάρεις σε mp4 για να τα δει.
billst21 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 τα έκανα extract, μου έβγαλε 2 αρχεία πήρα το ένα που ήταν το h264 το είδε κανονικά αλλά όταν του πάτησα play έδειχνε την εικόνα με μεγάλα σπασίματα. δεν μπορώ να μετατρέψω τα video σε κάποια άλλη μορφή να τα βλέπει το vegas? υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που μπορεί να το κάνει αυτό που θέλω κατευθείαν τα video απο youtube χωρίς να κάνω μετατροπή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα