Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου πει αν εχει σχεση ο τυπος της μνημης που εχουν οι καρτες γραφικων με τον τυπο της μνημης που εχει η mobo?Για παραδειγμα εγω εχω αυτη τη mobo-> http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5S800VM/ που ο τυπος της μνημης της ειναι ddr και αυτη τη καρτα γραφικων-> http://www.hisdigital.com/un/product2-448.shtml που ο τυπος της μνημης της ειναι ddr3 αν συνδεσω τη καρτα γραφικων με τη mobo θα μου παρουσιαστεί καποιο προβλημα η θα λειτουργει κανονικα?

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Πες μας τί επεξεργαστή έχεις σε αυτή τη μητρική γιατί η κάρτα γραφικών που θες να συνδιάσεις(?) είναι πολύ δυνατή και ενδεχομένως να υπολειτουργεί.

Δημοσ.

Διάβασε αυτό - θεωρώ ότι θα έχεις bottleneck εξαιτίας του επεξεργαστή. Αν κοιτάξεις το manual της HD 4670 θα δεις ότι το minimum που ζητάει είναι P4@3GHz (δλδ αυτό που έχεις). Στη θέση σου δε θα έπαιρνα την 4670 (επειδή είναι agp), θα αναβάθμιζα m/b & cpu και θα έπαιρνα μία κάρτα pci express.

Δημοσ.

Βρε ας εχει μια καλη agp καρτα για το συστημα του και ας την κραταει πισω ο επεξεργαστης.ετσι και αλλιως οι agp δεν νομιζω να χασουν την αξια τους συντομα.οταν μιλαμε για τιμες εως 40 euros ετσι?

Αλλα οτι θα την κραταει πισω λογικα εχεις δικιο.

Δημοσ.

Βρε ας εχει μια καλη agp καρτα για το συστημα του και ας την κραταει πισω ο επεξεργαστης.ετσι και αλλιως οι agp δεν νομιζω να χασουν την αξια τους συντομα.οταν μιλαμε για τιμες εως 40 euros ετσι?

Αλλα οτι θα την κραταει πισω λογικα εχεις δικιο.

Σωστό και λογικό αυτό που λες - βέβαια εξαρτάται τί θέλει να κάνει ο OP. Προσωπικά, όπως κι έγραψα, θα τα άλλαζα όλα με πιο σύγχρονο hardware. Νομίζω ότι να μιλάμε για agp το 2012 είναι σα να μιλάμε για 2CV cool.png

Δημοσ.

Γιατι ρε συ,ξερεις τι καλα που ειναι τα 2cv?δεν καινε τιποτα απο βενζινη,καμπριο το καλοκαιρι,ουτε νερα θελουν να κοιταζεις και ειναι και cult φαση.

στην οικογενεια υπαρχουν 3 :devil: :devil: :devil:

(βρηκες ανθρωπο τωρα να πεις για 2cv :P )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...