ThanosWF Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Καλημερα παιδια,λοιπον χθες μου ηρθε η φαινη ιδεα επειδη τοσο καιρο χρησιμοποιω αναλογικη συνδεση dvi απο την καρτα με καταληξη vga στην tv να παρω ενα hdmi καλωδιο και να συνδεσω καρτα γραφικων με την tv για να γνωρισω λιγο τον ψηφιακο κοσμο της εικονας. Την τηλεοραση την χρησιμοποιω ως computer monitor μιας και ειναι 1080p και οχι ιδιαιτερα μεγαλη,κανει μια χαρα την δουλεια της και ας ειναι μαρκα με εκαψες. Λοιπον εκανα την συνδεση με hdmi και η ποιοτητα επεσε κατα πολυ,θαμπα ολα ενω εχω ρυθμισει σωστα την αναλυση περιεργα χρωματα κτλπ.Με λιγα λογια η VGA συνδεση μακραν ανωτερη. Το εψαξα λιγο δεν βρηκα σωτηρια,διαβασα γενικα οτι οι tv's δεν αναγνωριζουν οτι η συνδεση hdmi ειναι για pc χρηση και πρεπει να γινει καποια ρυθμιση απο την Tv οπου η δικια μου δεν εχει. Τωρα η ερωτηση μου ειναι η εξης,αν παρω ενα dvi to hdmi adaptor θα συμπεριφερθει αλλιως το σημα η δεν θα δω διαφορα? Επισης χανω πολλα με το VGA η τσαμπα το ψαχνω? Τα φωτα σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα